Zarađuje krvave sendviće. Muslimani bi rekli Haram para, hajra nema.Zlocin&Kazna wrote: ↑02/04/2026 11:16Daljnja diskusija bi imala smisla kada bi ti smio napisati ono što i sam znaš: "IZRAEL JE (u tom i tom slučaju) POČINIO ZLOČIN". Međutim, kako se očigledno bojiš da te ne sprengaju zbog pisanja na forumu (da li vjeruješ da će nas fakat sve jednog dana srediti ili si na specifičnom mjestu gdje si nadgledan, nije ni važno), daljna rasprava nema smisla.sumirprimus wrote: ↑02/04/2026 10:59 Katastrofa, zali boze nevinih, ali stavit dječiju školu uz vojnu bazu ....
IRAN
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#69676 Re: IRAN
-
sumirprimus
#69677 Re: IRAN
intense airstrikes along the entire Iranian coast
Ovo je vijest od rano jutros , sto se moze protumačiti kako god ko želi, ali kako dosad ova admin radi ..
P.s sendviČ.
Ovo je vijest od rano jutros , sto se moze protumačiti kako god ko želi, ali kako dosad ova admin radi ..
P.s sendviČ.
Last edited by sumirprimus on 02/04/2026 11:28, edited 1 time in total.
- Billy The Pljuc
#69681 Re: IRAN
"Sumnje u sudjelovanje Irana potaknute su nakon što su u veljači Sjedinjene Američke Države i cionistički entitet izveli zajednički raketni napad na Iran"
Nemrem bilivit da su na Indexu konačno počeli nazivati stvari kakve jesu, fali im doduše još i genocidni u opisu istog.
Vijest o nadi talijana da za zelenim stolom umjesto Irana odu na SP.
Nemrem bilivit da su na Indexu konačno počeli nazivati stvari kakve jesu, fali im doduše još i genocidni u opisu istog.
Vijest o nadi talijana da za zelenim stolom umjesto Irana odu na SP.
-
Hendrix
#69682 Re: IRAN
Ajd ba popusti s tim nebulozama vise, ofiran si totalno.sumirprimus wrote: ↑02/04/2026 10:59 Katastrofa, zali boze nevinih, ali stavit dječiju školu uz vojnu bazu a spremaš se za regionalni rat 50 godina je suludo idio odogo ornosti je i na iranskom Rezimu. Greška u koordinatama, greška rakete, namjerno svejedno. Kako samo ta škola uz bazu pogodjena? O tome ovde niko ne želi pričati.
Sta god vi na ovoj temi o tome mislili
I moju suprugu su ranili cetnici u skoli kad je dijete bila. Valjda neko skolu stavio blizu vojnog cilja. Mala greska.
-
zigzag
#69683 Re: IRAN
Zašto bi se neko trebao pravdati četnicima?
Oni svakako ne skrivaju svoje namjere jer nema ovo veze sa "donošenjem demokratije i oslobađanjem naroda" . Sa četnicima sad svakako nema pregovora jer su se "naljutili" taj narod koji im je bio "simpatičan" pa će ga vratiti u kameno doba. Bar će pokušati.
- Billy The Pljuc
#69684 Re: IRAN
Ode i ti druže na foe zbog citiranja izuzetno ogavnog posta.
Edit: Ništa lično, sve vas koji ga citirate moram jbga na foe, ponajviše zbog vaše gluposti.
Edit: Ništa lično, sve vas koji ga citirate moram jbga na foe, ponajviše zbog vaše gluposti.
-
sumirprimus
#69685 Re: IRAN
Nidje veze, sta hoćete jednoumlje na temi? Pa nađite se na kahvi Pa rahat mahalajte. Ja.bi svima ukinuo foe, cuj gospođe foe jer mi se ne svidja tudje.misljenne i jos,zbog ličnih frustracija vrijedja, ma hajte molim vas.Billy The Pljuc wrote: ↑02/04/2026 12:04 Ode i ti druže na foe zbog citiranja izuzetno ogavnog posta.
- Billy The Pljuc
#69686 Re: IRAN
Veli ona stara - jedna se trudila pa ostala trudna.
sumirprimus, who is currently on your ignore list, made this post.
-
peca777
#69687 Re: IRAN
Demokratija je najgora posast koja je zadesila bilo koje drustvo, pa evo i ovo.
Cuj ti njega, ja cu pisati gadosti, prenositi ko zna sta i kako generisano, lazno, uvecano, sta vec ne, a ti to gledaj i trpi.
Cuj ti njega, ja cu pisati gadosti, prenositi ko zna sta i kako generisano, lazno, uvecano, sta vec ne, a ti to gledaj i trpi.
-
sumirprimus
#69688 Re: IRAN
Citate vi sve no frks ne.bi bili ovde da ste karakteriBilly The Pljuc wrote: ↑02/04/2026 12:10 Veli ona stara - jedna se trudila pa ostala trudna.
-
sumirprimus
-
peca777
#69690 Re: IRAN
ma ja mislim na ovog hajcaca hajc ili kako vec.
Sto se tebe tice ti si samo licemjerna i kratkovidna osoba.
Podrzavas Ukrajinu, podrzavas Izrael. Nema sanse to dvoje spojiti da rak jebe raka.
Da si rekao da ti je svejedno i za rusiju, ukraijinu, izrael, iran, vise bi imalo smisla, nego ovo prdjenje svakodnevno koje imas o izraelu.
No ako ti je olaksanje, nisu nista drugacij ni ovi proiran gilgamesi koji ordiniraju po temi.
-
Hendrix
#69692 Re: IRAN
Nego da se vratimo na temu, uprkos ovim profesionalnim uletacima.
Hoce li narandza kopneno ici? Mozda to i ujedini narod u Americi. Kad zagine dosta vojnika onda Iran postaje pravi neprijatelj?
Hoce li narandza kopneno ici? Mozda to i ujedini narod u Americi. Kad zagine dosta vojnika onda Iran postaje pravi neprijatelj?
-
sumirprimus
#69693 Re: IRAN
Jeko licemejr? Pa najiskreniji sam ovde, kazem sta mislim makar me svi foevali o poslije svih uvreda kuces iskrenijepeca777 wrote: ↑02/04/2026 12:15ma ja mislim na ovog hajcaca hajc ili kako vec.
Sto se tebe tice ti si samo licemjerna i kratkovidna osoba.
Podrzavas Ukrajinu, podrzavas Izrael. Nema sanse to dvoje spojiti da rak jebe raka.
Da si rekao da ti je svejedno i za rusiju, ukraijinu, izrael, iran, vise bi imalo smisla, nego ovo prdjenje svakodnevno koje imas o izraelu.
No ako ti je olaksanje, nisu nista drugacij ni ovi proiran gilgamesi koji ordiniraju po temi.
Kako,ne moze? Pa sam zelenski je osudio iranski rezim. Sto ovde niko osim mene nije uradio Jel ja treba da kažem da ste ovde svi vi protiv Ukrajine tom logikom? Mada dobar dio i jeste sad se vidi
Ja i razumijem ovu vasu povezanost I znam odakle dolazi, nisam s Marsa pao, ali se ne slazem I imam prsvo da to iznesem
Licemjerniji su svi oni koji kriju stvarni razlog podrske iranu q mene vrijedjaju I kritiziraju.
-
sumirprimus
- Billy The Pljuc
#69695 Re: IRAN
"Azijske burze u padu nakon Trumpova obraćanja, cijena nafte porasla"
Fakat mi Kina nije jasna al' et' valjda oni znaju šta je najbolje za njih.
Stanje u Hormuškom tjesnacu i dalje nepromijenjeno, tankeri stoje s obje strane istog.
Edit: Nešto je odavno trulo u UN definitivno, možda ga je najispravnije i ugasiti, svakako su sprdnja/šprdnja postali:
"Bivša zaposlenica Stalne misije Republike Hrvatske pri Ujedinjenim narodima u New Yorku Renata Supina-Saltus optužena je u SAD-u da je iz diplomatskog predstavništva pronevjerila oko 750.000 dolara."
Stanje u Hormuškom tjesnacu i dalje nepromijenjeno, tankeri stoje s obje strane istog.
Edit: Nešto je odavno trulo u UN definitivno, možda ga je najispravnije i ugasiti, svakako su sprdnja/šprdnja postali:
"Bivša zaposlenica Stalne misije Republike Hrvatske pri Ujedinjenim narodima u New Yorku Renata Supina-Saltus optužena je u SAD-u da je iz diplomatskog predstavništva pronevjerila oko 750.000 dolara."
Last edited by Billy The Pljuc on 02/04/2026 12:32, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#69696 Re: IRAN
Za to vrijeme
-
zigzag
#69697 Re: IRAN
Kina ti nije jasna ?Billy The Pljuc wrote: ↑02/04/2026 12:26 "Azijske burze u padu nakon Trumpova obraćanja, cijena nafte porasla"

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#69698 Re: IRAN
puna španija muslimana i islamskog sentimenta... Irska... Norveška... sve muhamedi i bin ibnovi.
zna sumke odakle to dolazi...
kakav pajac.
zna sumke odakle to dolazi...
kakav pajac.
-
sumirprimus
#69699 Re: IRAN
Lako je gloginje mlatit trumpovom retorikom kontinent nas dijeli od rusije I mi smo za mir tzv ublehska ljevicarska polticka spanije i irske, tu se slazem.
Ono sto je surova zbilja, da se u europi dize desnica I islamofobija je nikad jaca, nazalost, primjer navijanje spanaca neku noc kontra muslimana, do te mjere uvredljivo da se lamal pokupio sa stadiona I da su se oglasavali pslije redom reprezentativci spanije izvinjavajuc se.
Ljevica u europi je u soku I ne snalazi se i to je fakat, da je ne znam koliko vazna niksiceva I trojkina vlast to ne moze opovrgnuti, a znaš ti zašto njih spominjem u ovom kontekstu
Kad smo vec kod pajaca.pateticno
Last edited by sumirprimus on 02/04/2026 13:02, edited 1 time in total.
- Billy The Pljuc
#69700 Re: IRAN
A ne znam zigazaga druže šta da ti rečem. Svojom istočnjačkom filozofijom jebu ostatak svijeta prije svega umjesto da pošamaraju ove američke kurtončiće i genocidaše iz tzv. Izraela. Mogu ih rastjerati k'o hijene a što i jesu i biti glavni bez da metak ispale, ovi pičići bi se povukli i još im bi se dugo dugo izvinjavali. Pa gledali bi ih svi k'o u zna se u šta i svi bi se njima okrenuli jer meni iskreno oni nikada nisu djelovali kao hegemon koji silom nameće svoje. Ne znam, možda griješim u njihovom pogledu, možda bi se isti i povampirili nakon toga ali trenutno djeluju više nego ispravno. Nije to toliko ni teško ni skupo za njih, nisu daleko, proglasiš Iran zonom svog interesa i malo sile rasporediš po istom, nije da im fali ljudi i tehnike. Vjerujem da bi Iran prihvatio takvu vrstu pomoći i sa njima kroz naftu i daljnja ulaganja/ekonomiju "isplatio" dugoročni angažman istih. Dobijaš mir i ne vjerujem da bi iko imao muda da im se suprostavlja.zigzag wrote: ↑02/04/2026 12:30Kina ti nije jasna ?Billy The Pljuc wrote: ↑02/04/2026 12:26 "Azijske burze u padu nakon Trumpova obraćanja, cijena nafte porasla"
![]()