Šamar je iz raja izašao.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:24Ne okrecem pricu na "saglasnost da se neko nadje u medijima". Ili nisi procitala sta sam napisao ili nisi razumjela.vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 09:17Pogledaj video gore, nemoj okretati pricu o saglasnosti da se neko nadje u medijima. Neko je snimao iz kuce i poslao medijima i jos ocito objavio svjesno iz drugih motiva. To pitanje postavi onome ko je plasirao i sacinio video.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:15
Sve OK, ali da li bi ti bila saglasna da se tvoje dijete na ovakav nacin nadje u medijima?
Bez obzira kakav je, a na ovim snimkama malac bas i ne izgleda kao neko ko je odranije poznat organima.
Elem, simptomaticna mi je upaljena rotacija i policijski automobil ostavljen na kolovozu, kao da su ga ganjali, mozda je nesto ukrao, ono, za sada mozemo samo pretpostavljati. Situacija je pod kontrolom, ne opire se, ne bjezi, nema razloga za samaraanje, ama bas nikakvog.
Neke stvari fakat jesu ne za samara nego za odvaljivanja bubrega ali ovako na ulici, nema opiranja, nista, i samaranje slabijeg od sebe, ovo je bas nidje veze.
Samar i to je malo obzirom na to sta su radili.
Poy
Da pojasnim, kada kazem saglasnost, mislim da li bi ti bila OK da sutra saznas da je policajac opalio samar tvom djetetu zato sto je vozio bicikl na opasan nacin i ugrozavao sebe i druge, ometao saobracaj i sl. Necemo govoriti o tome "moj Almir nikada to ne bi uradio" nego govorimo o tome sta bi bilo kada bi se desilo.
Ja ne bih.
Zna se kada se koristi fizicki kontakt i sila, a pogotovu jer ovdje pricam o maloljetnim licima. Momak spustio ruke, glavu, ocito preplasen i kabadahija zviz samar.
Bjezi ba
BiH - Crna hronika
- Point.
#7376 Re: BiH - Crna hronika
-
Naslovnica
#7377 Re: BiH - Crna hronika
Jeste.Point. wrote: ↑03/05/2026 10:34Šamar je iz raja izašao.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:24Ne okrecem pricu na "saglasnost da se neko nadje u medijima". Ili nisi procitala sta sam napisao ili nisi razumjela.vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 09:17
Pogledaj video gore, nemoj okretati pricu o saglasnosti da se neko nadje u medijima. Neko je snimao iz kuce i poslao medijima i jos ocito objavio svjesno iz drugih motiva. To pitanje postavi onome ko je plasirao i sacinio video.
Samar i to je malo obzirom na to sta su radili.
Poy
Da pojasnim, kada kazem saglasnost, mislim da li bi ti bila OK da sutra saznas da je policajac opalio samar tvom djetetu zato sto je vozio bicikl na opasan nacin i ugrozavao sebe i druge, ometao saobracaj i sl. Necemo govoriti o tome "moj Almir nikada to ne bi uradio" nego govorimo o tome sta bi bilo kada bi se desilo.
Ja ne bih.
Zna se kada se koristi fizicki kontakt i sila, a pogotovu jer ovdje pricam o maloljetnim licima. Momak spustio ruke, glavu, ocito preplasen i kabadahija zviz samar.
Bjezi ba
Pogotovu za slabije od sebe, po mogucnosti maloljetnike i zenske clanove familije.
- Point.
#7378 Re: BiH - Crna hronika
Ne, nego za kurčevite 15-godišnjake koji radi tik-tok videa ugrožava svoj a i živote drugih učesnika u saobraćaju.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 10:42Jeste.Point. wrote: ↑03/05/2026 10:34Šamar je iz raja izašao.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:24
Ne okrecem pricu na "saglasnost da se neko nadje u medijima". Ili nisi procitala sta sam napisao ili nisi razumjela.
Ja ne bih.
Bjezi ba
Pogotovu za slabije od sebe, po mogucnosti maloljetnike i zenske clanove familije.
![]()
- nadžak
#7379 Re: BiH - Crna hronika
Jeste, argument je i to betonski jer je pravilo ove pripizdine da kad nad nama neko prekrši zakon onda kukamo na sistem jer su kazne smiješne i preblage i da propisi ne valjaju a kad je neko drugi u pitanju, eh onda neka ide po zakonu i propisma.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 10:05Ala ti je argument, nema dalje.
![]()
![]()
![]()
- Danguba
#7380 Re: BiH - Crna hronika
Kako i nas Bog/priroda zna pogledati pa jednim hicem rijesimo se smeca i nasilnika.
- nadžak
#7381 Re: BiH - Crna hronika
Ne provjeravaš to meni već sebi, to je bio prijedlog, koji je za cilj imao da vidiš malo širu sliku ovoga svega ali očito nisi shvatio. Nebitno, ionako ne želiš da ideš u tom pravcu.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 10:07Pa provjeri ti pa reci, sta ti imam ja provjeravati, nisam ja ovdje usluzni servis.nadžak wrote: ↑03/05/2026 09:57Hajde mi reci šta je za tebe adekvatna kazna za onakvo bahato, bezobrazno ponašanje onog klipana na biciklu? Iskreno, zamisli se kao vozača u onom autu koje je išlo u susret kad je onaj kreten na dva točka prosipao pamet radi tiktoka! Šta bi ti uradio, šta bi očekivao, da li bi mrtav-hladan iskulirao?Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:39
Vasu djecu neka samaraju na ovaj nacin (ako i kada zasluze), a moje nece.
Zna se kada i zbog cega ide samaranje i upotreba fizicke sile.
I kakve uopste veze ima "ko je za koji sistem" i dovodjenje toga u kontekst ovog konkretnog videa?
Stipu se toga.![]()
Šta je kazna koja je predviđena Zakonom za onakvo ugrožavanje sigurnosti u saobraćaju? Provjeri u Zakonu pa reci.
Drugo, vjeruj da je potpuno jasno svakome pri zdravoj svjesti, zašto masa policajaca neće da se više uključi u svoj posao! Zašto bi? Na stranu sad oni korumpirani i na stranu oni kojima je ova situacija dobro došla pa neće i više nego što trebaju ali govorim za stvarno veliki broj ljudi koji bi htjeli ali ne mogu!
Maloljetnike štiti Zakon do te mjere da je potpuno normalno za sistem da ništa ne radi. Radi se samo u slučaju onih najgorih i ekstremnih slučajeva i onda se javnost užasava idućih deset dana a ta ista javnost se još više užasava kad njihova čeda od maloljetnika neko zagalami ili gluho bilo-ošamari?
Onaj policajac je trebao biti pametan i pustiti krme neka se iživljava po cesti i neka se pravi da ga nije vidio. Da je uradio ono što je prdvidjeno Zakonom, u javnosti bi ispao manijak koji se iživljava na djeci a srdačno se pozdravlja sa švicarcem!
Jebo nam sistem i zapad sve odreda da nam jebo... Nije džaba za nas balkance samo toljaga i stega.
Znaci, policija nece vise da se ukljuci u svoj posao, ali samaranje maloljetnika sa pognutom glavom i spustenim rukama im nije problem odraditi?
Bravo.
![]()
- dembele
-
Naslovnica
#7383 Re: BiH - Crna hronika
Samo samarati, od jaslica po mogucnostinadžak wrote: ↑03/05/2026 10:45Jeste, argument je i to betonski jer je pravilo ove pripizdine da kad nad nama neko prekrši zakon onda kukamo na sistem jer su kazne smiješne i preblage i da propisi ne valjaju a kad je neko drugi u pitanju, eh onda neka ide po zakonu i propisma.
-
Naslovnica
#7384 Re: BiH - Crna hronika
Zasto bih provjeravao?!nadžak wrote: ↑03/05/2026 10:47Ne provjeravaš to meni već sebi, to je bio prijedlog, koji je za cilj imao da vidiš malo širu sliku ovoga svega ali očito nisi shvatio. Nebitno, ionako ne želiš da ideš u tom pravcu.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 10:07Pa provjeri ti pa reci, sta ti imam ja provjeravati, nisam ja ovdje usluzni servis.nadžak wrote: ↑03/05/2026 09:57
Hajde mi reci šta je za tebe adekvatna kazna za onakvo bahato, bezobrazno ponašanje onog klipana na biciklu? Iskreno, zamisli se kao vozača u onom autu koje je išlo u susret kad je onaj kreten na dva točka prosipao pamet radi tiktoka! Šta bi ti uradio, šta bi očekivao, da li bi mrtav-hladan iskulirao?
Šta je kazna koja je predviđena Zakonom za onakvo ugrožavanje sigurnosti u saobraćaju? Provjeri u Zakonu pa reci.
Drugo, vjeruj da je potpuno jasno svakome pri zdravoj svjesti, zašto masa policajaca neće da se više uključi u svoj posao! Zašto bi? Na stranu sad oni korumpirani i na stranu oni kojima je ova situacija dobro došla pa neće i više nego što trebaju ali govorim za stvarno veliki broj ljudi koji bi htjeli ali ne mogu!
Maloljetnike štiti Zakon do te mjere da je potpuno normalno za sistem da ništa ne radi. Radi se samo u slučaju onih najgorih i ekstremnih slučajeva i onda se javnost užasava idućih deset dana a ta ista javnost se još više užasava kad njihova čeda od maloljetnika neko zagalami ili gluho bilo-ošamari?
Onaj policajac je trebao biti pametan i pustiti krme neka se iživljava po cesti i neka se pravi da ga nije vidio. Da je uradio ono što je prdvidjeno Zakonom, u javnosti bi ispao manijak koji se iživljava na djeci a srdačno se pozdravlja sa švicarcem!
Jebo nam sistem i zapad sve odreda da nam jebo... Nije džaba za nas balkance samo toljaga i stega.
Znaci, policija nece vise da se ukljuci u svoj posao, ali samaranje maloljetnika sa pognutom glavom i spustenim rukama im nije problem odraditi?
Bravo.
![]()
Zakon postoji, sankcija postoji, sta imam provjeravati.
Od kada je samaranje postalo dopunski clan zakona i/ili kazna?
-
Naslovnica
#7385 Re: BiH - Crna hronika
Ma ja, treba policija samarati, slazem se.Point. wrote: ↑03/05/2026 10:43Ne, nego za kurčevite 15-godišnjake koji radi tik-tok videa ugrožava svoj a i živote drugih učesnika u saobraćaju.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 10:42Jeste.
![]()
Pogotovu ove slabije, od 15 godina i manje, sto se prije nauce pameti to bolje.
Za Smrka i Mirsu Svicaraca je kasno, na njih se ne isplati trositi samare.
- Point.
#7386 Re: BiH - Crna hronika
A jesi se upalio.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 11:20Ma ja, treba policija samarati, slazem se.Point. wrote: ↑03/05/2026 10:43Ne, nego za kurčevite 15-godišnjake koji radi tik-tok videa ugrožava svoj a i živote drugih učesnika u saobraćaju.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 10:42
Jeste.
![]()
Šamar će mu izbiti pomisao da ponovi sličan prekršaj, lijepa riječ neće.
- nadžak
-
Naslovnica
#7388 Re: BiH - Crna hronika
Nisam se upalio samo izražavam svoje neslaganje nsa forumašima koji podržavaju šamaranje maloljetnika od strane policije, maloljetnika koji drži ruke niz tijelo i pognutu glavu, ne opire se i klima glavom.Point. wrote: ↑03/05/2026 11:23A jesi se upalio.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 11:20Ma ja, treba policija samarati, slazem se.
- Point.
#7389 Re: BiH - Crna hronika
To što ima ruke uz tijelo i pognutu glavu ne pomaže za ozbiljan prekršaj koji je napravio tik prije toga, ugrožavajući sigurnost i živote, kako svog tako i drugih učesnika u saobraćaju.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 11:28Nisam se upalio samo izražavam svoje neslaganje nsa forumašima koji podržavaju šamaranje maloljetnika od strane policije, maloljetnika koji drži ruke niz tijelo i pognutu glavu, ne opire se i klima glavom.Point. wrote: ↑03/05/2026 11:23A jesi se upalio.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 11:20
Ma ja, treba policija samarati, slazem se.
Podržavam vaspitne mjere od strane policajca, sasvim opravdane i nadam se da će poslužiti da dečko ne radi slične gluposti u budućnosti.
-
Naslovnica
#7390 Re: BiH - Crna hronika
Imamo riječ od 4 slova - NADA.

- Rothmans
#7391 Re: BiH - Crna hronika
Sudeci mu po prici i sa kakvim je facama poceo tiktok saradnju, mogo bi se Hadzija opet tivra u Nicaze.
-
DonieBrasco
#7392 Re: BiH - Crna hronika
Mlade de-generacija su publika takvih oni im daju pare i podrzavaju to sta vas ima cuditi sto propadamo sve dublje.
- darius_maximus
#7393 Re: BiH - Crna hronika
Mene samo zanima kako uz tu miliciju nastade toliko klošara, jalije i te "raje s vrelog sarajevskog asfalta".Chmoljo wrote: ↑03/05/2026 09:42Zato sto nema snimaka kako milicija samara, a nostalgicari zazivate onakav policijski tretman. Ja bih rekao da ste u raskoraku sta zelite i sta govorite da zelite.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:39Vasu djecu neka samaraju na ovaj nacin (ako i kada zasluze), a moje nece.
Zna se kada i zbog cega ide samaranje i upotreba fizicke sile.
I kakve uopste veze ima "ko je za koji sistem" i dovodjenje toga u kontekst ovog konkretnog videa?
Stipu se toga.![]()
Rekao bi čovjek svi ko bubice bili.
Nije nikog policija odgojila, kao što se da vidjeti po plejadi monstruma koji su 90-ih izronili iz takvog društva.
Djeca su vazda belaje pravili, to im je posao.
Pa svi ovdje s foruma imaju enciklopediju stvari koje su uradili, samo tada nije bilo telefona, a sad se svi prave francuske sobarice.
Glavna razlika je što su prije i komšiluk i društvo bili uključeni u odgoj djeteta.
Danas djeca ne smiju pred haustor, ne smiju na igalište, svima smetaju, prave kaže galamu.
Valjda bi se odmah trebala ponašati kao da im je 38 godina i kao da su završili Harvard.
Pošto ih svi tjeraju negdje, umjesto da su na oku svima, tako i dobiješ što dobiješ.
- Danguba
#7394 Re: BiH - Crna hronika
Kakav bolan samar?Point. wrote: ↑03/05/2026 11:23A jesi se upalio.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 11:20Ma ja, treba policija samarati, slazem se.
Samaraju samo slabici i oni koji ne mogu na drugi nacin rijesiti problem.
Samarati nesto sto nije tvoje je na kub losije i opasnije.
Nema niko pravo da samara nikoga a najmanje tudje dijete(dijete, zenu...).
Ti koji samaraju ma iz kojeg razloga su siledzije posebne vrste.
Taj policajac ce i svoju zenu osamariti ako pogrijesi ili ga u datom momentu nije poslusala.
-
tokio25
#7395 Re: BiH - Crna hronika
Gdje je granica koga mozes samarati i za staplain vanilla wrote: ↑03/05/2026 10:25Znaci tebi je isto voznja na biciklu na jednom tocku direktno prema autu i pogresno parkiranje isto?tokio25 wrote: ↑03/05/2026 10:21
Pa smetanje je i u ocima mirse svicarca jer mu ugrozava dijete mozda
Svejedno ako je bilo sta uradio ima u zakonu sta je kazna
Novcana zatvor vjesanje smrtna kazna (karikiram da ne bi bikvalno shvatila kao sto je obicajna forumu)
To policajac treba da uradi i da ga odvedu u stanicu a ne da ga samara
Na kraju krajeva moze roditelje kazniti
Je li vama jasn9 da se ovdje ne brani djecak sto je uradio nesto sto ne smije i ne treba da radi nego se kriktikuje postupanje policajca
Onda moze i tebi za nepropisno parkiranje dati par samara da ne bi ponavljala to isto
Ps. To sto ide na njegov grob je njegova greska kako ga je odgajao i to nema nikakve veze sto bi policajac isamarao kradljivca kljuceva
Ok, ne bih vise s tobom diskutovala
Ako moze za obo sto ne moze za parkiranje?
- dječak sa šibicama
#7396 Re: BiH - Crna hronika
jeobuo muajku jes zajeban nas hadzija
idol nacije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7397 Re: BiH - Crna hronika
nevjerovatno svega mi 
-
Naslovnica
#7398 Re: BiH - Crna hronika