Ademović je glasovima naroda ušao u općinsko vijeće i isto to općinsko vijeće je glasalo da ide u gradsko vijeće. NiP-u je prema raspodjeli pripalo mjesto predsjedavajućeg i mogu da predlože koga god hoće. Podržala ih koalicija. Podržali ih njihovi glasači. Niko sa strane nema pravo ništa da kaže.Generation74 wrote: ↑26/03/2021 23:52 Zape mi za uho kad je Dino nabrajao...Logo, pa bla bla...pa onda Miladin, sjajan momak kojeg bespotrebno prozivaju, a isti taj Miladin ispred SDP-a izglasao Skaku u prošlom mandatu Gradskog vijeća. Ne kontam, otkud sad Miladin u NiP i otkud da ga bespotrebno prozivaju. Ok, razumijem da je politika i da je Miladin tada uradio šta je mislio da je najbolje, ali biraj onda primjere Dino da te ne hvatamo za riječi. Zatim...nepotizam kad je Seka, a Kemin mali nije. Malo mi je tu nelogičnosti, iako mi je simpatična ova revolucija koju vodi NiP.
Sebiju je muž za ruku doveo i postavio na mjesto direktorice KCUS-a kao dio truhlog kompromisa sa HDZ-om čije posljedice i danas svi mi plaćamo i plaćaćemo sve dok ona bude htjela biti na toj poziciji. Niti je ko za nju glasao, niti je birao. Bakir je sve dao zbog nje, čekamo još izborni zakon.
E, u tome je ogromna razlika.