Crvena Tifoza wrote: ↑02/10/2024 03:57Lug wrote: ↑02/10/2024 03:46 Kakva disciplina kakvi bakaraci, cisti amaterizam. Disciplina je samo pokrice..
Ahmethodzic;
Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno. Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo. Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.
Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao. A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.
Aha ovo je znači njegova vadiona da mu se neko sažali.
Rehabilitacija u srijedu da igra u petak.![]()
Treba on ove doktore iz Sheffielda preporučiti Barçi ili Realu jer izgleda da rade čuda.
jbt gledam i cudim se jel stvarno ovi likovi misle da je raja glupa ono bas ko mikser