Chmoljo wrote: ↑02/04/2026 13:02
sumirprimus wrote: ↑02/04/2026 12:37
Chmoljo wrote: ↑02/04/2026 12:31
puna španija muslimana i islamskog sentimenta... Irska... Norveška... sve muhamedi i bin ibnovi.
zna sumke odakle to dolazi...
kakav pajac.
Lako je gloginje mlatit trumpovom retorikom kontinent nas dijeli od rusije I mi smo za mir tzv ublehska ljevicarska polticka spanije i irske, tu se slazem.
Ono sto je surova zbilja, da se u europi dize desnica I islamofobija je nikad jaca, nazalost, primjer navijanje spanaca neku noc kontra muslimana, do te mjere uvredljivo da se lamal pokupio sa stadiona I da su se oglasavali pslije redom reprezentativci spanije izvinjavajuc se.
Ljevica u europi je u soku I ne snalazi se i to je fakat, da je ne znam koliko vazna niksiceva I trojica vlast to ne moze opovrgnuti, a znaš ti zašto njih smijem u ovom kontekstu
Kad smo vec kod pajaca.pateticno
kako se šire stative... eto sad nije što su muslimani nego što mogu srati sa distance.
pa ja, muslimani su krivi. onih 5% što su preplavili britaniju kako reče Džulijani kod Pirsa, ili glavosječe koje finansira judeokršćanska koalicija. pa kad odrade šta treba, rehabilituju ih.
a ti bereš tu spiku evropskog desničarskog šljama kao releventnu. trebam se izvinjavati što neki debil krivi inflaciju i tamnoputog komšiju što je on nesposobni debil koji ne može živjeti ko prije 50 godina ko čača mu.
jasno bolan sumire
Jao jao sta naprica ispisa pardon,

meni stative uvijek na istom mjestu, dira me palestina sad I iran, ko i mianmar ili sudan ili Kongo, iskreno, i tu je moj problem sa vama.
Nidje veze prica, ne berem ja desnicarksu spiku, ja sam bio lijevo i kad od tog nije bilo hajra kao danas. Za razliku od mnogih ovde koji su ekstremno desno, eto vam druga trube počeo je opasnu spiku prodavati a poravnatu sa trenutnom desnicarskom slikom o ugroženosti kršćanstva i potrebi zaštite.istog
i da notorni je fakat o jačanju desnice i islamofobije sirom europe i dalje.