Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Edin H.

#33926 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 06/10/2024 00:36
izvrsni direktor wrote: 05/10/2024 23:16
luckylaka wrote: 04/10/2024 22:05 Ovo danas prvi put cujem(eto i ja nesto propustio)Spaha,,Ovo je odluka n.s. prvo predsjednika,potpredsjednika i ostalih clanova izvrsnog odbora"Slucaj Anel,mi smo tu da masemo usima jer gdje ces protiv vice kojeg si do juce kudio na sav glas
Dosao Spaha maksuz u S Louis da to tebi kaze...

Kad skontas da ljudi u zrelim godina ovako lupeta i izmisljaju, sta ocekivati onda od balavaca na ovoj temi?
Psssst ni jedne vise
Emir Spahic

O Ahmedhodžiću je priča završena, ne želim da se ta priča povlači jer je to odluka NS BiH, počevši od predsjednika, potpredsjednika, generalnog sekretara pa tek onda nas ovdje", dodao je.
Lako se vaditi na nogometne gromade poput Vice i Čolpe.

Pa što im nije rekao: “Bojim se da vas nije niko ništa pitao. Odluke vezane za tim su u našoj nadležnosti!” :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#33927 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plain vanilla »

Valah kao da je Mesi ili Ronaldo, smoriste
dječak sa šibicama

#33928 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dječak sa šibicama »

Pogledah sad snimak, ovo kod Dedica bi mogla biti ozbiljna ozljeda, obicno kad igrac u trku osjeti nesto i mora leci dole, to je zadnja loza ili prednji krizni.
Laplace

#33929 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laplace »

studeni76 wrote: 05/10/2024 20:21 A sta je pokazao Anel? To jest sta pokazuje već ko zna kojem selektoru po redu?
Jel sad do 4-5 ljudi ili je do jednog čovjeka!?
Koliko sam upratio, on uglavnom pokazuje određeni prst. Mada, moguće da nisam u pravu.
RtrnOfSalisbury

#33930 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by RtrnOfSalisbury »

uglavnom nadzen je nacin da dubrovacke ljetne traju i zimi, bar smo u tome jaki :thumbup:
Point.

#33931 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

BarbaDue wrote: 05/10/2024 16:03
studeni76 wrote: 03/10/2024 22:08 A zašto nebi mogao? Jel vječno treba dopuštati da ti neki balavci kake po glavi?
Ma ko je balavac!?
Balavci i mafijaši su ovi iz saveza, a kada se selektor dovede, još ako je bh qurčina (Ivaylo Petev je ipak napravio pomak i atmosferu bolju od mnogih drugih), onda i on postaje takav.
Barbarez je za mene qurčina. Evo prošlo je sasvim dosta vremena i moglo se to dogoditi da Sergej donese bar i jednu
pozitivnu stvar u selekciji. Nije je donio, naprotiv, otjerao je nezasluženo Anela. Iskreno potajno sam se nadao da će miljenik
reprezentacije napraviti pozitivnu revoluciju. Hoće al u qrcu.

Lafe moj, kada si na poziciji trebaš u momentu da se uzdigneš iznad svih i da sgledaš stanje a već u sljedećem trenutku
da budeš ispod svih. samo tako sagledavajući procese iz svih perspektiva možeš da budeš dobar lider. Barba + Spaha su do sada
pokazali jedino da glupi mangupi.
Čuj nezasluženo otjerao Anela :-)

Pa nije kod Sregeja prvi put da su top teme hoće li igrati Anel, povrijedio se Anel, pripreme napustio Anel a dva dana poslije igra za klub.

De Bogati.
luckylaka

#33932 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Nije Barba otjerao Anela nego mafijasi iz N.S.,koliko puta to treba ponoviti.Barba je samo izvrsio naredjenje
studeni76

#33933 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

Anel je bio bas uporan da se otjera, kod vise selektora. I eto uspio je na kraju.
tramvajtrojka

#33934 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by tramvajtrojka »

luckylaka wrote: 08/10/2024 11:59 Nije Barba otjerao Anela nego mafijasi iz N.S.,koliko puta to treba ponoviti.Barba je samo izvrsio naredjenje
A anel je cvjecka koja je svim srcem igrala za reprezentaciju :lol: :lol: tako da se posvadjao sa cetiri selektora :mrgreen:
jazzer

#33935 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jazzer »

Jedina misija ovih u NS i redom selektora je bila kako da otjeraju Anela.

Cak su angazovali i poznatu medjunarodnu agenciju da im napravi plan.

Da se razumijemo, u NS je go bandit i lopov ali otjerati ovu malu pizdu je trebalo jos u proslom ciklusu.
dulekrele

#33936 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dulekrele »

Jos uvijek o debilu Anelu diskutujete :-) :lol:
luckylaka

#33937 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

tramvajtrojka wrote: 08/10/2024 12:10
luckylaka wrote: 08/10/2024 11:59 Nije Barba otjerao Anela nego mafijasi iz N.S.,koliko puta to treba ponoviti.Barba je samo izvrsio naredjenje
A anel je cvjecka koja je svim srcem igrala za reprezentaciju :lol: :lol: tako da se posvadjao sa cetiri selektora :mrgreen:
Dok je igrao bio je cvjecka poslije je postao go.no.
splinter

#33938 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by splinter »

dulekrele wrote: 08/10/2024 12:21 Jos uvijek o debilu Anelu diskutujete :-) :lol:
:lol:
vernes81

#33939 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vernes81 »

Dodjoh samo da se popisam na anela, dovidjenja i prijatno.
BarbaDue

#33940 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

Point. wrote: 08/10/2024 07:22
studeni76 wrote: 03/10/2024 22:08 A zašto nebi mogao? Jel vječno treba dopuštati da ti neki balavci kake po glavi?
Ma ko je balavac!?
Balavci i mafijaši su ovi iz saveza, a kada se selektor dovede, još ako je bh qurčina (Ivaylo Petev je ipak napravio pomak i atmosferu bolju od mnogih drugih), onda i on postaje takav.
Barbarez je za mene qurčina. Evo prošlo je sasvim dosta vremena i moglo se to dogoditi da Sergej donese bar i jednu
pozitivnu stvar u selekciji. Nije je donio, naprotiv, otjerao je nezasluženo Anela. Iskreno potajno sam se nadao da će miljenik

Lafe moj, kada si na poziciji trebaš u momentu da se uzdigneš iznad svih i da sgledaš stanje a već u sljedećem trenutku
da budeš ispod svih. samo tako sagledavajući procese iz svih perspektiva možeš da budeš dobar lider. Barba + Spaha su do sada

Pa nije kod Sregeja prvi put da su top teme hoće li igrati Anel, povrijedio se Anel, pripreme napustio Anel a dva dana poslije igra za klub.

De Bogati.
Ja ti kažem da je to produkt nedostatka komunikacije između selektora i igrača. Ne samo sad to je problem od ranije. A poslije toga pokušaj šiljenja qurca na nekim igračima, takođe pokušaj zavođenja reda u timu. A vidjet ćeš da će postići suprotno.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#33941 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by plain vanilla »

Dolazi nam Rüdiger, i ko nije bio povrijedjen, bit ce :mrgreen:
RtrnOfSalisbury

#33942 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by RtrnOfSalisbury »

imal kakije vijesti sa zatvoritog treninga (sto mi se vise nego dzasvi, jer tako zbunjujemo protivnike i ne odajemo takticke zamisli, a ne ko ciro kad je treniro slalom kroz trklje) da se neko povrijedio, ponasa nezainteresirato i bezvoljno :skoljka: jel iko pocerat na tribine ili sa trening kampa? nis za nas kibicere :sad:
Point.

#33943 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

BarbaDue wrote: 08/10/2024 12:45

Ma ko je balavac!?

De Bogati.
Ja ti kažem da je to produkt nedostatka komunikacije između selektora i igrača. Ne samo sad to je problem od ranije. A poslije toga pokušaj šiljenja qurca na nekim igračima, takođe pokušaj zavođenja reda u timu. A vidjet ćeš da će postići suprotno.
Komunikacija mora biti obostrana da bi bila uspješna. I Barba i Spahić i Anel himself su rekli da se Anel nije htio javiti nikome kadabje zadnji put podvio rep i ostavio reprezentaciju na cjedilu.
Lug

#33944 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Lug »

Point. wrote: 08/10/2024 18:15

De Bogati.
Komunikacija mora biti obostrana da bi bila uspješna. I Barba i Spahić i Anel himself su rekli da se Anel nije htio javiti nikome kadabje zadnji put podvio rep i ostavio reprezentaciju na cjedilu.
cuj, ostavio reprezentaciju na cjedilu.. :lol:
vama ocito nije jasno da u ovoj citavoj prici nije Anel toliko vazan koliko odnos snaga i nacin rada u reprezentaciji. Dopustilo se da Vico i Miske (da ne spominjemo epizodu protiv Portugala i Cirine izjave da je minirao repku), jer im se zamjerio ne dolazeci na okupljanje onog bolida Milosevica (jedini pokazao karakter i uvidio na vrijeme da je ubleha samo dovodjenje Milosevica za selektora), otjeraju momka koji je umjesto Svedske izabrao BiH. Kao sto sam rece da nisam htio igrati, ne bi ni dolazio na okupljanje repke. Ovo je cisti cin osvete spomenutog dvojca u kojoj kao politroni igraju Spahic i Barbarez. moras priznati da to nismo bas ocekivali od njih. To boli kolega, i to ce ici i dalje, toga se bojim, unistavanje perspektive repke. Djeca rodjena vani cine repku BiH, a kako su krenuli i to ce unistiti i niko im se oduprijeti nece, jer su jedinog sa karakterom otjerali a da im se niko nije suprostavio, ma ni priupitao ih nije, a placaju ih sviju nasim parama. Pogodi ko ispada glup u citavoj prici?!
Lug

#33945 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Lug »

Crvena Tifoza wrote: 02/10/2024 03:57
Lug wrote: 02/10/2024 03:46 Kakva disciplina kakvi bakaraci, cisti amaterizam. Disciplina je samo pokrice..

Ahmethodzic;

Nizozemska ljekarka je na ultrazvuku vidjela malu povredu, a ja sam htio da uradim magnetnu rezonancu da se uvjerim da ništa nije slomljeno. Oni nisu željeli da uradimo MRI. Trenirao sam svaki dan i nikako nisam mogao sprintati. Na posljednjem treningu tamo sam odradio mali sprint i osjetio da se povreda pogoršala, ali je medicinski tim želio nastaviti raditi ono što je radio, i svakodnevno raditi sa mnom terapijski posao, što nije nimalo pomoglo. Smatram da je smatrati da sam ‘sposoban za igru’ bez odgovarajuće provjere je vrlo neozbiljno i amaterski. Medicinski tim je i ranije smatrao da sam ‘sposoban za igru’ kada sam se povrijedio prije utakmice u Luksemburgu i natjerali su me da sprintam prije te utakmice, što je rezultiralo ozbiljnijim povredama.

Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao. A razlog zašto im nisam odgovorio nakon što sam se vratio u Sheffield je to što su meni rekli jedno, a medijima drugo. Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.

Aha ovo je znači njegova vadiona da mu se neko sažali.

Rehabilitacija u srijedu da igra u petak. :-)
Treba on ove doktore iz Sheffielda preporučiti Barçi ili Realu jer izgleda da rade čuda.
citaj sa razumjevanjem, jebo ga ti..
Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.

[/b]

ovo je izjava prije tekme u petak, kontas razliku..

a i Spahicu je to predlagao,
"Tada jesam razgovarao sa Spahićem i imali smo dobar razgovor, rekao sam mu da ovdje neću biti od koristi i da bih volio da se dobro pregledam i da počnem rehabilitaciju što je prije moguće i on je na to pristao."

Vjerovatno je mislio da igra protiv Madjarske.
I reci ti meni koji je to toliki razlog da se momak otjera iz repke.. pusti suplju, disciplina i te ublehe.. sta je on to drasticno uradio da ima takav tretman? Misimovic je izdao javno repku protiv Portugala (u Portugalu bio najlosiji igrac, svaku loptu gubio ili davao njima za opasni protunapad, a u Zenici nije htio ni igrati. Ciro sam rekao da stoji srpski lobi iza njega) pa niti ga je ko tjerao niti su pisane bljuvotine i lazi protiv njega, cak sta vise postao je na kraju i sportski direktor i dopustilo mu se da opet minira repku, drugi put. To ozbiljne repke nikad, ama bas nikad sebi ne bi dozvolile. Ko vas jebiga sve prolazi, dupli arsini kao pravilo.
Last edited by Lug on 08/10/2024 20:33, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#33946 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Crvena Tifoza »

Lik neće da igra za reprezentaciju već duže vrijeme i samo traži izgovore. Nije njega niko otjerao iz reprezentacije nego se sam prekrižio.

Hvala i doviđenja.
Lug

#33947 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Lug »

Crvena Tifoza wrote: 08/10/2024 20:15 Lik neće da igra za reprezentaciju već duže vrijeme i samo traži izgovore. Nije njega niko otjerao iz reprezentacije nego se sam prekrižio.

Hvala i doviđenja.
ma jasta radi.. :-) :D
Point.

#33948 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Lug wrote: 08/10/2024 19:45

vama ocito nije jasno da u ovoj citavoj prici nije Anel toliko vazan koliko odnos snaga i nacin rada u reprezentaciji. Dopustilo se da Vico i Miske (da ne spominjemo epizodu protiv Portugala i Cirine izjave da je minirao repku), jer im se zamjerio ne dolazeci na okupljanje onog bolida Milosevica (jedini pokazao karakter i uvidio na vrijeme da je ubleha samo dovodjenje Milosevica za selektora), otjeraju momka koji je umjesto Svedske izabrao BiH. Kao sto sam rece da nisam htio igrati, ne bi ni dolazio na okupljanje repke. Ovo je cisti cin osvete spomenutog dvojca u kojoj kao politroni igraju Spahic i Barbarez. moras priznati da to nismo bas ocekivali od njih. To boli kolega, i to ce ici i dalje, toga se bojim, unistavanje perspektive repke. Djeca rodjena vani cine repku BiH, a kako su krenuli i to ce unistiti i niko im se oduprijeti nece, jer su jedinog sa karakterom otjerali a da im se niko nije suprostavio, ma ni priupitao ih nije, a placaju ih sviju nasim parama. Pogodi ko ispada glup u citavoj prici?!
Anele, jesi to ti?

Bolan, pa nije samo kod Barbe pojeo govno. Je li i kod Kodre isto radio? Hoće doći, neće doći, ne javlja se. Ja ne mogu da vjerujem da neko ozbiljno misli da Barbarez i Spahić, koji su toliko dali za reprezentaciju i čiji patriotizam nikad nije upitan, rade na rušenju reprezentacije. Šta je vama?
BarbaDue

#33949 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BarbaDue »

Lug wrote: 08/10/2024 19:45

Čovjek napiše ovakav gotovo 100 postotno argumentovano tekst koji pogađa u srž problema i onda dođe momak i napiše ovako ograničen post.
Crvena Tifoza wrote: 08/10/2024 20:15 Lik neće da igra za reprezentaciju već duže vrijeme i samo traži izgovore. Nije njega niko otjerao iz reprezentacije nego se sam prekrižio.

Hvala i doviđenja.
Ko se imalo potrudi uvidjeće razliku i snagu argumenata pro i contra.
drug_profi

#33950 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drug_profi »

Lik je odabrao BiH jer tu moze dobiti minute.
A minute mu trebaju da se bolje uhljebi.

I onda glumi primadonu da se ne zamara dalje bez potrebe.
Post Reply