tramvajtrojka wrote: ↑21/05/2025 12:30
dr_Evil wrote: ↑21/05/2025 12:25
tramvajtrojka wrote: ↑21/05/2025 12:16
Al ne bi Palermo bio palermo da ne pljucne da vam je Sarajevo krivo i za ovo a ne vase mostarske gazije
Imamo mi nerijesenih problema sa Capajebom jos od rata, vjerujem da cak i Palermo nece pobjeci od te konstatacije. Dosta je puta na revolt Mostara udareno po vertikali radi toboze vecih ciljeva koji nikad se nisu desili ili ostvarili.
Sve okay al mojne da prica o SDA kao cakijaskoj stranci koja ima jedino pravo da brani polozaje i bosnjake u Mostaru, i da samo su oni predvodnici te brane dole a da su svi ostali izdajnici
Pa kad mu prostres dokaze crno na bijelo njegovoh za koje glasa zadnjih tridesetak godina da su dali sve tim zlim hrvatima protiv kojih se svim silama toboze bore namah se fataju krivine
Al Gazija Salemaga je borac, bori se covjek za bosnjake tako sto upise HNK na grad Mostar ne razumijemo mi tu zrtvu i borbu
Helem, nebitno je to bas sada za ovu raspravu o starMo. Znamo valjda mi svi ko je bio u SDA i ko je danas u SDA u starMO. Zna to i nas palermo solidni. Mozemo da se pricamo ili ne pricamo, ali na razini Mostara drugih predstavnika nema, koliko god da su se izbori pokrali, a jesu se pokrali i krali su se(htjeli su da me mlate kad nisam dao), narod je opet rekao svoje, htjeli su ove dif-ovce, sitne sibicare, i ublehe. Znamo mi i da je SDA 3 puta poklonila gradonacelnika HDZ-u.
Ako Palermo ne prizna da mu je Nerko premijer, Novak ne prizna da mu je Komsic predsjednik, ja ipak moram da priznam da je Adil Suta jedina adresa na koju mozemo iznijeti svoj pritisak o opstanku u Mostaru; bez obzira sto nemam nikakva ocekivanja osim da ce otici HDZ-ovcima u svatove i ostavit 500eura u kovertu.
Nazalost previse sam puta cuo od politickih predstavnika iz HNK, za vise pitanja "to je zavrseno politicki, ne mozemo mi tu vise nista". Stanje svijesti izgubljenog naroda.