Kakva crna aukcija u BiH,gdje je 90% ljudi bukvalno nepismeno. Evo ja zadnjih par dana trazim neke konzole,znaci na oglasu svi sve imaju,sve radi a kada im kazes de uslikaj ovo,ono,kada posalju slike,sve sa nekim manama. Jucer dogovorio sa likom sve da kupim i ono zavrsavamo sve i ajde reko daj mi sliku dzojstika,jer su oni glavni ,da nema razvaljenu gljivu i drift i kaze lik,baterija u dzojstika je losa,radi samo na kablu.

A nigdje to ni da spomene prije,ni u oglasu ni u komunikaciji. Onda ne znaju ljudi tehnicke karakteristike necega,njima je to sve isto...i Hard disk od 60 GB i od 500 GB ili 1 TB i razvaljen dzojstik i ispravan dzojstik. Oni sebi umisle neku cijenu i to je to,dzaba sto sve to ne vrijedi ni pola trazene cijene.

Prekucer mi jedan se javio i kaze ima dzojstike od ps3 a kaze ima i konzolu. Ajde reko daj slike,uslika,ono oni kineski dzojstici iz Binga.

Pitam ga za cijenu,kaze ne znam jel ti puno 250 KM hahahahah
Lik sa sela neki,nepismen 1/1 ,buba cijenu pa ako prodje prodje.
Pa onda ne odgovaranje na poruke i upite a nigdje nema kontakt broja. Znaci 90% ljudi kod nas je funkcionalno nepismeno i ja to vidim na svakom koraku,jer radim sa ljudima.