E cuj granap, kakav bolan granap?Patton44 wrote: ↑27/03/2021 11:00 Sto rece kifla,mali Jasmin je mogao bit zaposlen negdje kao i ostali clanovi nasih porodica.
Pa zar mali Jasmin nema svoju privatnu firmu,vec par godina.Il mu ide tako dobro sa firmom,da ga treba prehranjivati.
Mali isti kum. Tako je i on poceo politicku karijeru,kad mu je granap propo.
Narod i Pravda (Konakovic)
- Manual
#12651 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
emmir1
#12652 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
breuer wrote: ↑27/03/2021 10:53pa stani, i ti si uspješan bio na takmičenjima iz fizike i imaš bizMis
mogao si i ti za predsjedavajućeg
gem set meč![]()
Nisam mogao.
Morao bih prvo na listu za izbore, pa ako me gradjani izaberu za vijeće stekao bih to pravo.
Onda bi me morali vijećnici predložiti i izglasati.
Onda bi me morali vijećnici u gradskom vijeću da izaberu.
Evo vidiš kako sam dobar pa ti lijepo objasnim, čisto da se ne sramotiš i ne pišeš gluposti.
A mogao bih naravno i da te trolam i ispomjeram ti guzove i zalijepim ti na kraju jedan smajli.
Ha ja
-
breuer
#12653 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ma završit ćemo mi to, ne brini
-
emmir1
#12654 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
gidra wrote: ↑27/03/2021 10:59Pa što će se zezati sa dječicom sada, nema potrebe...emmir1 wrote: ↑27/03/2021 10:49A gdje si ti vidio da sam napisao da je privatni trener djeci?gidra wrote: ↑27/03/2021 10:32 Pazi molim te referenci, privatni tenis trener i to djeciZna li NiP dobaciti dalje od difovaca i "elitnih" sportista? Ko nam je iduci spreman za uhljebljenje, neki clan golf kluba sa Kromolja?
Imal' kakvih pozicija za instruktora matematike za srednjskolsko gradivo? Pitam za jarana.
Gdje to piše?
Pročitaj lijepo, od mene uvijek ima tu ponudu kao i od mnogih drugih ali odbija!!!
A ponižavat nekoga ko je vrhunski obrazovan, medju 5 najboljih stipendista u istoriji univerziteta...itd
Može samo SDA uhljeb sa diplomom iz Travnika
Stoga momčino kada kreneš spinovat, izvlačit iz konteksta, lagat....promisli par puta.
Ima nas ovdje koji znamo da čitamo.
Genetski predodređen na neko protokolarno budžetsko mjesto od par milja gdje će iz hladovine budžeta moći pokazati svu svoju intelektualnu raskoš.
Nemoj me bolan zajebavati.
Samo ne spinuj i ne navodi stvari koje nisam napisao.
Ok.
Ja sam iznio iskrena svoja razmišljanja.
Cijenim ja i tvoju želju za pijačnim nadjebavanjem i pisanjem klasik forumskih fraza.
No kači me s tim u komentarima kada se zajebavam.
Pozdrav
-
emmir1
-
Patton44
#12656 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sta se ibretis,STR.Manual wrote: ↑27/03/2021 11:01E cuj granap, kakav bolan granap?Patton44 wrote: ↑27/03/2021 11:00 Sto rece kifla,mali Jasmin je mogao bit zaposlen negdje kao i ostali clanovi nasih porodica.
Pa zar mali Jasmin nema svoju privatnu firmu,vec par godina.Il mu ide tako dobro sa firmom,da ga treba prehranjivati.
A glumio je kod Batka u Sex i Selo,doduse ko afimisani SDA politicar.
Nista ti jos neznas
- Styling
#12657 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sretni smo zbog tebe sto ti znas. Ne moramo mi znati.Patton44 wrote: ↑27/03/2021 11:17Sta se ibretis,STR.Manual wrote: ↑27/03/2021 11:01E cuj granap, kakav bolan granap?Patton44 wrote: ↑27/03/2021 11:00 Sto rece kifla,mali Jasmin je mogao bit zaposlen negdje kao i ostali clanovi nasih porodica.
Nista ti jos neznas
- Manual
#12658 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znam ja vjeruj bolje od tebe. Otac mu je imao granap...Patton44 wrote: ↑27/03/2021 11:17Sta se ibretis,STR.Manual wrote: ↑27/03/2021 11:01E cuj granap, kakav bolan granap?Patton44 wrote: ↑27/03/2021 11:00 Sto rece kifla,mali Jasmin je mogao bit zaposlen negdje kao i ostali clanovi nasih porodica.
Nista ti jos neznas
Samo provjeravam dokle si obavješten
Ali izgleda da je samo to. Granap i tačka.
Malo nam više elaboriraj o granapu
- drndalo
#12659 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jel vrhunac kreativnosti kod Asimovih postalo pisanje po djetetu od 13 godina koje se znoji i trenira...? Doduse “elitisticki” sport...
Jebalo vas nogoloptanje i uspjesni prvotimci FK Sarajevo & Zeljeznicar, od kojih ne znate dalje pogledati... A vecina ih je ispid nivoa Bea-e i njegovog brata dok su igrali u Slobodi iz Svrakinog...
Jebalo vas nogoloptanje i uspjesni prvotimci FK Sarajevo & Zeljeznicar, od kojih ne znate dalje pogledati... A vecina ih je ispid nivoa Bea-e i njegovog brata dok su igrali u Slobodi iz Svrakinog...
-
mirza_15
#12660 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ono sinoć je bio pravi vaspitno-popravni šamar. Kao roditelj kada postavi dijete koje je nešto pogriješilo ispred sebe. Ono od Senada je dobronamjerno i na vrijeme. NiP je nada i ovakve greške treba žestoko kritikovati u startu. Nema borbe protiv kriminalne hobotnice ako sada ne shvate greške. NiP je i dalje moja politička opcija. Mora se učiti na greškama. Bolje tuđim nego svojim, ali kada se već naprave treba ih priznati i rješavati. SDA ima kredita kod svojih glasača da radi šta hoće. Može im se. Alternativa SDA-u nema taj luksuz.
-
breuer
-
emmir1
#12662 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Na žalost ove zemlje previše ste dobri u tom završavanju.
Evo završili ste i da Bogićević ne bude gradonačelnik.
Završili ste i da nam se narod vakciniše po Srbiji.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#12663 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
mirza_15 wrote: ↑27/03/2021 11:47 Ono sinoć je bio pravi vaspitno-popravni šamar. Kao roditelj kada postavi dijete koje je nešto pogriješilo ispred sebe. Ono od Senada je dobronamjerno i na vrijeme. NiP je nada i ovakve greške treba žestoko kritikovati u startu. Nema borbe protiv kriminalne hobotnice ako sada ne shvate greške. NiP je i dalje moja politička opcija. Mora se učiti na greškama. Bolje tuđim nego svojim, ali kada se već naprave treba ih priznati i rješavati. SDA ima kredita kod svojih glasača da radi šta hoće. Može im se. Alternativa SDA-u nema taj luksuz.
-
emmir1
#12664 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
drndalo wrote: ↑27/03/2021 11:36 Jel vrhunac kreativnosti kod Asimovih postalo pisanje po djetetu od 13 godina koje se znoji i trenira...? Doduse “elitisticki” sport...
Tako je, nije tema ali da kažem.
Ima oznaku tog elitnog sporta, no kada je imala 6 godina željela je da trenira nešto, da se druži.
Ponudio sam joj sport za curice...odbojka, tenis, kosarka.
Odabrala je tenis.
Vjeruj da zaista mukotrpno trenira, ustaje svako jutro i pola 7 da stigne sve treninge a uz to je odlična učenica.
I nije to uopste elitno kada treniraš i na minusu u balonu gdje nema grijanja ili ljeti na plus 35 stepeni
I to radi jer voli i želi.
I jedan moj iskren komentar i osvrt SDA botovi koriste da i to napadaju i omalovažavaju.
Naravno jer kako jedan od njih pomenu, oni završavaju.
Navikli su da sve lako dobiju preko ledja ovog naroda, ne znaju oni šta je mukotrpno raditi
-
MUNAFIK
#12665 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Botici i dalje se sramote...
Znam ja da bi volili iz SDA da je NIP stavio nekog drugog pa da ga ucjenjuju, da ka kupuju i da mu prijete ovako kad je Ademovic ipak je puno puno teze je znaju da udaraju na covjeka koji zna dosta o njima i kojeg kupit ne mogu... Zna to i Dino pa nije glup zato i Ademovic od trojice ponudjenih u vijecu bira njega, a uz to momak ima jako dobar CV nije pao sa marsa... Jedini sto mu mogu prigovoritnje to ciji je sin i to ne jer je to sustinski problem nego jer mu ne mogu nista i to ih najvise i boli.
Samo vi spinujte nismo mi glupi, a Dini je digo javnost protiv vas i ponovo vas ogolio...
Znam ja da bi volili iz SDA da je NIP stavio nekog drugog pa da ga ucjenjuju, da ka kupuju i da mu prijete ovako kad je Ademovic ipak je puno puno teze je znaju da udaraju na covjeka koji zna dosta o njima i kojeg kupit ne mogu... Zna to i Dino pa nije glup zato i Ademovic od trojice ponudjenih u vijecu bira njega, a uz to momak ima jako dobar CV nije pao sa marsa... Jedini sto mu mogu prigovoritnje to ciji je sin i to ne jer je to sustinski problem nego jer mu ne mogu nista i to ih najvise i boli.
Samo vi spinujte nismo mi glupi, a Dini je digo javnost protiv vas i ponovo vas ogolio...
- drndalo
#12666 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sve 5 druze. Ne mislim ja da je elitizam. Ko im brani da probaju i oni...? Nije fudbal trenirati uopste jeftino, niti je za raju... Ali se to kod seljadije podrazumijeva. A ovo je kao elita, a 3 lit.znoja svaki dan...emmir1 wrote: ↑27/03/2021 12:36drndalo wrote: ↑27/03/2021 11:36 Jel vrhunac kreativnosti kod Asimovih postalo pisanje po djetetu od 13 godina koje se znoji i trenira...? Doduse “elitisticki” sport...
Ima oznaku tog elitnog sporta, no kada je imala 6 godina željela je da trenira nešto, da se druži.
Odabrala je tenis.
Vjeruj da zaista mukotrpno trenira, ustaje svako jutro i pola 7 da stigne sve treninge a uz to je odlična učenica.
I nije to uopste elitno kada treniraš i na minusu u balonu gdje nema grijanja ili ljeti na plus 35 stepeni
I jedan moj iskren komentar i osvrt SDA botovi koriste da i to napadaju i omalovažavaju.
Navikli su da sve lako dobiju preko ledja ovog naroda, ne znaju oni šta je mukotrpno raditi
Nek je mala ziva, zdrava i uzbrdo brza... I neka je barem u prvih 100 WTA za 5-6 god...
-
emmir1
#12667 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
drndalo wrote: ↑27/03/2021 13:53Sve 5 druze. Ne mislim ja da je elitizam. Ko im brani da probaju i oni...? Nije fudbal trenirati uopste jeftino, niti je za raju... Ali se to kod seljadije podrazumijeva. A ovo je kao elita, a 3 lit.znoja svaki dan...emmir1 wrote: ↑27/03/2021 12:36drndalo wrote: ↑27/03/2021 11:36 Jel vrhunac kreativnosti kod Asimovih postalo pisanje po djetetu od 13 godina koje se znoji i trenira...? Doduse “elitisticki” sport...
Odabrala je tenis.
Nek je mala ziva, zdrava i uzbrdo brza... I neka je barem u prvih 100 WTA za 5-6 god...![]()
Amin
Živ i zdrav bio
- RunnerX
#12668 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo nešto pokušavam zamisliti.
Registruješ se na forume, portale i društvene mreže da bi branio SDA. Dani ti prolaze u konstrukcijama, obmanama, laganju, podmetanju, napadima na čestite i poštene ljude, a u stvari znaš da braniš neodbranjivo. Moraš pisati jalove 'one line' komentare, ponavljati prazne floskule, a opet sve to radiš znajući koliko su pokrali i poharali ovu zemlju.
Zamisli samo da si na istoj strani kao Zahiragić, Asim, Fadil, Nedžad, Fikret, Solak, Sebija, Skaka i sve ostale opskurne karikature, karikature koje su opljačkale milione, a ti si i dalje u nekoj sobici, lišen morala i svega onoga što čini normalnog čovjeka, maštaš da te ubace u svoje kriminalno kolo.
Teško je to i zamisliti.
Registruješ se na forume, portale i društvene mreže da bi branio SDA. Dani ti prolaze u konstrukcijama, obmanama, laganju, podmetanju, napadima na čestite i poštene ljude, a u stvari znaš da braniš neodbranjivo. Moraš pisati jalove 'one line' komentare, ponavljati prazne floskule, a opet sve to radiš znajući koliko su pokrali i poharali ovu zemlju.
Zamisli samo da si na istoj strani kao Zahiragić, Asim, Fadil, Nedžad, Fikret, Solak, Sebija, Skaka i sve ostale opskurne karikature, karikature koje su opljačkale milione, a ti si i dalje u nekoj sobici, lišen morala i svega onoga što čini normalnog čovjeka, maštaš da te ubace u svoje kriminalno kolo.
Teško je to i zamisliti.
-
MUNAFIK
#12669 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma sto je najgore njih su nafurali tako da neki od njih misle da spašavaju državu... Kolko moraš bit zaglupljem ds u te stvari vjerujes...RunnerX wrote: ↑27/03/2021 14:29 Evo nešto pokušavam zamisliti.
Teško je to i zamisliti.
Ja evo sad cu brsnit Dinu, nema on nista od toga, ali jednostavno ne zelim da dopustim da mi priglupi ljudi sole pamet.
Ako Dino zglajza nemam nikakav problem to i reci, ali necu da se prsvim budala i da se pravim da ne kontsm situaciju.
-
Patton44
#12670 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Eto sad i ti znas.
Cuvene tri rjeci.Jesi ti Samanta.
-
Patton44
#12671 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
CIN- kaze
STR AEG -- Vlasnik--Trgovacka--Prihod 833 KM -- Zatvorena
Ako oni lazu, onda lazem i ja.
- Dr. Kuca
#12672 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Head of marketing eyof. Fine mu ove privatne firme, biznisi, kompanije. Al eto. Asim sa dva metka vs genetski preodredjena onladina. Bas nam je dobro.
Brave heart.
Brave heart.
- Manual
#12673 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Almedina, Elmedin, Galib skraćenica ti je od AEG. Trebalo ti je vremena da iskopaš ali si se potrudio hahahaPatton44 wrote: ↑27/03/2021 15:03CIN- kaze
STR AEG -- Vlasnik--Trgovacka--Prihod 833 KM -- Zatvorena
Ako oni lazu, onda lazem i ja.
Majko draga šta je ovo...dokle ide sve ovo
Otac mu državu granap na Soukbunaru, a na njemu bio granap.
-
Patton44
#12674 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sto bi reko Forto, Mtel je domaca kompanija,al su vlasnici iz inostranstva.Manual wrote: ↑27/03/2021 16:46Almedina, Elmedin, Galib skraćenica ti je od AEG. Trebalo ti je vremena da iskopaš ali si se potrudio hahaha
Majko draga šta je ovo...dokle ide sve ovo
Otac mu državu granap na Soukbunaru, a na njemu bio granap.
- Manual
#12675 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
hahahaha, de ba malo elaboriraj, kako mu je propao granap..Patton44 wrote: ↑27/03/2021 19:06Sto bi reko Forto, Mtel je domaca kompanija,al su vlasnici iz inostranstva.
Ako vec tako kazes