Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Edin H.

#37401 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Nisam gotivio njegovu muziku, a i ne gotivim ni dalje.
Sa ljiljanima me peglaju još od kada me jaran me molio da ga odemo slušati u Bazenima dobro prije rata.

Kao osoba čini se da je bio dobar čovjek, što je najvažnije nije bio nacionalista.
mirota

#37402 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mirota »

mislis nije bio sovinista, ne, nije...a ako cijeni svoju naciju nije ono ruzno nacionalista, nego ponosni Bosnjak, da, kad je umro, tek smo spoznali srazmjer velicine...da, bio je predobar covjek, rano je ipak otisao
palermo

#37403 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Edin H. wrote: 26/06/2026 18:37 Nisam gotivio njegovu muziku, a i ne gotivim ni dalje.
Sa ljiljanima me peglaju još od kada me jaran me molio da ga odemo slušati u Bazenima dobro prije rata.

Kao osoba čini se da je bio dobar čovjek, što je najvažnije nije bio nacionalista.
Halidlu se sa Ljiljanima desila najljepsa stvar. Nejgova pjesma je prerasla njega, I pocela svoj samostalni zivot. Za dvafeswt godina ce se samo rijetki sjetiti da je ovo bila Halidova pjesme, a Ljiljani ce biti ( kao sto su vec sada) dio naseg identiteta, prepoznavanja unutar nas samih, I prepozvanja od strane drugih. I kao sto rekoh nista mu se ljepse nije moglo desiti.

A to voli li neko Halida, je li bo dobar covjek i slicno.....nebitno...
Post Reply