Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Rob_Atl

#32852 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Rob_Atl »

Ma nemaju pametnijeg posla nego ganjat nesto od prije 10 godina. Moze im se jer maga vjeruje u sve sta ovi plasiraju. Ovo je show samo za MAGU nista vise. Al' kako bi volio da i nadju nesto pa imaju razloga da hapse Obamu, a ne mogu zato sto je SC rekao da predsjednici imaju imunitet jer je to Trump trazio :lol: .
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#32853 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

cirkuz u kojem je on glavni klaun
eltroxin

#32854 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by eltroxin »

GandalfSivi wrote: 21/07/2025 13:26
zilog wrote: 21/07/2025 13:23
Imas pola pokusaja, da pogodis na kojeg te forumasa podsjeca ovaj na 22:11 :lol:
Hahaha, skontah :) Isti :)
Sutnuli “mudo Labudovo” s posla :lol:
Last edited by eltroxin on 23/07/2025 15:24, edited 1 time in total.
banjaluka078

#32855 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by banjaluka078 »

https://www.politico.com/live-updates/2 ... p-00467996

Ne mogu da shvatim ovaj nivo uvlakaštva. Ako on ima megalomanske ideje koje su u skladu s njegovim narcizmom, zašto mu sve svi prostiru kao otirači. Bilo je predsjednika i predsjednila prije njega, ali čini mi se da niko nije imao ovakav uticaj na okolinu. Pravi kult.
vaučer

#32856 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by vaučer »

banjaluka078 wrote: 23/07/2025 08:17 Ne mogu da shvatim ovaj nivo uvlakaštva. Ako on ima megalomanske ideje koje su u skladu s njegovim narcizmom, zašto mu sve svi prostiru kao otirači. Bilo je predsjednika i predsjednila prije njega, ali čini mi se da niko nije imao ovakav uticaj na okolinu. Pravi kult.
Jer Republikanska stranka odavno više ne postoji. Tokom prvog mandata je još koprcala, ali najvrijednija lekcija koju je Trump naučio iz tog mandata je da je lojalnost prva,druga, treća i deseta najtraženija vrlina. Kako bi nastavio po svom planu - presudno mu je da ima ljude koji će raditi sve što im se kaže, kad im se kaže i koji nikad javno neće proturiječiti njemu. Iz ovog je nastalo to što gledaš, gdje se umjesto normalnog političkog pripetavanja - unutarnje repozicioniranje u Republikanskoj 'stranci' sad obavlja kroz performativne geste javnog ponižavanja, ulizivanja i 'čija je guzica dublja' natjecanja za Trumpovu pažnju i naklonost. Ponašanje koje je odavno analizirano i dokumentirano u bastionima slobode kakvi su bili npr Staljinova Rusija ili Adolfova Njemačka.
Peacean

#32857 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Peacean »

Evo šta bijela kuća objavljuje :-)
Image
banjaluka078

#32858 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by banjaluka078 »

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... jl_home_g1
Vijest koja će zatresti Ameriku, Ministarstvo pravosuđa u svibnju je obavijestilo Trumpa: ‘Gospodine predsjedniče, vaše ime je unutra‘
Prema pisanju The Wall Street Journala, državna odvjetnica Pam Bondi o tome je izvijestila Trumpa tijekom sastanka u Bijeloj kući u svibnju ove godine
drogon2

#32859 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drogon2 »

Trump je presmijesan lik.Mislim da nekad ima i dobre namjere,al ocigledno ima previse oraha u dzepovima.Zna to i on,al haman nekad zaboravi.Senilan ko drug mu Joe.

Gori su ovi iz MAGA pokreta sto misle kao on ce nesto,a frajer ne moze maknut gore nego neki njegovi prethodnici koji su imali orah,dva u dzepu.Ovaj ima kilu :lol:
SaraFina

#32860 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by SaraFina »

Američko Ministarstvo pravosuđa obavijestilo je predsjednika SAD-a Donalda Trumpa da se njegovo ime više puta spominje u službenim spisima povezanim s osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom,
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32862 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Image
broj dva

#32863 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by broj dva »

Da se dešava u Turkmenistanu svi bi se smijali, ovako i nije baš smiješno..
Hendrix

#32864 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

To ce na kraju ovako da zavrsi. Listu podmetnuli demokrate, Trump cist ko suza, Epstein je ustvari Obama u kostimu bijelca.

Komentar tipicnog magatora na Conservative subredditu.

Image
Man of steel

#32865 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Man of steel »

Hendrix wrote: 23/07/2025 23:43 To ce na kraju ovako da zavrsi. Listu podmetnuli demokrate, Trump cist ko suza, Epstein je ustvari Obama u kostimu bijelca.

Image
Pa zašto demokrate nisu objavile tu famoznu listu?
Hendrix

#32866 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

Man of steel wrote: 23/07/2025 23:51
Hendrix wrote: 23/07/2025 23:43 To ce na kraju ovako da zavrsi. Listu podmetnuli demokrate, Trump cist ko suza, Epstein je ustvari Obama u kostimu bijelca.

Image
Pa zašto demokrate nisu objavile tu famoznu listu?
To je nebitno clanovima kulta licnosti Trumpa. Vazno je da se skrene paznja na Obamu po 1000 put i ide dalje sa standardnim sranjima.

Najcudnije mi je sto nisu jednostavno lazirali listu i izbrisali trumpa. Bezze se uvalise u neugodnosti pa moraju sad smisljati nebuloze oko Obame i izbora po ko zna koji put.

Ovo je doslo na nivo banana republike ili apsolutne monarhije sto se vlasti tice.
Man of steel

#32867 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Man of steel »

Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.

Ogroman broj glasova je dobio upravo na konto tog slučaja a i sam je mnogo puta pozivao na njihovo objavljivanje.

Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.

Treba reći da je istragu o Epstainu kao i Gisele Maxvell pa i P.Diddyiju vodila kćerka Jamesa Comeya bivšeg direktora FBI-a koji je vodio otvoreni rat sa Trumpom.

Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.
dale cooper

#32868 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Man of steel wrote: 24/07/2025 00:22 Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.

Ogroman broj glasova je dobio upravo na konto tog slučaja a i sam je mnogo puta pozivao na njihovo objavljivanje.

Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.

Treba reći da je istragu o Epstainu kao i Gisele Maxvell pa i P.Diddyiju vodila kćerka Jamesa Comeya bivšeg direktora FBI-a koji je vodio otvoreni rat sa Trumpom.

Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.
Glup samo može biti onaj ko i pored svega može vjerovati trenutnoj administraciji. :lol: :mrgreen: Da je kojim slučajem demokratska administracija u pitanju i da rade ovo što ovi trenutno rade, ti i hiljade takvih kao ti bi ih razapeli sa raznim floskulama o zavjerama, dubokoj državi i ostalim kretenizmima kojima pokušavate prikriti svoju intelektualnu potkapacitiranost.
ultima_palabra

#32869 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

Trump nije poznavao Epsteina, nego su bili najbolji jarani. Komentar iz New Yorkera i ono rodjendansko pismo pokazuje da je vrlo dobro znao cime se ovaj bavi. Tikva nije pukla zbog toga nego zbog neke nekretnine.

Vjerovatno nema cvrstih dokaza da je Trump bio sa maloljetnicama, ali ne treba se puno naprezati da se zamisli covjek njegovog morala u toj situaciji.
zilog

#32870 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Man of steel wrote: 24/07/2025 00:22 Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Aha, znaci ovako: Demokrate friziraju dokumente i o tome sute 3 predsjednicka izborna ciklusa, od kojih su dva izgubili, samo da bi nakon 10 godina neka Trumpova administracija nabasala na to...

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

:pisnuo:

Stvarno ne znam, moze li neko, od sebe, napraviti veci predmet ismijavanja, od ovoga sto si gore napisao?
eltroxin

#32871 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by eltroxin »

Sta kaze kreten, ljekovi ce biti jeftiniji 1000%? :lol:
tramvajtrojka

#32872 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tramvajtrojka »

zilog wrote: 24/07/2025 01:25
Man of steel wrote: 24/07/2025 00:22 Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Aha, znaci ovako: Demokrate friziraju dokumente i o tome sute 3 predsjednicka izborna ciklusa, od kojih su dva izgubili, samo da bi nakon 10 godina neka Trumpova administracija nabasala na to...

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

:pisnuo:

Stvarno ne znam, moze li neko, od sebe, napraviti veci predmet ismijavanja, od ovoga sto si gore napisao?
sta očekivati od hardcore sdaovca nego ovakve umne vratolomije izbaci SDA ubaci Trump i dobijes jedno te isto kult ličnosti spojen najnevjerovatnijim poveznicama :mrgreen: :mrgreen:
Isner

#32873 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Isner »

banjaluka078 wrote: 23/07/2025 08:17 https://www.politico.com/live-updates/2 ... p-00467996

Ne mogu da shvatim ovaj nivo uvlakaštva. Ako on ima megalomanske ideje koje su u skladu s njegovim narcizmom, zašto mu sve svi prostiru kao otirači. Bilo je predsjednika i predsjednila prije njega, ali čini mi se da niko nije imao ovakav uticaj na okolinu. Pravi kult.
Nije uvlacenje koliko je predstavka medija.. Zbog nekih stvari (gledajuci i citajuci o njemu) ja bi ga udavio svojim rukama a opet moji u AmeriKi kažu da, bar u gradu i regionu gdje oni žive, nikad vecu popularnost nije imao, skoro pa Sadam Huseinovskih 90% + podrške....

Meni dnevno izađe 10 uglavnom negativnih tekstova o njemu a kad se cujem sa svojima, nije to baš tako, bar kad se o "tržištu" Amerike radi...
Rob_Atl

#32874 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Rob_Atl »

Pa maga je trazila epstein listu nisu demokrate, samo su se sad demokrate zakacile kad su vidjele sansu da ga uniste ili sansu za midterms. Sigurno je na listi i Clinton, ali posto on vise nije relavantan tako da demokrate mogu punom parom naprijed sad. Dakle sve u vezi liste je pocelo od maga influencera, a ne demokrata.
jeza u ledja

#32875 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Na Epsteinovoj listi je buduci Demokratski kandidat za predsjednika!
Post Reply