tramvajtrojka wrote: ↑02/10/2024 18:49
narcisaa wrote: ↑02/10/2024 18:41
Vjecita_zavrzlama wrote: ↑02/10/2024 18:22
Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilo
Da nije Amera i embarga uvedenog Bosancima i Hercegovcima (nisu je branili samo Bosnjaci

) Rapublika Bosna i Hercegovina bi bila bez i jednog tora i podtorova, imala bi svoj Ustav.
Ovako, svjesno su joj navukli ludjacku kosulju jer niko od tih "demokratskih" zapadnih drzava nije ocekivao onakav otpor.
bi bi ovako pisati prema amerima koji su ti dali drzavu i ocuvali je zadnjih tridesetak godina moze samo zlonamjerna osoba
da su nam ameri pomogli kao turci u proslom ratu i nakon njega dns bi ti ovdje bila velika srbija, bas me zanima ko je naoruzavao ovaj narod zadnjih tridesetak godina ti ameri sto ih pljujete toliko il
majcica turska

gdje meni zakaci epitet turkofila

?
Nisu Bosnu i Hercegovinu branili Ameri, nisu Bosnu i Hercegovinu branili ni Turci!
Bosnu i Hercegovinu je odbranila krv njenih sinova i kceri po cijim kostima takvi kao ti gmizete.
Njima neka je vjecna slava, ne Amerima, ne Turcima-
Sigurna sam da znas i odgovor zasto Bosnu i Hercegovinu nisu "branili" Rusi a eto, jesu je "branili" Ameri?
Briga i jednih i drugih i za Bosnu i Hercegovinu i za tebe, i za Bosnjake u njoj. Oni preko tvoje sudbine vode svoje politicke bitke

.