kakabanja213 wrote: ↑22/09/2025 21:28
pemanapemani wrote: ↑22/09/2025 21:16
kakabanja213 wrote: ↑22/09/2025 19:37
Stroga apstinencija. Samo i iskljucivo apstinencija.
Dobro, razumijem zelju da se bude poseban.
Niko nije toliko dobar da dobije glas od tako posebnih ljudi.
Cudi me da nisi spomenuo starlink i Fortu.
Precijeni ti mene. Sta ima posebno u tome glasati 30 godina za ove koji navodno hoce nesto da promijene. To moze samo glup covjek. Ali sa godinama se valjda dobije nesto sto ti nedozvoljava da te neko pravi budalom. Bude dosta suplje. Ja bih trebao svojim glasom omoguciti Forti da za evo 3 godine ne uradi apsolutno nista, Sabini da o trosku ovog naroda debatira po New Yorku
Nerki da se voza u R Line, Vojinu da zdere kilo plecke svaki dan. E ne moze vise. Sto bi rekli "kurca graha". Nisam svoj glas nikad davao halki pa necu vise ni ovima. Bar dok se ne pojavi neko ko istinaki radi za dobrobit ovog naroda i drzave(mene). Do tada legitimitet dajite vi koji nas dijelite na posebne i ne-posebne.
Nego je li dosao taj Starlink kojeg nam je Forto "doveo" iz Amerike.
Forto digitalizacija. Kaže, za banke više ne treba CIPS. Ali zato treba za opštinu. Uspio privatnoj firmi "narediti" da ne traži CIPS, ali državnoj instituciji ne može.
Valjda prvo središ svoje dvorište (digitalizuješ administraciju), pa onda dalje.
Ukralo mi dokumente u maju. Pogađajte jednom za koliko dokumenata nisam morao vaditi papire, mogao sam digitalno.
Starlink? Jah.
Nego, zovu iz zavoda za zapošljavanje, kaže nisi se javio 2 mjeseca, da provjerimo šta je prije brisanja iz evidencije. Ma jesam. Nisi, nema te u kompjuteru. Jesam, evo gledam na kartonu datum, potpis i pečat. Donesi. Vidi stvarno, izvini, sistem pogriješio.
Sreća da nismo digitalizovani, pa se imao dokaz na papiru.
Bolje da ne idemo u digitalizaciju. Sorry, Forto, ne valja ti pos'o.