Crvena Tifoza wrote: ↑02/10/2024 03:57
Lug wrote: ↑02/10/2024 03:46
Kakva disciplina kakvi bakaraci, cisti amaterizam. Disciplina je samo pokrice..
Ahmethodzic;
Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno.
Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo.
Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.
Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao.
A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.
Aha ovo je znači njegova vadiona da mu se neko sažali.
Rehabilitacija u srijedu da igra u petak.
Treba on ove doktore iz Sheffielda preporučiti Barçi ili Realu jer izgleda da rade čuda.
citaj sa razumjevanjem, jebo ga ti..
Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me
dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.
[/b]
ovo je izjava prije tekme u petak, kontas razliku..
a i Spahicu je to predlagao,
"
Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao."
Vjerovatno je mislio da igra protiv Madjarske.
I reci ti meni koji je to toliki razlog da se momak otjera iz repke.. pusti suplju, disciplina i te ublehe.. sta je on to drasticno uradio da ima takav tretman? Misimovic je izdao javno repku protiv Portugala (u Portugalu bio najlosiji igrac, svaku loptu gubio ili davao njima za opasni protunapad, a u Zenici nije htio ni igrati. Ciro sam rekao da stoji srpski lobi iza njega) pa niti ga je ko tjerao niti su pisane bljuvotine i lazi protiv njega, cak sta vise postao je na kraju i sportski direktor i dopustilo mu se da opet minira repku, drugi put. To ozbiljne repke nikad, ama bas nikad sebi ne bi dozvolile. Ko vas jebiga sve prolazi, dupli arsini kao pravilo.