Razlika između Ajnštajna i tebe je u tome daje on svoju teoriju objavio, dao na testiranje. Rizikujući da bude opovrgnuta.teodati wrote: ↑01/11/2024 12:38Upravo tako, Einstein je svoju teoriju relativnosti upravo tako dobio, sjeo je sa papirom i olovkom i duboko razmišljao, dakle bavio se metafizikom, i tako sam i ja dobio pravu "teoriju svega", a Tesla je već davno govorio nauci da se počne baviti s metafizikom, ali eto, nisu slušali, zato i ništa konkretno o postanku svega ne znaju, osim pretpostavki, koje vode u sve veće bajke i fantazije o cjelokupnoj stvarnosti, svatko može saznati istinu o postanku svega, ali onda mora naučiti baviti se metafizikom, i učiti nove stvari, nitko umjesto nekoga drugoga ne može učiti, svatko sam to mora želi li znati kako je sve nastalo, zasukati ruakave i raditi na tome, nema druge.Hakiz wrote: ↑30/10/2024 20:19Nauka sa svim ljudima, instrumentima, eksperimentima itd kroz stotine, čak hiljade godina rada nema odgovore, ali ti jedan ih imaš? Papir, olovka i riješio si pitanje postanka i svrhe postojanja?teodati wrote: ↑30/10/2024 17:40
E kolega, kada pročitaš CIJELU moju "teoriju svega", kada ju objavim, seveda, onda ćeš vidjeti da je bazirana ne na ničemu nego na SVEMU što postoji, dok nauka ima samo PRETPOSTAVKE, ne zna osnovne stvari objasniti poput prostora i vremena, svijesti, nastanka materije i svih materijalnih sila, sve se svodi na či bi da bi, i dakako BEZ DOKAZA.
Jednu je imati ideju a sasvim drugo zbilja objasntiti SVE što postoji, da to bude i razumno i logično.
Nauka ne ide dobrim putem prema istini o svemu, jer istina daleko NADMAŠUJE cijeli naš materijalni svijet, naš svemir, materijalni alati isto kao i materijalna tehnologija tu ne može pomoći, niti možemo ikada kao materijalna bića u ono NAJMANJE u našoj dimenziji, a još manje možemo u bilo koju daleko veću dimenziju od naše, sve jasno, ali kako kome, e da!![]()
OK.
Dakako, treba znati kako početi učiti metafiziku, zato postoje učitelji, bića daleko starija od nas ljudi, samo kažem.
A ovdje na Zemlji je za sada samo jedan takav učitelj, običan čovjek, ali koji je završio tu školu metafizike, e da!
Teorija svega je konačni odgovor, daj ga kad ga već imaš. U čemu je problem?