Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

skrbavi-admin

#33901 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by skrbavi-admin »

Crvena Tifoza wrote: 02/10/2024 03:57
Lug wrote: 02/10/2024 03:46 Kakva disciplina kakvi bakaraci, cisti amaterizam. Disciplina je samo pokrice..

Ahmethodzic;

Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno. Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo. Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.

Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao. A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.

Aha ovo je znači njegova vadiona da mu se neko sažali.

Rehabilitacija u srijedu da igra u petak. :-)
Treba on ove doktore iz Sheffielda preporučiti Barçi ili Realu jer izgleda da rade čuda.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

jbt gledam i cudim se jel stvarno ovi likovi misle da je raja glupa ono bas ko mikser
Dead Man Walking

#33902 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dead Man Walking »

Znal on koliko se ceka MRI? :cry:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#33903 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plain vanilla »

Lug wrote: 02/10/2024 03:46 Kakva disciplina kakvi bakaraci, cisti amaterizam. Disciplina je samo pokrice..

Ahmethodzic;

Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno. Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo. Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.

Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao. A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.
Toliko je bila ozbiljna povreda da je u petak odigrao cijelu utakmicu. De ba
Edin H.

#33904 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Dead Man Walking wrote: 02/10/2024 06:47 Znal on koliko se ceka MRI? :cry:
:skoljka: :D
dječak sa šibicama

#33905 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dječak sa šibicama »

Kako volim onu narodnu "nije majka Muju karala sto se kladio, vec sto vadio".

Pa bolan ne provaljuj se, cuj MRI osjetio on nesto trazio pregled ovi zlotvori nisu dali, i onda dva dana kasnije igra za klub i svi osjecaji o pogorsanju ozljede i emocije prema MRI nestadose.
luckylaka

#33906 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Nevezano za fudbal ali redovno pratim mma i boks i vidim da doktori u toku jedne minute izmedju dvije runde povriedjenog borca iz mrtvih vrate u normalu.
RtrnOfSalisbury

#33907 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by RtrnOfSalisbury »

nisu ga trebali cerat da sprinta, mogo je odigrat vise staticki, ono poziciono, rotaciono postavljanje :roll:
darius_maximus

#33908 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by darius_maximus »

luckylaka wrote: 02/10/2024 12:47 Nevezano za fudbal ali redovno pratim mma i boks i vidim da doktori u toku jedne minute izmedju dvije runde povriedjenog borca iz mrtvih vrate u normalu.
Možeš ti čovjeka iz mrtvih haman dići ako ti treba da je na nogama još jedno pola sata, pa da onda godinu može na bolovanje.
Međutim, kad ti treba u top spremi svaka tri dana, onda to nije baš pametno. :D
Stoga je ova priča "bio sam hasta u srijedu, ali u petak mogu 120 minuta trčati" glupost, ali ne treba na onog frajera više ni trošiti riječi.
Laplace

#33909 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laplace »

Crvena Tifoza wrote: 02/10/2024 03:57

Ahmethodzic;

Aha ovo je znači njegova vadiona da mu se neko sažali.

Rehabilitacija u srijedu da igra u petak. :-)
Treba on ove doktore iz Sheffielda preporučiti Barçi ili Realu jer izgleda da rade čuda.
A što je medicina u Sheffieldu napredna... Valjda doktori iz Star Treka, bukvalno čuda rade.
Laplace

#33910 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laplace »

plain vanilla wrote: 02/10/2024 07:01

Ahmethodzic;

Toliko je bila ozbiljna povreda da je u petak odigrao cijelu utakmicu. De ba
Pa, čudotvorci iz Sheffielda,logično.
luckylaka

#33911 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Sta god da je u pitanju slagao izmislio,isfolirao ne mozes tek tako otpisati igraca koji mozes biti glavni igrac u narednih 10-ak godina.Sta da sutra momak dodje sebi javno se izvine svima redom hoce li Barba reci, ko te jebe,otpisan si za sva vremena.U Barbe je brzi jezik od pameti pa tako on izjavi jedno a Spaha drugo o istom slucaju
Edin H.

#33912 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 03/10/2024 12:34 Sta god da je u pitanju slagao izmislio,isfolirao ne mozes tek tako otpisati igraca koji mozes biti glavni igrac u narednih 10-ak godina.Sta da sutra momak dodje sebi javno se izvine svima redom hoce li Barba reci, ko te jebe,otpisan si za sva vremena.U Barbe je brzi jezik od pameti pa tako on izjavi jedno a Spaha drugo o istom slucaju

Amaterizam da se dodvoriš plebsu.

Anel se žali na malu povredu, vjerovatno je izmislio da ne bi igrao (ali zašto je onda uopšte došao), možda je sebi uvrtio u glavu, nebitno.

Traži pregled i MRI što bi uradili u Engleskoj da se žalio.

Imate li dokaz da ste mu zakazali i ponudili pregled i snimanje kao što je tražio a on se ispalio?

Ukoliko niste zakazali logično je da ga pustiš da se pregleda u Engleskoj.

Ako si ga pustio onda kažeš to je bila moja odluka.

Ako ga nisi pustio pokažeš novinarima kada je bio zakazan pregled i gdje.

Ove stvari nisu tako jednostavne, radi se o atletama oko kojih se vrti mnogo novaca, koji su poćesto razmaženi i očekuju visoke profesionalne standarde, a to se kod nas zanemaruje. Prioritetni interes im je klub i karijera. Naravno da neki igrač iz lijevog kluba koji hoće da se proda preko reprezentacije neće postavljati takve uslove, ali takav igrač ne može odgovoriti potrebnom nivou kada igraš jake utakmice.

Sjećam se slučaja sa Konjićem kada je tvrdio da vuče povredu, a Stracham mu rekao da se radi o mentalnom problemu.

Nakon toga je Muhamed otišao na pregled u Monako gdje su našli da vuče povredu još iz Bosne kada je doživio saobraćajnu nesreću kada su izlazili iz Bosne zahvaćene ratom.
BarbaDue

#33913 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

Edin H. wrote: 03/10/2024 14:32
luckylaka wrote: 03/10/2024 12:34 Sta god da je u pitanju slagao izmislio,isfolirao ne mozes tek tako otpisati igraca koji mozes biti glavni igrac u narednih 10-ak godina.Sta da sutra momak dodje sebi javno se izvine svima redom hoce li Barba reci, ko te jebe,otpisan si za sva vremena.U Barbe je brzi jezik od pameti pa tako on izjavi jedno a Spaha drugo o istom slucaju

Amaterizam da se dodvoriš plebsu.

Anel se žali na malu povredu, vjerovatno je izmislio da ne bi igrao (ali zašto je onda uopšte došao), možda je sebi uvrtio u glavu, nebitno.

Traži pregled i MRI što bi uradili u Engleskoj da se žalio.

Imate li dokaz da ste mu zakazali i ponudili pregled i snimanje kao što je tražio a on se ispalio?

Ukoliko niste zakazali logično je da ga pustiš da se pregleda u Engleskoj.

Ako si ga pustio onda kažeš to je bila moja odluka.

Ako ga nisi pustio pokažeš novinarima kada je bio zakazan pregled i gdje.

Ove stvari nisu tako jednostavne, radi se o atletama oko kojih se vrti mnogo novaca, koji su poćesto razmaženi i očekuju visoke profesionalne standarde, a to se kod nas zanemaruje. Prioritetni interes im je klub i karijera. Naravno da neki igrač iz lijevog kluba koji hoće da se proda preko reprezentacije neće postavljati takve uslove, ali takav igrač ne može odgovoriti potrebnom nivou kada igraš jake utakmice.

Sjećam se slučaja sa Konjićem kada je tvrdio da vuče povredu, a Stracham mu rekao da se radi o mentalnom problemu.

Nakon toga je Muhamed otišao na pregled u Monako gdje su našli da vuče povredu još iz Bosne kada je doživio saobraćajnu nesreću kada su izlazili iz Bosne zahvaćene ratom.
O ovom ti pričam. Upravo onako kako bi ja to rekao.
Ne možeš momka koji je htjeli mi ili ne top igrač, bar za naše uslove, tek tako otpisati.
studeni76

#33914 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

A zašto nebi mogao? Jel vječno treba dopuštati da ti neki balavci kake po glavi?
drug_profi

#33915 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Mene stvarno cude raja koja bi tudja govna smatrali kolacem.
luckylaka

#33916 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ovo danas prvi put cujem(eto i ja nesto propustio)Spaha,,Ovo je odluka n.s. prvo predsjednika,potpredsjednika i ostalih clanova izvrsnog odbora"Slucaj Anel,mi smo tu da masemo usima jer gdje ces protiv vice kojeg si do juce kudio na sav glas
BarbaDue

#33917 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

studeni76 wrote: 03/10/2024 22:08 A zašto nebi mogao? Jel vječno treba dopuštati da ti neki balavci kake po glavi?
Ma ko je balavac!?
Balavci i mafijaši su ovi iz saveza, a kada se selektor dovede, još ako je bh qurčina (Ivaylo Petev je ipak napravio pomak i atmosferu bolju od mnogih drugih), onda i on postaje takav.
Barbarez je za mene qurčina. Evo prošlo je sasvim dosta vremena i moglo se to dogoditi da Sergej donese bar i jednu
pozitivnu stvar u selekciji. Nije je donio, naprotiv, otjerao je nezasluženo Anela. Iskreno potajno sam se nadao da će miljenik
reprezentacije napraviti pozitivnu revoluciju. Hoće al u qrcu.

Lafe moj, kada si na poziciji trebaš u momentu da se uzdigneš iznad svih i da sgledaš stanje a već u sljedećem trenutku
da budeš ispod svih. samo tako sagledavajući procese iz svih perspektiva možeš da budeš dobar lider. Barba + Spaha su do sada
pokazali jedino da glupi mangupi.
studeni76

#33918 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

A sta je pokazao Anel? To jest sta pokazuje već ko zna kojem selektoru po redu?
Jel sad do 4-5 ljudi ili je do jednog čovjeka!?
izbjeglica_iz_besmisla

#33919 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

To neko stvarno vjeruje anelu? I kritikuje nekog ko hoce kakav-takav red uvesti? :shock:

Ne mislim da je barbarez neki dobar izbor za selektora, al ovdje je apsolutno upravu. Nek je potjerao i onog drugog sveda, otkako su nam oni u ekipi nismo 3 postene utakmice odigrali. Tacno ne znam ni za cime zalite tacno.

Svako ko ima ikakav tim na poslu ili gdje vec, zna sta jedno trulo jaje moze uraditi. Ima ko hoce da igra, navijat cemo za njih i bit ce sta bude :bih:
BarbaDue

#33920 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

Savez je mafijaška organizacija i leglo kriminala i nekompetentnosti. Ovi koji dođu kao selektori utope se u taj glib. Od onog od kojeg smo najviše očekivali da će reći STOP KRIMINALU, ni riječi! Anel je samo posljedica.
sinuhe

#33921 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by sinuhe »

Više je tu riječ o narušenim međuljudskim odnosima dok nikad niko ne izlazi u javnost sa insajderskim pričama.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#33922 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by izvrsni direktor »

luckylaka wrote: 04/10/2024 22:05 Ovo danas prvi put cujem(eto i ja nesto propustio)Spaha,,Ovo je odluka n.s. prvo predsjednika,potpredsjednika i ostalih clanova izvrsnog odbora"Slucaj Anel,mi smo tu da masemo usima jer gdje ces protiv vice kojeg si do juce kudio na sav glas
Dosao Spaha maksuz u S Louis da to tebi kaze...

Kad skontas da ljudi u zrelim godina ovako lupeta i izmisljaju, sta ocekivati onda od balavaca na ovoj temi?
drug_profi

#33923 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

11 prosječnih igrača koji su tim ali sa timskim duhom, ili 10 igrača plus maradona bez tog duha?
Ja biram ovih prvih 11.
luckylaka

#33924 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

izvrsni direktor wrote: 05/10/2024 23:16
luckylaka wrote: 04/10/2024 22:05 Ovo danas prvi put cujem(eto i ja nesto propustio)Spaha,,Ovo je odluka n.s. prvo predsjednika,potpredsjednika i ostalih clanova izvrsnog odbora"Slucaj Anel,mi smo tu da masemo usima jer gdje ces protiv vice kojeg si do juce kudio na sav glas
Dosao Spaha maksuz u S Louis da to tebi kaze...

Kad skontas da ljudi u zrelim godina ovako lupeta i izmisljaju, sta ocekivati onda od balavaca na ovoj temi?
Psssst ni jedne vise
Emir Spahic

O Ahmedhodžiću je priča završena, ne želim da se ta priča povlači jer je to odluka NS BiH, počevši od predsjednika, potpredsjednika, generalnog sekretara pa tek onda nas ovdje", dodao je.
ultima_palabra

#33925 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

Pa AA je igrac iz lijevog kluba.
Post Reply