Slobodan si subotom i nedjeljom, planinariš, a drugima držiš pridike i doslovno pišešBetter Man wrote: ↑04/03/2025 11:47Ja subotom i nedeljom planinarim ( bez obzira na vremenske uslove, jedino ako je baš neko jako ne vrijeme, tad sam kući) i ne pada mi napamet da hodam gradom niti po kafićima. Pored lijepe prirode, čista je ludost hodati gardom i sjediti po kafićima.konektovan wrote: ↑04/03/2025 10:32Jadan si ti koji nedeljom hodas po Sarajevu s trebom i maltreriras konobare u kaficima, a mogli su i oni biti kuci s porodicom. Licemjeru jedanBetter Man wrote: ↑04/03/2025 09:49 Neradnoj nedelji se protive isključivo najgora vrsta lijenčina, kojoj je mrsko kupiti za kuću sve što treba u preostalih 6 dana i čiji život se svodi na hodanje po tržnim centrima i ispijanje kafa. Dok s druge strane sav normalni svijet nedelju provodi u krugu porodice, druženjem s prijateljima, odlaskom u prirodu, planinarenjem, vožnjom bicikla ili običnoj šetnji gradom, pospremanjem kuće i da ne nabrajam mnoge druge stvari. Jadni su oni koji nedeljom idu po šoping centrima. Njihove duše su prazne i njhovi životi su jadni i isprazni.
Jadni su oni koji nedeljom idu po šoping centrima. Njihove duše su prazne i njhovi životi su jadni i isprazni.
Ima u ovoj državi ljudi koji nisu na poslovima kakav ti imaš pa da si mogu priuštiti slobodne vikende po planinama, da peku bifteke i kremenadle po kojekakvim čukama i da pametuju drugima kako su jadni i isprazni.
Ima ljudi koji rade subotom, nedjeljom, ima ljudi koji ne mogu unaprijed planirati svoje vrijeme i odmore kao ti.
Ima ljudi koje apsolutno boli Q šta drugi misle o njima a tako bi trebalo da bude i sa druge strane.
Ne znam kakva je to potreba osuđivati druge što žive tako kako žive i rade to što rade?
Ne drogiraju se, ne kradu...izašli ljudi na kafu nedjeljom i ti njihov život karakterišeš kao jadan i isprazan?