Samo da reiteriram svoj prethodni post u sažetoj formi:Man of steel wrote: ↑25/07/2025 00:35Tebi sigurno intelektualni kapacitet isparava iz ušiju pa si mi tako pametan.dale cooper wrote: ↑24/07/2025 00:32Glup samo može biti onaj ko i pored svega može vjerovati trenutnoj administraciji.Man of steel wrote: ↑24/07/2025 00:22 Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.
Ogroman broj glasova je dobio upravo na konto tog slučaja a i sam je mnogo puta pozivao na njihovo objavljivanje.
Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Treba reći da je istragu o Epstainu kao i Gisele Maxvell pa i P.Diddyiju vodila kćerka Jamesa Comeya bivšeg direktora FBI-a koji je vodio otvoreni rat sa Trumpom.
Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.![]()
Da je kojim slučajem demokratska administracija u pitanju i da rade ovo što ovi trenutno rade, ti i hiljade takvih kao ti bi ih razapeli sa raznim floskulama o zavjerama, dubokoj državi i ostalim kretenizmima kojima pokušavate prikriti svoju intelektualnu potkapacitiranost.
Demokratska adminstracija je imala pune četiri godine da objavi sve te dokumente a nije. Ne samo da je mogla objaviti te dokumente već ih je mogla i frizirati i prilagoditi kako to želi.
Trump je sigurno najprogonjenija osoba u historiji Amerike, što od strane bivše vlasti što od strane medija. Od optužbi za silovanja, da je ruski agent, da je sakrio povjerljive dokumente....jednostavno ne postoji način na koji ga nisu pokušali diskreditovati pa na kraju i ubiti.
I sad bi kao ja trebao da vjerujem kako je ta bivša vlast u svojim rukama imala kompromitirajuće detelje o Trumpu da ga sahrane za sva vremena a to nisu iskorisili!?
Možda to nisu uradili jer je i sam vrh demokratske stranke, poput Billa Clintona koji je na Epstainovim otocima bio preko 20 puta, je sasvim legitimno pitanje.
Međutim još legitimnije pitanje je zbog čega to sad traže?
Zato što već znaju šta se nalazi u tim dokumentima jer su ih frizirali i prilagodili na način koji će diskreditovati Trumpa.
GLUP SI K'O KURAC!