SaPnA wrote: ↑19/05/2025 22:52
Kakvim pritiscima? Ovdje postoji samo jedan nacin, a to je NEMA PREGOVORA I DOGOVORA, tako da su tu kartu dobili a nisu birali.
bilo je tih karti i prije, ali se prethodni ne počešaše. draže bilo završiti stvar u lokalnom bircu i poslati poruke tolerancije, dok ispunjavaš želje špirićevom sinu gelde profesionalne karijere.
Nemaju muda, a bas igraju na siguricu, ne odvajaju se od nogavice medjunarodne zajednice i jedva cekam da vidim sta ce uraditi sad kad su nas odjebali.
da nemaju muda, kako rekoh, našao bi se neki izgovor za relaksaciju. Dodik je još uvijek slobodan čovjek, nema pravosnažne presude.
Pa eto dao sam sebi za pravo da te ocjenim tako s obzirom da nista konkretno ne pises osim sto sjednes na skoro svaki post koji spomene bivsu vlast. Ako grijesim rado cu ti se izvinuti.
naravno, svako sebi daje za pravo. bitno je samo šiljiti, a to što je nešto dijametralno suprotno, koga briga. nemam ja baš pamćenje zlatne ribice da znam ko koga tu. ja svoje glasove nikad nisam sakrivao, i uvijek sam davao razloge za njih. za razliku od mnogih koji se stide svojih izbora, ali od njih ne odustaju.
ima i za to naziv, ali ja sam pristojan.