Svaka cast brt, konacno da neko provali ovu zavjeru i podmetacinu.Man of steel wrote: ↑24/07/2025 00:22 Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.
Ogroman broj glasova je dobio upravo na konto tog slučaja a i sam je mnogo puta pozivao na njihovo objavljivanje.
Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Treba reći da je istragu o Epstainu kao i Gisele Maxvell pa i P.Diddyiju vodila kćerka Jamesa Comeya bivšeg direktora FBI-a koji je vodio otvoreni rat sa Trumpom.
Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Dead Man Walking
#32876 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#32877 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Quote je iz članka iz 2016. godine, dakle lik je sigurno i pedofilčinaTrump, who owned the Miss Universe, Miss USA, and Miss Teen USA pageants from 1996 until last year
- sinuhe
#32878 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Prošle godine u ovo vrijeme računalo se na to da će izgubiti izbore glasovima žena.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Haris.ba
-
drogon2
#32881 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa se desio pokusaj ubistva o kojemu se haman nista ne zna.Navodno najjaca obavjestajna agencija ne moze uc u Crooks
ov telefon
- Peacean
-
detroit-mercy
#32883 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trum je zaratio sa Muskom i Murdoch-om, dva najveca medijska mogula, kako ce zavrsiti, bumo vidjeli 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#32884 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
bolja je teorija da su milijaderi odlučili da je gotov - odjednom izlaze neke fotke nikada viđene ranije, pisma itd 
- Jack Be Nimble
#32885 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zar imaju kandidata?jeza u ledja wrote: ↑24/07/2025 03:47 Na Epsteinovoj listi je buduci Demokratski kandidat za predsjednika!
-
zilog
#32886 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma neeee kolega, moram vas ispraviti...tramvajtrojka wrote: ↑24/07/2025 02:20sta očekivati od hardcore sdaovca nego ovakve umne vratolomije izbaci SDA ubaci Trump i dobijes jedno te isto kult ličnosti spojen najnevjerovatnijim poveznicamazilog wrote: ↑24/07/2025 01:25Aha, znaci ovako: Demokrate friziraju dokumente i o tome sute 3 predsjednicka izborna ciklusa, od kojih su dva izgubili, samo da bi nakon 10 godina neka Trumpova administracija nabasala na to...Man of steel wrote: ↑24/07/2025 00:22 Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Stvarno ne znam, moze li neko, od sebe, napraviti veci predmet ismijavanja, od ovoga sto si gore napisao?![]()
![]()
To je "trojka" podmetnula trola, koji se rastao sa logikom - da "sluzi za kompromitaciju sda"...
- Point.
#32887 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dajte popustite bar na ovoj temi o sda i trojci.
I magičan povratak pogođenog uha u prvobitno stanje.
- ultima_palabra
- banjaluka078
#32889 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne mislim da je predstava medija to da je njemu palo na um da instituciji skine ime bivšeg predsjednika, a da novo po svojoj ženi, kojoj je jedini domet unovčavanje međunožja, a da na to ne reaguje niko iz kabineta, stranke, odbora institucije.Isner wrote: ↑24/07/2025 02:30 Nije uvlacenje koliko je predstavka medija.. Zbog nekih stvari (gledajuci i citajuci o njemu) ja bi ga udavio svojim rukama a opet moji u AmeriKi kažu da, bar u gradu i regionu gdje oni žive, nikad vecu popularnost nije imao, skoro pa Sadam Huseinovskih 90% + podrške....
Meni dnevno izađe 10 uglavnom negativnih tekstova o njemu a kad se cujem sa svojima, nije to baš tako, bar kad se o "tržištu" Amerike radi...
Koka kola izbacuje na tržište i Kolu po receptu kojeg je on tražio. Advokatske firme mu uplaćuju pare 'nako...
Btw. i ja često razgovaram s mojima (CA, WA, NH, PA) baš ni jedni nisu ludi za njim ni stvarima koje radi.
- jeza u ledja
#32890 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bio sam sarkastican.Jack Be Nimble wrote: ↑24/07/2025 08:31Zar imaju kandidata?jeza u ledja wrote: ↑24/07/2025 03:47 Na Epsteinovoj listi je buduci Demokratski kandidat za predsjednika!
- jeza u ledja
#32891 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sjede milijarderi u nekoj zadimljenoj sobi i odlucuju kako i sta.
Deset godina slusamo o tome sta odlucuju milijarderi i establishment. I nista.
Sumnjam da ce mu i ovo na bilo koji nacin nauditi.
- Jack Be Nimble
#32892 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U njegovom trecem mandatu ce se pricati o nekom novom skandalu.
-
Rob_Atl
#32893 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ha kakva epizoda South Parka
. CBS otpustio Colberta jer se Trumpu nije svidjao, a potpisali sa South Park ovi jos gore opleli po njemu

- banjaluka078
#32894 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Otkaza ga šaman.
- karanana
#32895 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
zadnja scena najnovije i najkontroverznije epizode south parka
-
zilog
#32896 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ubio ga Powell u pojam...
- Man of steel
#32897 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tebi sigurno intelektualni kapacitet isparava iz ušiju pa si mi tako pametan.dale cooper wrote: ↑24/07/2025 00:32Glup samo može biti onaj ko i pored svega može vjerovati trenutnoj administraciji.Man of steel wrote: ↑24/07/2025 00:22 Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.
Ogroman broj glasova je dobio upravo na konto tog slučaja a i sam je mnogo puta pozivao na njihovo objavljivanje.
Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Treba reći da je istragu o Epstainu kao i Gisele Maxvell pa i P.Diddyiju vodila kćerka Jamesa Comeya bivšeg direktora FBI-a koji je vodio otvoreni rat sa Trumpom.
Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.![]()
Da je kojim slučajem demokratska administracija u pitanju i da rade ovo što ovi trenutno rade, ti i hiljade takvih kao ti bi ih razapeli sa raznim floskulama o zavjerama, dubokoj državi i ostalim kretenizmima kojima pokušavate prikriti svoju intelektualnu potkapacitiranost.
Demokratska adminstracija je imala pune četiri godine da objavi sve te dokumente a nije. Ne samo da je mogla objaviti te dokumente već ih je mogla i frizirati i prilagoditi kako to želi.
Trump je sigurno najprogonjenija osoba u historiji Amerike, što od strane bivše vlasti što od strane medija. Od optužbi za silovanja, da je ruski agent, da je sakrio povjerljive dokumente....jednostavno ne postoji način na koji ga nisu pokušali diskreditovati pa na kraju i ubiti.
I sad bi kao ja trebao da vjerujem kako je ta bivša vlast u svojim rukama imala kompromitirajuće detelje o Trumpu da ga sahrane za sva vremena a to nisu iskorisili!?
Možda to nisu uradili jer je i sam vrh demokratske stranke, poput Billa Clintona koji je na Epstainovim otocima bio preko 20 puta, je sasvim legitimno pitanje.
Međutim još legitimnije pitanje je zbog čega to sad traže?
Zato što već znaju šta se nalazi u tim dokumentima jer su ih frizirali i prilagodili na način koji će diskreditovati Trumpa.
- Man of steel
#32898 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Botine, na ovom podforumu nećete zaraditi dnevnice.tramvajtrojka wrote: ↑24/07/2025 02:20sta očekivati od hardcore sdaovca nego ovakve umne vratolomije izbaci SDA ubaci Trump i dobijes jedno te isto kult ličnosti spojen najnevjerovatnijim poveznicamazilog wrote: ↑24/07/2025 01:25Aha, znaci ovako: Demokrate friziraju dokumente i o tome sute 3 predsjednicka izborna ciklusa, od kojih su dva izgubili, samo da bi nakon 10 godina neka Trumpova administracija nabasala na to...Man of steel wrote: ↑24/07/2025 00:22 Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno ne znam, moze li neko, od sebe, napraviti veci predmet ismijavanja, od ovoga sto si gore napisao?![]()
![]()
O trojkama i trojčicama se piše na drugim temema.
- Point.
#32899 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Izvini pajdo al ne može nek, ko podržava lažljivo narandžasto govno, pisati o intelektualnim kapacitetima.Man of steel wrote: ↑25/07/2025 00:35Tebi sigurno intelektualni kapacitet isparava iz ušiju pa si mi tako pametan.dale cooper wrote: ↑24/07/2025 00:32Glup samo može biti onaj ko i pored svega može vjerovati trenutnoj administraciji.Man of steel wrote: ↑24/07/2025 00:22 Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.
Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.![]()
Da je kojim slučajem demokratska administracija u pitanju i da rade ovo što ovi trenutno rade, ti i hiljade takvih kao ti bi ih razapeli sa raznim floskulama o zavjerama, dubokoj državi i ostalim kretenizmima kojima pokušavate prikriti svoju intelektualnu potkapacitiranost.
Demokratska adminstracija je imala pune četiri godine da objavi sve te dokumente a nije. Ne samo da je mogla objaviti te dokumente već ih je mogla i frizirati i prilagoditi kako to želi.
Trump je sigurno najprogonjenija osoba u historiji Amerike, što od strane bivše vlasti što od strane medija. Od optužbi za silovanja, da je ruski agent, da je sakrio povjerljive dokumente....jednostavno ne postoji način na koji ga nisu pokušali diskreditovati pa na kraju i ubiti.
I sad bi kao ja trebao da vjerujem kako je ta bivša vlast u svojim rukama imala kompromitirajuće detelje o Trumpu da ga sahrane za sva vremena a to nisu iskorisili!?
Možda to nisu uradili jer je i sam vrh demokratske stranke, poput Billa Clintona koji je na Epstainovim otocima bio preko 20 puta, je sasvim legitimno pitanje.
Međutim još legitimnije pitanje je zbog čega to sad traže?
Zato što već znaju šta se nalazi u tim dokumentima jer su ih frizirali i prilagodili na način koji će diskreditovati Trumpa.
To jednostavno ne ide zajedno.
Žao mi je.
-
zilog
#32900 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo, necu o trojkama, samo objasni, kada su demokrate vec frizirali dokaze, da kompromituju Trump*a, zasto to nisu objavili, nego dva puta izgubili izbore?Man of steel wrote: ↑25/07/2025 00:39Botine, na ovom podforumu nećete zaraditi dnevnice.tramvajtrojka wrote: ↑24/07/2025 02:20sta očekivati od hardcore sdaovca nego ovakve umne vratolomije izbaci SDA ubaci Trump i dobijes jedno te isto kult ličnosti spojen najnevjerovatnijim poveznicamazilog wrote: ↑24/07/2025 01:25
Aha, znaci ovako: Demokrate friziraju dokumente i o tome sute 3 predsjednicka izborna ciklusa, od kojih su dva izgubili, samo da bi nakon 10 godina neka Trumpova administracija nabasala na to...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O trojkama i trojčicama se piše na drugim temema.
Jos objasni, zasto su sve te "frizirane dokaze", prepustili, na milost i nemilost, Trump-ovoj administraciji i vecinama u kongresu?