Postujem turski narod jer nas bar glava od njih nije zabolila a ako Erdogan moze slati selame Dodiku zasto i mi ne bi mogli Gulenu.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑15/05/2025 23:28
Pokusavaju. Itekako.Evo skoro lad su htjeli da prekinu predstavu onu, samo sto nasi srecom ne daju..ali da je sda na vlasti sve bi ih poslusali![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Danguba
#31251 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
HelaS
#31252 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije isti legitimitetDanguba wrote: ↑15/05/2025 23:33Postujem turski narod jer nas bar glava od njih nije zabolila a ako Erdogan moze slati selame Dodiku zasto i mi ne bi mogli Gulenu.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑15/05/2025 23:28
Pokusavaju. Itekako.Evo skoro lad su htjeli da prekinu predstavu onu, samo sto nasi srecom ne daju..ali da je sda na vlasti sve bi ih poslusali![]()
- Danguba
#31253 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meni je isto(a znam razliku), oba rade protiv regularnih sistema.
-
gabonski udav
#31254 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ni rusi koji zuazimaju sestinu kopna planete se bas ne raduju sankcijima, a ne rs. Ali cak nevezano za to i dalje ostaje pitanje - sta ce dobiti osim sankcija?drug_profi wrote: ↑12/05/2025 23:31
U kakvim ti deluzijama spavas druze.
Jebe se njima za sankcije ako imaju Rusiju i Kinu iza sebe. EU?
Pa ne mogu da se usaglase ni oko cega.
Pitas zasto?
Zato što tome teže već bar 150 godina. ČUJ zašto.
I da uđu u istoriju. Aca i Mile.
Propustio si informacije sa početka agresije na Ukrajinu da je Mađarima ponuđena Zakarpatija, Rumunima Besarabija, Poljacima Lvov i zapad naseljen katolicima.
Neko je prihvatio, neko odbio jer zna da će onda biti ruska kurva.
Probudi se, mator si i inteligentan.
a sto se tice ove price kako je ukrajina nudjena madjarima, rumunima, poljacima...e to stvarno nisam cuo. bojim se da si to pokupio sa nekoh Trece oko portala.
-
last mohicans
#31255 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ti, ubačeni elementu sa druge strane,.kući tako pričaj. Ti samo i vozis po tim putevima. Ti ćeš mi reći sta jesam ili nisam vidio i doživio.HelaS wrote: ↑15/05/2025 23:18Mislim da lažeš, da pretjeruješ. Vrlo često vozim po putevima RS i mene zaustave. Bude mi krivo jer izgubim vrijeme, iako sve traje manje od 10 min. I nikad nisam takvo trkeljanje ili "traženje dlake u jajetu", čak ni provjeru vezom. Jer svaki put budem normalan u komunikaciji, pristojan i s razumijevanjem posla koji ljudi rade. Ako naiđu na kurčevita vozača, odgovorit će na sličan način.last mohicans wrote: ↑15/05/2025 22:55 Danas išao u Istočnu Bosnu, preko Trnovo išao, vratio se preko Gorazda. Brdo patrola, ne možeš ih izbjeći, čak su me dvije srpske zaustavile, retardna pitanja, trazenje dlake u jajetu, imate li opremu, sto i nazad nisu svi vezani,itd. Stekao sam dojam da su dosta kurčeviti i drski, pleme im separističko.
-
gabonski udav
#31256 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
u pravu si za ovo da "siri mrznju" iz prostog razloga sto se to uklapa u strategiju za ostavrivanje konacnog cilja.Skijaš wrote: ↑13/05/2025 06:11Kako rekoh, necemo se sloziti. Ja sam siguran da lik mrzi, ali i da ne mrzi nego samo siri mrznju kako bi polarizacijom naroda drzao uzde vlasti, sa njim se takvim opet nista ne moze korisno po drustvo napraviti i potreban je medjunarodni intervencionizam kako bi se izbjeglo sukob. Pozivati na nekakav minimum kompromisa sa tim pacijentom je dokazano promasen pristup.gabonski udav wrote: ↑12/05/2025 22:55 sto se tice nacionalizma...Da rs danas dobije nezavinnost preko noci bi nestao sav sovinizam i nacionalizam iz javnog spektra
Sovinizam i sijanje mrznje pomaze i eskalira narativ o nemogucnosti postojanja bih i na unutrasnjem i na vanjskom planu. zato srbi hodaju sa raspojasanim sovinizmom.
Iz razloga zbog kojima to srbima odgovora bonsjacima ne odgovara jer je kontraproduktivan za cilj bosna od mora od save od drine od une i zato sovinizam moraju drzati zakopcanim do grla i zbog, dok su hrvati zakopcani do pola jer nemaju entitet ko srbi pa morjau i dalje donekle da kalkulisu.
u praksi je zato teritorija zapsiana sahovnicama, dok dragan prica pricu europejca. ali to je realnost koja se ne moze ignorisati kakva god da je.
Promasen je pristup ovo sto ti zagovaras.
- hatemondays
#31257 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma jok dje ce on, nego mene cudi odakle mu ovo H (satro da nas zavara) u nicku, znaci on je elas ili ti kao sto moje ob. oko vidi Sale ili Sasa, luce nase zabrinuto.last mohicans wrote: ↑15/05/2025 23:57Ti, ubačeni elementu sa druge strane,.kući tako pričaj. Ti samo i vozis po tim putevima. Ti ćeš mi reći sta jesam ili nisam vidio i doživio.HelaS wrote: ↑15/05/2025 23:18Mislim da lažeš, da pretjeruješ. Vrlo često vozim po putevima RS i mene zaustave. Bude mi krivo jer izgubim vrijeme, iako sve traje manje od 10 min. I nikad nisam takvo trkeljanje ili "traženje dlake u jajetu", čak ni provjeru vezom. Jer svaki put budem normalan u komunikaciji, pristojan i s razumijevanjem posla koji ljudi rade. Ako naiđu na kurčevita vozača, odgovorit će na sličan način.last mohicans wrote: ↑15/05/2025 22:55 Danas išao u Istočnu Bosnu, preko Trnovo išao, vratio se preko Gorazda. Brdo patrola, ne možeš ih izbjeći, čak su me dvije srpske zaustavile, retardna pitanja, trazenje dlake u jajetu, imate li opremu, sto i nazad nisu svi vezani,itd. Stekao sam dojam da su dosta kurčeviti i drski, pleme im separističko.
-
last mohicans
#31258 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vjerovatno da je to u pitanju, da se samo puni budzet. Ja sam stekao dojam da su zbog cijele situacije viđeniji. Pa jbt, na potezu od Trnova do Foče, 3 patrole se bile. Sve redom zaustavljaju. Dok u FBiH samo jedna patrola.banjaluka078 wrote: ↑15/05/2025 23:04Prazan je budžet i moraju tražiti bilo kakav način da ga napune. Od ove plate im ide povećanje plate od 40%, ostalim budžetarima 10%, a nisam baš sigurna da se imaju sve pare za to.last mohicans wrote: ↑15/05/2025 22:55 Danas išao u Istočnu Bosnu, preko Trnovo išao, vratio se preko Gorazda. Brdo patrola, ne možeš ih izbjeći, čak su me dvije srpske zaustavile, retardna pitanja, trazenje dlake u jajetu, imate li opremu, sto i nazad nisu svi vezani,itd. Stekao sam dojam da su dosta kurčeviti i drski, pleme im separističko.
Zato su akcije na sve i svašta, pojase, telefon, alkohol, drogu... Nije to samo tamo, trebaš vidjeti po BL, noćne patrole su ludilo. U velikoj su potrazi za nepropisno parkiranim vozilima, za dan su napisali 106 kazni. Bilo šta što će donijeti pare.
https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... uci/904805
-
gabonski udav
#31259 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije da se brojke ne poklapaju vec je uzrok nesto drugo. U sarajevu je smjestena vecina najvecih uvoznika za cijelu drzavu.tramvajtrojka wrote: ↑15/05/2025 22:58Na osnovu dostupnih podataka, fiskalni promet u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH) za 2024. godinu iznosio je približno 68,01 milijardu KM, dok je u Republici Srpskoj (RS) iznosio oko 5,30 milijardi KM. Ovo znači da FBiH ostvaruje oko 92,8% ukupnog fiskalnog prometa u Bosni i Hercegovini, dok RS učestvuje sa oko 7,2%.Prpa.ba wrote: ↑15/05/2025 22:49Ko kaze da cemo bas uvijek zivjeti jedni pored drugih. Nekad smo zivjeli tako po Istocnoj Bosni, pa Bosnjaka vise nema. Sad zive pravoslavni ekstremisti sami sa sobom.Thorgerson wrote: ↑15/05/2025 22:21 Ali cemo zivjeti uvijek jedni pored drugih. Bolnice su im srbija, osnovne skole, srbijanske zastave, ikone po skolama, djeca se odgajaju od malena da rs gledaju kao drzavu. Za rad nacrtaj drzavu, ta djeca crtaju rs. Pazite, pricamo o djeci od 6-7 godina i dalje. Pa sta mislite kakva azmisljanja o Bosni i Hercegovini ce imati ti klinci kad narastu?
Nas ovdje jedino moze spasiti da nas ubace u EU, da nam upumpaju milijarde i da se digne ekonomija. I da se raja smiri, da ne razmislja o ovim budalastinama. Ali to se nazalost nece desiti.
Ista kao njihovi roditelji, đedovi i prađedovi koji svako u svojoj generaciji da doprinos na istrebljivanju Bosnjaka?Thorgerson wrote: ↑15/05/2025 22:21 Pa sta mislite kakva azmisljanja o Bosni i Hercegovini ce imati ti klinci kad narastu?
Iskljucivo ekonomska, politicka i vojna moc Bosnjaka. Nista drugo i niko drugi.
Zanimljivo je da su dvije općine u Kantonu Sarajevo, Ilidža i Novi Grad, u aprilu 2025. godine ostvarile fiskalni promet od ukupno 921,8 miliona KM (Ilidža: 480,2 miliona KM; Novi Grad: 441,6 miliona KM). Ova cifra je značajno veća od mjesečnog prosjeka fiskalnog prometa u RS-u za 2024. godinu, koji iznosi oko 441,7 miliona KM.'
Procitaj ovo pod bold i vidjeti ces da RS zivi u odvojenom fiskalnom sistemu jer se brojke apsolutno ne poklapaju, ili su takva sirotinja da dvije sarajevske opstine proizvedu prometa kao citav entitet il se prijavljuje od rsovske porezne manja cifra, a ostatak ostavlja sa strane![]()
![]()
Znas prpa da sta god sam ti rekao ce se ostvariti u budućnosti, tako ce se i ovome pricati za neke dvije tri sedmice, jedna po jedna institucija kao domine se balon ususkanosti i privida normale raspršuje
https://ba.ekapija.com/news/4693848/koj ... e-prvih-20
20 najvećih kompanija u Sarajevu s prihodima u 2023:
Holdina – 1.379.349.169 KM
JP Elektroprivreda BiH – 1.165.888.173 KM
Hifa Petrol – 736.315.231 KM
G-Petrol – 645.487.092 KM
Philip Morris BH – 577.153.628 KM
BH Telecom – 530.504.290 KM
Konzum – 492.997.027 KM
Orbico – 370.787.384 KM
GEN-I – 357.519.151 KM
Petrol BH Oil Company – 337.325.189 KM
DM Drogerie markt – 332.050.598 KM
KCUS – 300.038.175 KM
Porsche BH – 286.204.345 KM
Euro-Asfalt – 273.458.857 KM
Robot General Trading – 240.773.428 KM
Energopetrol – 210.094.521 KM
Coca-Cola HBC – 208.053.932 KM
Akova impex – 199.235.192 KM
Energoinvest – 197.006.992 KM
HSE BH – 175.780.950 KM
sve sami uvoznici.
a ovaj je bas zanimljivost.
Na devetom mjestu je firma GEN-I, specifična po tome što ima samo jednog zaposlenog, iako je prošle godine ostvarila ukupne prihode od oko 357 mil KM, o čemu je BiznisInfo.ba već pisao. Firma se bavi trgovinom električnom energijom
fakticki promet za cijelu bih se "proknjizi" u sarajevu pa zato dobijes ovakve brojeve koji se ne poklapaju ni sa jednom drugom staistiskom.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#31260 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne Qrce se, samo hoce 10 KM mita.last mohicans wrote: ↑15/05/2025 22:55 Danas išao u Istočnu Bosnu, preko Trnovo išao, vratio se preko Gorazda. Brdo patrola, ne možeš ih izbjeći, čak su me dvije srpske zaustavile, retardna pitanja, trazenje dlake u jajetu, imate li opremu, sto i nazad nisu svi vezani,itd. Stekao sam dojam da su dosta kurčeviti i drski, pleme im separističko.
- drug_profi
#31261 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dabome da jesam, ali naviko...Danguba wrote: ↑15/05/2025 23:14Onda si u velikom problemu.drug_profi wrote: ↑15/05/2025 22:40 Određivanje i razdvajanje po religijskoj osnovi je smrt za BiH. Ako cemo tako hajmo odmah sve razjebat. Dajte nama ćafirima 3-4% teritorije negdje, samo da ima voda i cesta, da mi sebi napravimo državu u kojoj će religija biti krivično gonjena. I svi sretni.
Slazem se sa tobom da religija bude nesto ''za u kuci'' ali ce se krscani prvi pobuniti.
- GandalfSivi
#31262 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Novalicu sjeme ti se zatrlo. Samo toliko…
- Skijaš
#31263 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
gabonski udav wrote: ↑16/05/2025 00:00u pravu si za ovo da "siri mrznju" iz prostog razloga sto se to uklapa u strategiju za ostavrivanje konacnog cilja.Skijaš wrote: ↑13/05/2025 06:11Kako rekoh, necemo se sloziti. Ja sam siguran da lik mrzi, ali i da ne mrzi nego samo siri mrznju kako bi polarizacijom naroda drzao uzde vlasti, sa njim se takvim opet nista ne moze korisno po drustvo napraviti i potreban je medjunarodni intervencionizam kako bi se izbjeglo sukob. Pozivati na nekakav minimum kompromisa sa tim pacijentom je dokazano promasen pristup.gabonski udav wrote: ↑12/05/2025 22:55 sto se tice nacionalizma...Da rs danas dobije nezavinnost preko noci bi nestao sav sovinizam i nacionalizam iz javnog spektra
Sovinizam i sijanje mrznje pomaze i eskalira narativ o nemogucnosti postojanja bih i na unutrasnjem i na vanjskom planu. zato srbi hodaju sa raspojasanim sovinizmom.
Iz razloga zbog kojima to srbima odgovora bonsjacima ne odgovara jer je kontraproduktivan za cilj bosna od mora od save od drine od une i zato sovinizam moraju drzati zakopcanim do grla i zbog, dok su hrvati zakopcani do pola jer nemaju entitet ko srbi pa morjau i dalje donekle da kalkulisu.
u praksi je zato teritorija zapsiana sahovnicama, dok dragan prica pricu europejca. ali to je realnost koja se ne moze ignorisati kakva god da je.
Promasen je pristup ovo sto ti zagovaras.
- Point.
#31264 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Al se bojiš muslimana šta je reći. U svakom postu se osjeti.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑15/05/2025 22:28Nece se desiti jer i nase maslo nije za ramazana, imas ovdje dobar dio koji bi sutra podrzao neke nove osmanlije.Ja realno razumijem da srbi s takvima nece, evo ja od matere i oca muslimana isto necuThorgerson wrote: ↑15/05/2025 22:21U sistemu koji ima dvije drzave. Mi mozemo misliti sta hocemo, de jure imamo jednu drzavu, de facto dvije. To je cinjenica. Rs ima sve atribute drzave, jedino sta nemaju jeste granicna kontrola. Vojsku isto de jure nemaju, de facto vidjeli smo da imaju. Mada se ponasaju kao da imaju i granicu, njihova policija je uvijek na entitetskoj granici. Uvijek. Tu su i kamere. Na svakoj cesti. Ogromne table da ulazis u rs, cak po 5x vece od tabli kada ulazis u Bosnu. Sa zastavom ljiljanima ne smijes proci rs-om. Ne smijes, ponavljam. Zakonom zabranjeno. Slijedi kazna. Pa jbt odem u istocno sarajevo na telecomu nemam interneta.Danguba wrote: ↑15/05/2025 21:49 Slazem se.
Sve smrdi odozgo prema dole. Da se ne ponavljam ko treba dati nalog za privodjenje(koji jos nije dat).
U kojoj drzavi pa i susjednoj neki predsjednik pokrajine, zupanije, sreza, okruga...ne zeli da se odazove drzavnom tuzilastvu i jos prijeti da ce pruziti oruzani otpor.
Pa gdje to ima osim kod nas u nakaradnom i nametnutom sistemu.
I jos kao slag na tortu, likovi odbijaju odluke najvisih drzavnih organa i pisaju se po njima.
Krivci za ovo smo prvo mi sami, koji smo se doveli u ovu situaciju pocevai jos od smrti Tita. Jer smo bili slijepi. Drugi krivci su stranci, koji su rekli i obavezali se da ce nam pomoci da napravimo drzavu, al su uradili qrac.
Ja ne vidim svijetlu buducnost. Ne u smislu da ce biti sukoba, nece. Ali cemo zivjeti uvijek jedni pored drugih. Bolnice su im srbija, osnovne skole, srbijanske zastave, ikone po skolama, djeca se odgajaju od malena da rs gledaju kao drzavu. Za rad nacrtaj drzavu, ta djeca crtaju rs. Pazite, pricamo o djeci od 6-7 godina i dalje. Pa sta mislite kakva azmisljanja o Bosni i Hercegovini ce imati ti klinci kad narastu?
Nas ovdje jedino moze spasiti da nas ubace u EU, da nam upumpaju milijarde i da se digne ekonomija. I da se raja smiri, da ne razmislja o ovim budalastinama. Ali to se nazalost nece desiti.
- banjaluka078
#31265 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vidljivost, vjerovatno ima i toga.last mohicans wrote: ↑16/05/2025 00:01
Vjerovatno da je to u pitanju, da se samo puni budzet. Ja sam stekao dojam da su zbog cijele situacije viđeniji. Pa jbt, na potezu od Trnova do Foče, 3 patrole se bile. Sve redom zaustavljaju. Dok u FBiH samo jedna patrola.
Da se pokažu.
Evo ih i ovdje 24/7 preko puta zgrade Vlade, auto na trotoaru i neki paćenik s dugom cijevi tako dreždi po cijeli dan iako zgrada ima svoje obezbjeđenje.
-
Vjecita_zavrzlama
#31266 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne bojim ali necu da zivim u takvom drustvu( gore navedenom) znamo i ja i ti da nekima to veca zelja nego BosnaPoint. wrote: ↑16/05/2025 06:36Al se bojiš muslimana šta je reći. U svakom postu se osjeti.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑15/05/2025 22:28Nece se desiti jer i nase maslo nije za ramazana, imas ovdje dobar dio koji bi sutra podrzao neke nove osmanlije.Ja realno razumijem da srbi s takvima nece, evo ja od matere i oca muslimana isto necuThorgerson wrote: ↑15/05/2025 22:21
U sistemu koji ima dvije drzave. Mi mozemo misliti sta hocemo, de jure imamo jednu drzavu, de facto dvije. To je cinjenica. Rs ima sve atribute drzave, jedino sta nemaju jeste granicna kontrola. Vojsku isto de jure nemaju, de facto vidjeli smo da imaju. Mada se ponasaju kao da imaju i granicu, njihova policija je uvijek na entitetskoj granici. Uvijek. Tu su i kamere. Na svakoj cesti. Ogromne table da ulazis u rs, cak po 5x vece od tabli kada ulazis u Bosnu. Sa zastavom ljiljanima ne smijes proci rs-om. Ne smijes, ponavljam. Zakonom zabranjeno. Slijedi kazna. Pa jbt odem u istocno sarajevo na telecomu nemam interneta.
I jos kao slag na tortu, likovi odbijaju odluke najvisih drzavnih organa i pisaju se po njima.
Krivci za ovo smo prvo mi sami, koji smo se doveli u ovu situaciju pocevai jos od smrti Tita. Jer smo bili slijepi. Drugi krivci su stranci, koji su rekli i obavezali se da ce nam pomoci da napravimo drzavu, al su uradili qrac.
Ja ne vidim svijetlu buducnost. Ne u smislu da ce biti sukoba, nece. Ali cemo zivjeti uvijek jedni pored drugih. Bolnice su im srbija, osnovne skole, srbijanske zastave, ikone po skolama, djeca se odgajaju od malena da rs gledaju kao drzavu. Za rad nacrtaj drzavu, ta djeca crtaju rs. Pazite, pricamo o djeci od 6-7 godina i dalje. Pa sta mislite kakva azmisljanja o Bosni i Hercegovini ce imati ti klinci kad narastu?
- Point.
#31267 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakvom društvu?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/05/2025 07:14Ne bojim ali necu da zivim u takvom drustvu( gore navedenom) znamo i ja i ti da nekima to veca zelja nego BosnaPoint. wrote: ↑16/05/2025 06:36Al se bojiš muslimana šta je reći. U svakom postu se osjeti.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑15/05/2025 22:28
Nece se desiti jer i nase maslo nije za ramazana, imas ovdje dobar dio koji bi sutra podrzao neke nove osmanlije.Ja realno razumijem da srbi s takvima nece, evo ja od matere i oca muslimana isto necu
Kao u onom od 49% u kojem je de facto pravoslavna džamahirija?
- muha_sa
- muha_sa
-
Vjecita_zavrzlama
#31270 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Skoro sam bio u BL i nista mi ne fali, imam jebeno direktan let dok za federaciju mogu u istanul i abu dhabi samo , narod sve vise turisticki obilazi sve dijelove BIH pa ta vasa prica ce sve manje paliti.Sda snsd hdz pricaju svojePoint. wrote: ↑16/05/2025 09:23Kakvom društvu?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/05/2025 07:14Ne bojim ali necu da zivim u takvom drustvu( gore navedenom) znamo i ja i ti da nekima to veca zelja nego Bosna
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#31271 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/05/2025 10:01
Skoro sam bio u BL i nista mi ne fali, imam jebeno direktan let dok za federaciju mogu u istanul i abu dhabi samo , narod sve vise turisticki obilazi sve dijelove BIH pa ta vasa prica ce sve manje paliti.Sda snsd hdz pricaju svoje
Jest ali drzavna agencija ne smije u BL, al sto je jos gore ne moze ni kantonalna u kantonu, ne moze napisati kaznu debilu koji parkira jer je neciji, sve je to OK
- Point.
#31272 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne fale ti prijeratni muslimani, sugrađani? Što opet izmišljaš za letove u federaciju kad iz Geteborga i Štokholma imaš direktne letove za Sarajevo? Da ne spominjem ostatak Evrope.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/05/2025 10:01Skoro sam bio u BL i nista mi ne fali, imam jebeno direktan let dok za federaciju mogu u istanul i abu dhabi samo , narod sve vise turisticki obilazi sve dijelove BIH pa ta vasa prica ce sve manje paliti.Sda snsd hdz pricaju svojePoint. wrote: ↑16/05/2025 09:23Kakvom društvu?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/05/2025 07:14
Ne bojim ali necu da zivim u takvom drustvu( gore navedenom) znamo i ja i ti da nekima to veca zelja nego Bosna
- muha_sa
#31273 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://sarajevo-airport.ba/Schedule
16.05.2025
Kompanija Broj leta Destinacija Planirano vrijeme
EW2496 Stuttgart 07:45
EW492 Cologne 07:50
TK1021 Istanbul 08:00
LX1450 Zurich 09:05
PC291 Istanbul-S.Gökçen 10:15
FR1776 Memmingen 11:10
FR3696 Gothenburg 11:30
LH1544
SQ2254
UA9211 Frankfurt am Main 11:50
LO577 Warsaw 12:30
TK1023
RJ3720 Istanbul 13:40
OS757
LX3595
UA9831 Vienna 13:55
JU652
AF5324
AZ2478
EY7914
QR4874 Belgrade 14:40
VF097 Istanbul-S.Gökçen 14:45
OU344
LO4295 Zagreb 15:40
5W7107 Abu Dhabi 16:10
PC293 Istanbul-S.Gökçen 16:15
TK1025 Istanbul 19:45
LH1546
SQ1972 Frankfurt am Main 22:15
OU342
LO4297 Zagreb 22:50
OS759
LX3593 Vienna 23:20
16.05.2025
Kompanija Broj leta Destinacija Planirano vrijeme
EW2496 Stuttgart 07:45
EW492 Cologne 07:50
TK1021 Istanbul 08:00
LX1450 Zurich 09:05
PC291 Istanbul-S.Gökçen 10:15
FR1776 Memmingen 11:10
FR3696 Gothenburg 11:30
LH1544
SQ2254
UA9211 Frankfurt am Main 11:50
LO577 Warsaw 12:30
TK1023
RJ3720 Istanbul 13:40
OS757
LX3595
UA9831 Vienna 13:55
JU652
AF5324
AZ2478
EY7914
QR4874 Belgrade 14:40
VF097 Istanbul-S.Gökçen 14:45
OU344
LO4295 Zagreb 15:40
5W7107 Abu Dhabi 16:10
PC293 Istanbul-S.Gökçen 16:15
TK1025 Istanbul 19:45
LH1546
SQ1972 Frankfurt am Main 22:15
OU342
LO4297 Zagreb 22:50
OS759
LX3593 Vienna 23:20
- Tvrtko II Kotromanić
#31274 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/05/2025 10:01Skoro sam bio u BL i nista mi ne fali, imam jebeno direktan let dok za federaciju mogu u istanul i abu dhabi samo , narod sve vise turisticki obilazi sve dijelove BIH pa ta vasa prica ce sve manje paliti.Sda snsd hdz pricaju svojePoint. wrote: ↑16/05/2025 09:23Kakvom društvu?Vjecita_zavrzlama wrote: ↑16/05/2025 07:14
Ne bojim ali necu da zivim u takvom drustvu( gore navedenom) znamo i ja i ti da nekima to veca zelja nego Bosna
- Peacean
#31275 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /250516004Svi nivoi vlasti su ispoštovali odluku visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini o obustavljanju isplate novca iz budžeta na svim nivoima u BiH za stranku Milorada Dodika i njenog koalicionog partnera u Republici Srpskoj (RS)