Čović je između ostalog kazao i kako Schmidta "niko nije imenovao", čime je još jednom podržao stav SNSD-a.
"Nije ga niko imenovao koliko ja vidim. Ta mogućnost da interveniše ne postoji. Mi se svi trebamo truditi da BiH bude normalna država. Nemojte zazivati nikakva nametanja", kazao je Čović.
Upitan je i o nedavnoj izjavi u vezi s tri federalne jedinice kada je komentirao da je federalizam budućnost države.
"Naravno da sam mislio da je to budućnost BiH. O tome pričamo 20 godina, to nije izvučeno iz konteksta. Stav mene i HDZ-a nije prikriven. To je način kako urediti BiH. Za to treba mijenjati Ustav", istaknuo je Čović.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Point.
#31751 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Niko da baci komentar na ovaj sraman intervju bjeloglavog supa i prigrljenje SNSD retorike. Samo ne znam kako će hinja objasniti svom guznom haveru Dodiku na raspakivanje Dejtona.
- vee-jay
#31752 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
To bi znacilo da Schmidt mora da napusti poziciju - i mozda bi svi od njega doneseni zakoni morali biti ponisteni.HelaS wrote: ↑19/05/2025 21:44Drugostepeni sud poništit će odluku prvostepenog i vratit će mu je na ponovno odlučivanje, nakon kojeg će Dodika osloboditi odgovornosti. Bit će to političko-pravosudna odluka s ciljem smirivanja tenzija i nastavka političkih odlučivanja u interesu BiH, sve po instrukciji Zaspada.bosanski__ wrote: ↑19/05/2025 20:08SpoilerShowovo_malo_duse wrote: ↑19/05/2025 19:05
Mile trenutno ima prednost i prividno vodi u gemu al gubi set sigurno. A o mecu da i ne govorimo.
Dvije stvari. Prva kad bude 2 stepena presuda a bit ce do sljedecih izbora poslije toga moze samo krenut u rat a to ne smije jer je popuslic al da ce probat to bez daljnjeg.
Drugi bitan faktor je sto Miletu trebaju novci a njih nema i sve je manje izvora za normalno funkcionisanje a kamoli da se plate dugovi koji dolaze na naplatu. Zato je laki nerovozan i sve vise poziva na dijalog jer koliko god je drzava politicki u blokadi finansijski jos uvjek funkcinise i dio novca i plate za vecinu uhjebljenih idu. Zato ne blokira i nesmije blokirat funkcionisanje drzave jer ga nema nigdje ako se to desi.
Cirilicar, je uhvatio fursat i gura na valu vakuma jer quinta ne funkcionise trenutno i dok se ceka stav Amera proba izvuc sve ono o cemu nije smio pisnut sve ove godine i ne zna gdje ima Svabu jer okrece se kolo srece pa ono sto je dobio na dan izbora prosli put moze lagano izgubit zato i Kmeci na Shmita i pokusava minimizirat nacin na koji ce se odblokirat Dom Naroda. A morace se odblokirat jer se prodala Prica prosle intervencije da se odblokira rad Doma Naroda i Vjeca ministara. I Her Svabo nema izbora jer ga pritiscu iz EU. Tu upada kuja Zovko koja zna sta se sprema i sve nastoji sprijecit stak im sutanjem inicijativa koje su nista drugo nego birokratsko kupovanje vremena Ciliricaru.
Napisah roman al ovdje je sve moguce i treba izdrzat jer jesen ce tek biti vruca kad AngloSaksonski lihvari dodju po svoju milijardu.
Kojom stradom ce se krenuti najmanje zavisi od nas. Trojka treba da ostane dosljedna i da gradi sto bolje od odnse sa trojkom iz PC jer Mile nema buducnost jer slimede osveta ne samo njemu nego i Vucku za odnose sa Rujama a i Cirilicar moze ovako neko vrijeme do kada zavisi od onih koji drze uzde her Shmidta.
Ti tvrdiš da će pokušati ratom nakon drugostepene ?
Zašto to misliš ?
Dakle od OHRa - glavnog tumaca Dejtona.
- dale cooper
#31753 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ništa novo od najvećeg ljigavca političke scene u BiH.Point. wrote: ↑19/05/2025 21:58 Niko da baci komentar na ovaj sraman intervju bjeloglavog supa i prigrljenje SNSD retorike. Samo ne znam kako će hinja objasniti svom guznom haveru Dodiku na raspakivanje Dejtona.
Čović je između ostalog kazao i kako Schmidta "niko nije imenovao", čime je još jednom podržao stav SNSD-a.
"Nije ga niko imenovao koliko ja vidim. Ta mogućnost da interveniše ne postoji. Mi se svi trebamo truditi da BiH bude normalna država. Nemojte zazivati nikakva nametanja", kazao je Čović.
Upitan je i o nedavnoj izjavi u vezi s tri federalne jedinice kada je komentirao da je federalizam budućnost države.
"Naravno da sam mislio da je to budućnost BiH. O tome pričamo 20 godina, to nije izvučeno iz konteksta. Stav mene i HDZ-a nije prikriven. To je način kako urediti BiH. Za to treba mijenjati Ustav", istaknuo je Čović.
-
Lug
#31754 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U pravu je palermo, Razjedinjenost i jeste nas-bosanski/bosnjacki problem. Jedino problem sa njegovom interpretacijom je taj sto Bosnjaci jedini nemaju svoje skinhedse._BataZiv_0809 wrote: ↑19/05/2025 17:13UzasChmoljo wrote: ↑19/05/2025 16:35Mislim ono jbt, ko da smo svi na glavu pali pa dobili amnezijudale cooper wrote: ↑19/05/2025 16:22
Samo je problem što će te i tvoji skinheadsi iščakijati prvom prilikom kad im okreneš leđa, a nije isključeno ni da će pronaći kompromis sa
skinheadsima sa druge strane da te zajednički iščakijaju.![]()
ne mogu vjerovati sta lik pise...
Svaka stabilna drzava ima svoje extremne stranke, koji su ustvari brana tudjem nacionalizmu kod njih i sve te extremne organizacije imaju podrsku iz vrha drzave. Takodjer, kod nas se ratni zlocinci ne bi osjecali sigurnim kao sto je to slucaj zadnjih 30g. Sve jake drzave imaju jake nacionalisticke stranke.
-
SaPnA
#31755 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Eto ne moras 10 pozitivnih, navedi dvije stvari
-
HelaS
#31756 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ta je presuda bila okidač bjesnika Milorada Dodika. Nadao se prolazu kroz Sud, zato je i redovno dolazio na ročište, ignorisao savjete da ne dolazi kad ga je neko u javnosti prije presude proglasio odgovornim. Na toj osnovi zajahalo je i Tužilaštvo sad još s uključenjem Viškovića i Stevandića. Rugaju nam se, ismijavaju, ponižavaju, niko im ništa neće... Nema u politici emocija, država mora nastaviti svoj put, očito je - s Dodikovcima. Državni Parlament može još sto puta zasijedati, Špirić&Co. neće biti smijenjeni, a predaleko je oktobar 2026. SNSD-HDZ vs Trojka+Trojka = 1:0. Život ide dalje, treba planirati 2. poluvrijeme za pozitivan kraj utakmice.Chmoljo wrote: ↑19/05/2025 21:53To je tvoje misljenje? Bez trunke sarkazma?HelaS wrote: ↑19/05/2025 21:44Drugostepeni sud poništit će odluku prvostepenog i vratit će mu je na ponovno odlučivanje, nakon kojeg će Dodika osloboditi odgovornosti. Bit će to političko-pravosudna odluka s ciljem smirivanja tenzija i nastavka političkih odlučivanja u interesu BiH, sve po instrukciji Zaspada.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#31757 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
1. Ne popustaju pritiscima "hajde da se dogovorimo", znamo ko bi to zavrsio jos u februaru.
2. imaju muda upustiti se u bitke koje ih mogu kostati vlasti, ne igraju na siguricu.
A sad bih te zamolio po cemu si ti licno relevantan da ocijenis ko trola, a ko ne?
- Chmoljo
#31758 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Drzava nece nigdje ako se bude plasila svakog bijesa lokalnog gedze.HelaS wrote: ↑19/05/2025 22:09Ta je presuda bila okidač bjesnika Milorada Dodika. Nadao se prolazu kroz Sud, zato je i redovno dolazio na ročište, ignorisao savjete da ne dolazi kad ga je neko u javnosti prije presude proglasio odgovornim. Na toj osnovi zajahalo je i Tužilaštvo sad još s uključenjem Viškovića i Stevandića. Rugaju nam se, ismijavaju, ponižavaju, niko im ništa neće... Nema u politici emocija, država mora nastaviti svoj put, očito je - s Dodikovcima. Državni Parlament može još sto puta zasijedati, Špirić&Co. neće biti smijenjeni, a predaleko je oktobar 2026. SNSD-HDZ vs Trojka+Trojka = 1:0. Život ide dalje, treba planirati 2. poluvrijeme za pozitivan kraj utakmice.Chmoljo wrote: ↑19/05/2025 21:53To je tvoje misljenje? Bez trunke sarkazma?HelaS wrote: ↑19/05/2025 21:44
Drugostepeni sud poništit će odluku prvostepenog i vratit će mu je na ponovno odlučivanje, nakon kojeg će Dodika osloboditi odgovornosti. Bit će to političko-pravosudna odluka s ciljem smirivanja tenzija i nastavka političkih odlučivanja u interesu BiH, sve po instrukciji Zaspada.
Na stranu kreiranje narativa kao da je prije presude drzava bila jaka, mocna, u stanju sve prevazici i zavrsiti, jasno je kome to odgovara.
Strasno je razmisljati na nacin da ce se zadovoljavanjem apetita onih koji ne zele ikakvu drzavu u kojoj ih se ne pita za apsolutno svaki zivotni aspekt.
- Danguba
#31759 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jes jes Sabina sve sa bagerom.Styling wrote: ↑19/05/2025 20:13Pa, eto, pokazalo se da je Dino bio u pravu. Zapelo je, a Sabina nema Plan B.relativno84 wrote: ↑19/05/2025 17:09Evo Sabina radi na tome skoro pa godinu dana, samo sto blago receno nije imala podrsku partnera.
Ćudić: Konaković čini sve da osigura opstanak SNSD-a u vlasti, građani će uskoro saznati ulogu njega i NiP-a
Sada kada su ostvareni uslovi za smjenu SNSD-ovog rukovodstva u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, ministar Konaković pokušava iz izvršne diktirati procese zakonodavnoj vlasti, i čini sve da osigura opstanak SNSD-a u državnoj vlasti", kaže Ćudić.Konaković o inicijativi Ćudić za izbacivanje SNSD-a: "Tresti" zbog simpatija javnosti nema logike
"Ovo je lična inicijativa Sabine Ćudić. Moram reći da me pomalo iznenadila, posebno ako iza nje ne stoji jasno rješenje. Ako smijenimo Radmanovića, ko dolazi na njegovo mjesto? Da li je to opozicija Republike Srpske? I ako jeste, da li su oni spremni glasati za evropske zakone? Da li su spremni suprotstaviti se zaključcima Narodne skupštine RS-a?" upitao je Konaković, ističući da je ova tema za njega zasad nejasna.
"Ako Sabina Ćudić ima spremno rješenje, neka ga sutra implementira. Ali onako, tresti radi nekih simpatija javnosti, nema neku političku logiku", zaključio je Konaković.![]()
Ima li bagerista plan B, pitam za jarana????
Ćudić: Konaković čini sve da osigura opstanak SNSD-a u vlasti, građani će uskoro saznati ulogu njega i NiP-a
Sada kada su ostvareni uslovi za smjenu SNSD-ovog rukovodstva u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, ministar Konaković pokušava iz izvršne diktirati procese zakonodavnoj vlasti, i čini sve da osigura opstanak SNSD-a u državnoj vlasti", kaže Ćudić.
Au Miko, dokle dodje ta Trojka.
Ne zna lijeva sta radi desna.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#31760 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Gdje je sad Helez da kaze da mogu tri federalne jedinice (bez mogućnosti otcjepljenje) ali da se teritorija dijeli po % s popisa stanovništva 2013, gdje ce Bošnjacima pripasti 50+ % uz dodatne uslove da Srebrenica, Prijedor, Vlasenica, Višegrad, Foca pripadnu Bošnjacima. Eto nek vidi sa svojim drugom iz LaktašaPoint. wrote: ↑19/05/2025 21:58 Niko da baci komentar na ovaj sraman intervju bjeloglavog supa i prigrljenje SNSD retorike. Samo ne znam kako će hinja objasniti svom guznom haveru Dodiku na raspakivanje Dejtona.
- no_sekirli
#31761 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Covke konacno radi pravi stvari, bez uvijanja.
Proglasio je jarana Smita nelegalnim, i rekao da je za trecu federalnu jedinicu. Odlicno. Izisao zec iz grma.
I njegovo je razmisljanje legitimno. Bas kako su pojedini politicari izjavljivali da su za gradjansku drzavu, a treci da su za samostalnu RS. I sve su to legitimna razmisljanja, zbog toga se ne ide u zatvor.
Sad bi Covica, posto vec ima legitiman zahtjev trebalo pitati da obrazlozi kako doci do toga. Posto, koliko ja znam, ni sadasnji entiteti nisu federalne jedinice, kako on misli BiH podijeliti na 3 jedinice, neka nacrta mape, napise Zakone, pa da vidimo svi, sta bi to smrada usrecilo. I nadam se da ce mu kolege iz Trojke to traziti na svakom sljedecem sastanku, i reci mu u brk, da se nema sta pricati o izbornom zakonu i gubiti vrijeme, kad je njegov cilj federalizacija. Nabijat mu nos non stop isto, kao sto i on vergla o istom 20 godina.
Proglasio je jarana Smita nelegalnim, i rekao da je za trecu federalnu jedinicu. Odlicno. Izisao zec iz grma.
I njegovo je razmisljanje legitimno. Bas kako su pojedini politicari izjavljivali da su za gradjansku drzavu, a treci da su za samostalnu RS. I sve su to legitimna razmisljanja, zbog toga se ne ide u zatvor.
Sad bi Covica, posto vec ima legitiman zahtjev trebalo pitati da obrazlozi kako doci do toga. Posto, koliko ja znam, ni sadasnji entiteti nisu federalne jedinice, kako on misli BiH podijeliti na 3 jedinice, neka nacrta mape, napise Zakone, pa da vidimo svi, sta bi to smrada usrecilo. I nadam se da ce mu kolege iz Trojke to traziti na svakom sljedecem sastanku, i reci mu u brk, da se nema sta pricati o izbornom zakonu i gubiti vrijeme, kad je njegov cilj federalizacija. Nabijat mu nos non stop isto, kao sto i on vergla o istom 20 godina.
- Danguba
#31762 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Moguce, a sta cemo sa javljanjem u Tuzilastvo BiH koje ignorise.HelaS wrote: ↑19/05/2025 21:44
Drugostepeni sud poništit će odluku prvostepenog i vratit će mu je na ponovno odlučivanje, nakon kojeg će Dodika osloboditi odgovornosti. Bit će to političko-pravosudna odluka s ciljem smirivanja tenzija i nastavka političkih odlučivanja u interesu BiH, sve po instrukciji Zaspada.
Samim dolaskom, po zakonu mu sleduje pritvor zbog nejavljanja.
Ko ce to ispeglati??? EU??
Sve to treba nabiti nogom jer nam ne zele nista dobro.
-
asker
#31763 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zasto trojka nabacuje Miletu na volej?
Zasto su u koaliciji sa negatorima genocida i rusiteljima drzave?
Ovako se uglavnom pisalo na forumu do prije 2-3 godine.
Retardirano razmisljanje, i tada i danas, samo sto je tad bilo cool a sad nije.
Nehapsenje krmeta na vrijeme ce nas kostat ko Petra kajgana, momentum je proslost a vec servirana utjeha je da smo "osvjetlili Dodika", jer do sad niko nije znao kakav je. I Covica cemo osvjetliti, nekad u Junu, kazu. E tad su najebali!
To sto za godinu i po necemo imati ove njuske poput Rame, Zukana, Njive i Dritana na vlasti je apsolutno nebitno.
Odjebaus medjunarodne zajednice je ocigledan i to ce tek da boli. Od potpune podrske prije samo 3 mjeseca do ovoga sto vidimo ovih dana.
Un-fucking-believable
Zasto su u koaliciji sa negatorima genocida i rusiteljima drzave?
Ovako se uglavnom pisalo na forumu do prije 2-3 godine.
Retardirano razmisljanje, i tada i danas, samo sto je tad bilo cool a sad nije.
Nehapsenje krmeta na vrijeme ce nas kostat ko Petra kajgana, momentum je proslost a vec servirana utjeha je da smo "osvjetlili Dodika", jer do sad niko nije znao kakav je. I Covica cemo osvjetliti, nekad u Junu, kazu. E tad su najebali!
To sto za godinu i po necemo imati ove njuske poput Rame, Zukana, Njive i Dritana na vlasti je apsolutno nebitno.
Odjebaus medjunarodne zajednice je ocigledan i to ce tek da boli. Od potpune podrske prije samo 3 mjeseca do ovoga sto vidimo ovih dana.
Un-fucking-believable
-
palermo
#31764 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Lug wrote: ↑19/05/2025 22:02U pravu je palermo, Razjedinjenost i jeste nas-bosanski/bosnjacki problem. Jedino problem sa njegovom interpretacijom je taj sto Bosnjaci jedini nemaju svoje skinhedse.
Svaka stabilna drzava ima svoje extremne stranke, koji su ustvari brana tudjem nacionalizmu kod njih i sve te extremne organizacije imaju podrsku iz vrha drzave. Takodjer, kod nas se ratni zlocinci ne bi osjecali sigurnim kao sto je to slucaj zadnjih 30g. Sve jake drzave imaju jake nacionalisticke stranke.
Skinheadsi su metafora naravno, bit je da je SDA daleko najjaca snaga u ovom proBiH spekrru I hoces da ides u rat bez te snage. A zoves momcice iz plesne skole. Rekoh, ne radi se tako.
Politika ( al ne samo politika nego I druge djelaynosti u kojima postoji interakcija) kaze, nikad ne zaboravljaj da onaj ko ti je u jednoj prilici neprijatelj u drugoj situaciji moze postati saveznik.
Ovi iz Trojke to ocito jos nisu naucili
- Altsa
#31765 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sluzavi Covic je samo potvrdio sto vec sve znamo o njemu osim trojke za koju je on jos uvijek koalicioni partner.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#31766 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nikad MZ nije rekla da ce uradiit nesto
Al doslovno nikad
I ja opet pitam zasto ja evo pojedinac jebeni da cijenim i placam drzavi drzavno. A platim godisnje silu nekih para
Zasto da gledam da ima fiskalni
Zasto da ista?? Ozb pitam
- SaraFina
#31767 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Point. wrote: ↑19/05/2025 21:58 Niko da baci komentar na ovaj sraman intervju bjeloglavog supa i prigrljenje SNSD retorike. Samo ne znam kako će hinja objasniti svom guznom haveru Dodiku na raspakivanje Dejtona.
Ako ga nije imenovao onda ni ono nametanje IZ ne vrijedi. Puh pik ne vazi.
Ovaj lik sam sebi skace u zvalje.
- dale cooper
#31768 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kad se to SDA iskazala u ratu sa Dodikom i Čovićem?palermo wrote: ↑19/05/2025 22:26Lug wrote: ↑19/05/2025 22:02U pravu je palermo, Razjedinjenost i jeste nas-bosanski/bosnjacki problem. Jedino problem sa njegovom interpretacijom je taj sto Bosnjaci jedini nemaju svoje skinhedse.
Skinheadsi su metafora naravno, bit je da je SDA daleko najjaca snaga u ovom proBiH spekrru I hoces da ides u rat bez te snage. A zoves momcice iz plesne skole. Rekoh, ne radi se tako.
Politika ( al ne samo politika nego I druge djelaynosti u kojima postoji interakcija) kaze, nikad ne zaboravljaj da onaj ko ti je u jednoj prilici neprijatelj u drugoj situaciji moze postati saveznik.
- Chmoljo
#31769 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
E cuj snaga... Mnogo su jaki a ruka im utrne od drzanja pruzenom.palermo wrote: ↑19/05/2025 22:26Lug wrote: ↑19/05/2025 22:02U pravu je palermo, Razjedinjenost i jeste nas-bosanski/bosnjacki problem. Jedino problem sa njegovom interpretacijom je taj sto Bosnjaci jedini nemaju svoje skinhedse.
- Danguba
#31770 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Obican lesinar.Point. wrote: ↑19/05/2025 21:58 Niko da baci komentar na ovaj sraman intervju bjeloglavog supa i prigrljenje SNSD retorike. Samo ne znam kako će hinja objasniti svom guznom haveru Dodiku na raspakivanje Dejtona.
Vidi da je zrtva iscrpljena i bespomocna pa da je sada napadnemo.
Odice od jajca na gore.
Treba ici otvoreno sa akcijom ukidanja kantona pa i entiteta.
Kada svi imaju zelje imaju i B/B svoje ili nemaju. Njima je potaman ovo sto iamju.
- SaraFina
#31771 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Čovketa se treba riješiti koliko i Dodika. Mozda je najbolje da se utalimo s Miletom, da pusti Čovketa niz kanalizaciju. I otvoreno ga okrenemo protiv HDZ-a. Ovu presudu ne povlaciti trenutno. I onda ga samo tiho i polako cvrknuti i neka mu CIK zabrani kandidaturu.
- geralt
#31772 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kako se ne sjecas borbe iskusnih oprobanih snagatora kao sto su Sefik Dzaferovic, Halid Genjac, Asim Sarajlic ili Fadil Novalic.dale cooper wrote: ↑19/05/2025 22:31Kad se to SDA iskazala u ratu sa Dodikom i Čovićem?palermo wrote: ↑19/05/2025 22:26Lug wrote: ↑19/05/2025 22:02
U pravu je palermo, Razjedinjenost i jeste nas-bosanski/bosnjacki problem. Jedino problem sa njegovom interpretacijom je taj sto Bosnjaci jedini nemaju svoje skinhedse.
Ovi iz Trojke to ocito jos nisu naucili![]()
![]()
-
HelaS
#31773 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Čovićevci iz HDZ veće su zlo za BiH od Dodikovaca iz SNSD. Oni rovare perfidno, podlo i muljevito, koriste i zloupotrebljavaju poziciju HR u EU i imaju moć. Trojka je sada konektirala sa Trojkom iz RS, ali obje zajedno nemaju kapacitet dovoljan za dominaciju nad SNSD i HDZ, ovi su "jači". Ako Federalna Trojka otvori saradnju sa SNSD, ako uključi SDA, žrtvuje Trojku RS ako ova ne želi sa SNSD, bila bi prilika da se potisne HDZ i vrati na poziciju sa koje nema povratka u društvo bitnih u BiH.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#31774 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dakle svi osim bosnjaka imaju svoje vizije
Vizija bosnjaka je ćevap
Vizija bosnjaka je ćevap
-
asker
#31775 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Podrska/ohrabrenje/tu smo ako zaskripi, Rubio i US ekipa, EU ekipa, ambasade, svi!
Mi smo lansirali "da nam ne ginu djeca" pricu. I onda ovi gore kazu aha, a hocete da nasa ginu, evo trcimo.