Bodkin wrote: ↑01/12/2025 10:12
Jel se pjevalo protiv cetnika u plavim ili bijelim dresovima? Samo je to bilo zbunjujuce
Pjevas protiv cijele protivnicke repke i pola svoje repke.

Eto srbe iz Srbije uopste nije dotaklo ono pjevanje na tribinama, cak su pohvalili atmosferu, svakako je dotaklo vise one koji igraju za BiH, to su fakti.
Takodje ova spika pojedinih Bogdanovic i Bogdanovic odose igrati za Hrvatsku i Srbiju, pa to je oduvijek tako. Najveci dokaz su ti sestre Boskovic u odbojci jedna igra za BiH druga za Srbiju, samo neko glup moze misliti da ova druga vise voli BiH od Srbije pa zato igra tu, naravno da nije tako, jednostavno je repka Srbije u tim momentima bila brutalno jaka i ova sestra nije imala mjesta i odatle igra za BiH, mislim hvala joj za sve sto je odigrala ali ovo je cista realna prica.
Mislim da onim pjevanjem sinoc na tribinama je dokaz onog sto i jeste medju narodima, to je jednostavno tako, ocekivati gradjansku BiH to nema sanse ni za 50 godina i nema veze to samo sa sinocnjim pjevanjem da me neko pogresno ne razumije, vec i sa pjevanjem po RS na tekmama i sa stavovima politicara, naroda sve tri strane, ne postoji opcija gradjanske BiH.
Tako da ne trebamo se pravdati za sinocnje pjevanje nikom ali isto tako ne trebamo kmecati kada nam neki talenat ode u Hrvatsku ili Srbiju kako nemaju osjecaja za drzavu BiH.