Tebi logika ne leži, očigledno, jedno je crtati po nečemu, a sasvim drugo je konkretno to napraviti u fizičkom svijetu, tako da ova tvoja nebuloza da iz jedne točke može biti beskonačno mnogo smjerova prostora, znači da oko točke postoji nešto fizički beskonačno, koja glupost, ponavljaš kao papagaj za nekim koji je to prije tebe tvrdio, a isto se tako ne razumije u logiku.Dozer wrote: ↑15/08/2025 11:07Zapravo, ti si taj koji pises gluposti, i to konstantno.teodati wrote: ↑14/08/2025 20:50 Kako nisam odgovorio, rekao sam da detaljno ne dajem ništa na forumima, prostor ima 26 smjerova, kojih točno, to u teoriji objašnjavam, ali nije u tome problem, problem je što nauka ne zna tako jednostavnu stvar, koliko točno ima smjerova iz neke točke prostora, da zna, fino bi to nacrtala i dobila isto što i ja, ali onda ja ne bi bio autor teorije o svemu nego nauka, samo kažem.
Iz JEDNE TACKE prostora, bez obzira da li je to u 2D ili 3D, moze postojati beskonacno smjerova, a ne samo 26. Hoces da testiras? Uzmi papir, linijar, olovku, nacrtaj jednu tacku, i onda iz nje pocni povlaciti linije. Javi mi rezultat. Garantujem da ce biti daleko vise linija od tvojih famoznih 26, i SVAKA od njih predstavlja 1 smjer.
U fizičkom svijetu bi ti iz iste točke povukao fizički beskonačno mnogo različitih fizičkih smjerova prostora?
Ajde, dođi k pameti, može?
Ima samo 26 fizičkim smjerova prostora, i oni određuju onda i oblik samoga prostora, o čemu ni ti a ni nauka ništa ne znate, kratko i jasno.