Boldano: Plaćeni su da rade svoj posao, a isti su uradili radi Škiljavog naciste. Stranac naredio. Upitna je profesionalnost VTVS u kojem rade osobe bez adekvatne stručne spreme. Pisalo se o tome u medijima.dr_Evil wrote: ↑01/04/2025 12:29To bi bilo prijatno iznenadjenje ali tesko da se planira ista. Ovdje se vjerovatno ceka da ovaj napravi neki pogresan potez pa nekako zaluta tamo gdje ne smije, ili da stranci odrade kakvu akciju.KraljicaIzJajca wrote: ↑01/04/2025 12:24
Advokati su u ovom procesu najvažniji, jer su savjetnici.
Imam utisak da se nešto planira van naših saznanja.
Bojim se da sigurnosni sektor, desetljecima gradjen na nepotizmu i korupciji, i uz najljepse zelje ne zna kako da ovo zavrsi. Tuzilastvo i Sud su konacno odradili momacki dio posla, vidi se da je bilo neke reforme i ulaganja od stranaca, a i vjetar u ledja od politike, ali sigurnosni sektor je miljama daleko. Ali zato su prvi da okace kakve rambo slike po forumu, posmatraju one karte i kompjuter ko mi nekad kad smo gledali snimku od Severine.
Nadam se da grijesim, i da cemo uskoro gledati neke rambo akcije, a nekad cemo morati upitati Zukana i Ramu "halo momak, sta bi od onih dronova i obecanja o akcijama".
Naravno ne prizivam nikakve akcije, svjestan sam stanja u drzavi, ali ja sam uvijek govorio kakvo je stanje, sad malo trebamo da cujemo onih sta su obecavali Ramo Isak, i onaj milicajac Face lice godine "razbi ciglom izlog pa da vidis ima li drzave".
Ostalo je sve cirkus od situacije!
Ako se čekaju isključivo daljnji potezi Dodika, takva taktika je upitna!