Libanon

Post Reply
LSD

#3501 Re: Libanon

Post by LSD »

Prpa.ba wrote: 02/10/2024 18:07 Likovi iz naroda koji je doslovno bio pokusni kunic za fasisticko desnicarsko orgijanje, etnicko ciscenje i genocid samo zbog etnicke i vjerske pripadnosti se prepali da ce ih neko okarakterisati kao manje vrijedne i zamjeriti im sto nesto urade ili kazu? :-)
:thumbup:

Jadan je narod koji se prepao sta ce o njemu misliti cionisticka drzava i zlocinacki rezim koji upravo sprovodi genocid.
Pandakonda

#3502 Re: Libanon

Post by Pandakonda »

tramvajtrojka wrote: 02/10/2024 17:57
Vjecita_zavrzlama wrote: 02/10/2024 17:53
Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu :-)

I onda kada se neko pita što Albanci u geopolitici, a i redovnoj politici, prolaze jedno svjetlosnu godinu bolje od Bošnjaka, pogledajte ove reakcije. Albanci jasno znaju gdje i čemu pripadaju. Kod bosnje i dalje vlada razmisljanje kako roki moj cionisti i amerKanci blokiraju prosperitet demokratskih bastiona slobode poput Irana i njima slicnih, i kako su hamas i hezbolah neke oslobodilacke organizacije :-)

Image
Nazalost, tako je

Turci/arapi ovdje dosta drze,nemoj mislit da je do nasih.Prije 15ak godina ovako bilo nije
Idemo na gore samo
vracamo se na postavke tamnog vilajeta, policija nesposobna da napravi obruc sigurnosni oko hotela, neka odrze samo neka vide da im provokacija nije uspjela ovo su u sustini i tražili
Sto je najgore sposobnost postoji. Kada su htjeli osigurali su onaj fijasko od mise za blajburg sve je proslo kako treba. Povorku ponosa su također zastitili iako je bio potreban ogroman kako ljudski tako teritorijski obim. I sad meni neko ovdje govori da ne bi mogli osigurati mali prijem u hotelu prosjecne velicine ?

U istom ovom hotelu su se organizovala raznorazna SDS pa cak i SNSD druzenja/skupovi i niko nikad nije otkazao niti pravio prijetnje nekim protestima. Ali je zato bosnjo spreman da se našiba na merlinka lgbt festival kad je bio i evo sada za izrael :-)
splinter

#3503 Re: Libanon

Post by splinter »

U našoj državi pravila su jasna!
Nema bujruma za narkomančinu Kabirija i ugašenu navijačku skupinu kojom rukovodi (UZPjugend)
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#3504 Re: Libanon

Post by PreWiBa »

Nebozemlja wrote: 02/10/2024 18:01
Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:58
mehoxy wrote: 02/10/2024 17:49
Smarate brate vise s tom pricom.
I mene smara kad Albanac sa dobrom vanjskom politikom dobije 2 drzave a mi se prcamo u 23% jedne. I u sredini svega toga gdje su vanjski partneri sve bitniji i bitniji nađu se pametnjakovici koji glume usred evrope veće arape od njih tamo na bliskom istoku i organizuju kojekakve proteste i prijetnje hotelu za nesto sto nas se apsolutno ne tice
Kakav podanički mentalitet...
Čovjek poznat po tome da je savjetovao ljude na temi o imenima da davaju zapadnjačka imena i redovno onaniše ako se davaju "manje muslimanska" imena novorođenčadi.
mehoxy

#3505 Re: Libanon

Post by mehoxy »

skrbavi-admin wrote: 02/10/2024 18:05
Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu :-)

I onda kada se neko pita što Albanci u geopolitici, a i redovnoj politici, prolaze jedno svjetlosnu godinu bolje od Bošnjaka, pogledajte ove reakcije. Albanci jasno znaju gdje i čemu pripadaju. Kod bosnje i dalje vlada razmisljanje kako roki moj cionisti i amerKanci blokiraju prosperitet demokratskih bastiona slobode poput Irana i njima slicnih, i kako su hamas i hezbolah neke oslobodilacke organizacije :-)

Image
iako sam daleko od tog nekog islamiste koji prizeljkuje mehdije i islamsku drzavu, kako god ponosan sam sto smo dobili od sake do lakta jedne usrane rvacke polikite koja nama spocitava sve i svasta a nikad nije zahvalila za vezanje desetina hiljada cetnika doknsu se oni koprcali 4 godine sa SAO kraajinom......albanci imaju zasta da se zetoniraju dobili su 2.5 nacionapne drzave dok smo mi dobili 25 30% jerbsmo izjebani i nikakvi opkoljeni pruzili koliko toliko vojnicki otpor dok je njihovu guzicu spasavo F117 a nama istim prijetili....jebu nas sa Visokim HR predstavnikom, US ambasadI krivo radi spomenika Alagicu, dok suti velikosprskim cetnixkim hohstaplerima na navode da nismo narod i da nam treba rezervat . zabij mu i njima i amerima na tom frendshipu od kurca i graha....
potpis
nisu prema nama nikada bili prijateljski nastrojeni niti ce biti, ni zapad ni Izrael koji je prodavao oruzje srbima u toku agresije na BIH.
Tvrtko II Kotromanić

#3506 Re: Libanon

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Prpa.ba wrote: 02/10/2024 18:07 Likovi iz naroda koji je doslovno bio pokusni kunic za fasisticko desnicarsko orgijanje, etnicko ciscenje i genocid samo zbog etnicke i vjerske pripadnosti se prepali da ce ih neko okarakterisati kao manje vrijedne i zamjeriti im sto nesto urade ili kazu? :-)
Ne mogu da vjerujem ali se slažem sa tobom druže Prpa :thumbup: :bih:

Bezbeli će neko nevrijeme :D
House

#3507 Re: Libanon

Post by House »

mehoxy wrote: 02/10/2024 18:12

Image
iako sam daleko od tog nekog islamiste koji prizeljkuje mehdije i islamsku drzavu, kako god ponosan sam sto smo dobili od sake do lakta jedne usrane rvacke polikite koja nama spocitava sve i svasta a nikad nije zahvalila za vezanje desetina hiljada cetnika doknsu se oni koprcali 4 godine sa SAO kraajinom......albanci imaju zasta da se zetoniraju dobili su 2.5 nacionapne drzave dok smo mi dobili 25 30% jerbsmo izjebani i nikakvi opkoljeni pruzili koliko toliko vojnicki otpor dok je njihovu guzicu spasavo F117 a nama istim prijetili....jebu nas sa Visokim HR predstavnikom, US ambasadI krivo radi spomenika Alagicu, dok suti velikosprskim cetnixkim hohstaplerima na navode da nismo narod i da nam treba rezervat . zabij mu i njima i amerima na tom frendshipu od kurca i graha....
potpis
nisu prema nama nikada bili prijateljski nastrojeni niti ce biti, ni zapad ni Izrael koji je prodavao oruzje srbima u toku agresije na BIH.
nikad uz izrael. taman se boje rastopile!
Vjecita_zavrzlama

#3508 Re: Libanon

Post by Vjecita_zavrzlama »

Image
potpis
Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilo
skrbavi-admin

#3509 Re: Libanon

Post by skrbavi-admin »

jos samo da navedem da je u toku obavezne vojne sluzbe prema ARBIH svaki jevrej u ratnom SA bio postedjen maksimalno, dobio bjanko cek i pasos i uredno ponudjena evakuacija avionom koju su trebale obezbijedit snage USAFa zajedno sa tom istom ARBIH kojoj su herojski ostavili Hagadu na cuvanje. O cuvanju zidova u BIH pod NDH pod okriljem zarova samija i muslimanskih kuca kao sto je gaćak moje nane rahmetli cinio, sa cijim NDH reliktima daanas uzajamno primaju i daju zadovoljstveno pisanja po bosnjacima muslimanima, nekom drugom prilikom.....Ponozi sirotu na svoju sramotu a poznata mi je ta prica odnekud .....
black

#3510 Re: Libanon

Post by black »

cista provokacija, pa sto to kabiri nije organizovao npr u zagrebu
SpecialOffer

#3511 Re: Libanon

Post by SpecialOffer »

LSD wrote: 02/10/2024 17:51 :lol: :lol:

Nije mi jasan ovaj patoloski strah i izbezubljenost od nekog navodnog zamjeranja cionistickim zlocincima.
Navikli da savijaju kicmu. To su ti beskicmenjaci bez stava.
Pandakonda

#3512 Re: Libanon

Post by Pandakonda »

A jesu li Albanci prosli isto to pod Srbima ili nisu ? Je li ovdje vi meni svi pokusavate reci da zla evropa mrzi muslimane ali eto igrom slucaja samo ne gotivi bosnjake a albancima daju sto zinu ? Ljudi uozbiljite se, ovo sto vi sada ovdje govorite, ponavljaju i palestinci i zbog toga ih nema nigdje.

O kakvom podanickom mentalitetu vi pricate kada se konstelacija snaga drzava već zna ? Nije tu poenta da se ti brines sta ce neko reci, nego guranja prsta u oko onima od kojih mozes imati koristi ako kako treba iskoristis. Jer na drugoj strani HDZ i SNSD strana jedva ceka da ovo sve predstavi kako su Bosnjaci neki radikali i da u srcu evrope postoje neke hamasove i hezbolahove apologete.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#3513 Re: Libanon

Post by PreWiBa »

Stvarno? Albanci su isto prošli kao mi? Stvarno??????

Ja sam kriv što odgovaram...
Last edited by PreWiBa on 02/10/2024 18:31, edited 1 time in total.
mehoxy

#3514 Re: Libanon

Post by mehoxy »

Vjecita_zavrzlama wrote: 02/10/2024 18:22
potpis
Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilo
Upravu si, ne bi je bilo. Bila bi neka normalnija i funkcionalnija, koja ne bi bila na silu obucena u ludjacku kosulju Dejtonskog sporazuma.
Jedini kojima se treba zahvaliti za opstanak Bosne i bosnjaka su borci koji su je branili.
skupljac_zeljeza

#3515 Re: Libanon

Post by skupljac_zeljeza »

apsidejzi wrote: 02/10/2024 18:01
skupljac_zeljeza wrote: 02/10/2024 16:49
apsidejzi wrote: 02/10/2024 16:27
Nije sad nego oduvijek. Ugnjetavanje drugog i drugacijeg. To je osobina svih na BI nebitno jel arap, perzijanac, jevrej il sta li vec. Neki poriv za kurcenjem i nepotrebnim pokazivanjem sile. Pitaj Kurde na primjer kad je Iran u pitanju. pa cak i ovi jadni palestinci su najebali zahvaljujuci huskanju od strane irana. Politika Saudijske arabije i ostalih zaljevskih zemalja tokom proslog stoljeca se uglavnom bazirala na strahu i oprezu od Irana. Da ne pricamo o iracko iranskom ratu gdje je sadam optuzivao iran da huska iracke sije da se bune protiv njega pa onda napade iran i izginu masa ljudi nizasta. Te drzave krse jedna drugu manje vise kao Evropa u srednjem vijeku. Bezbroj malih ratova, malih pokolja, na granici genocida. Malo malo pa negdje bukne. ne samo iran nego svi redom. Ovo sad je samo jedan u nizu. upravo ovako je izgledala evropa prije 300-400 godina
Zato dođu moderni i civilizovani Amerikanci, Britanci i Francuzi da barbarima uvedu red pa uniše usputno Siriju, Afganistan, Libiju, Irak....a nešto ostave i za logistike.
Ha jooj. Dok je ovaca bice i vune. Doduse amerikanci su dosli jedino u Irak i pokusali u Afganistanu. Ostali su sami sebi skocili u stomak. Gadafiju su libijci gurnuli stap u guzicu kad su ga ubijali.
Nisu Ameri dirali Libiju?
NATO snage pokrenule su bombardiranje Libije s nosača aviona. Rat su vodile Sjedinjene Države, prvo kroz zapovjedništvo Afrike, a zatim NATO pod američkim zapovjedništvom.

U sedam mjeseci američko / NATO zrakoplovstvo izvršilo je 30 000 misija, uključujući 10 000 napada, s više od 40 000 bombi i projektila. Italija – s višestranačkim konsenzusom Parlamenta (Partito democratico u prvom redu) – sudjeluje u ratu sa 7 zračnih baza (Trapani, Gioia deL Colle, Sigonella, Decimomannu, Aviano, Amendola i Pantelleria); s Tornadom, Eurofighterom i drugim borbenim bombarderima, s nosačem aviona Garibaldi i drugim ratnim brodovima. Čak i prije zračno-pomorske ofenzive, plemenski sektori i islamističke skupine neprijateljski raspoložene prema vladi financirane su i naoružane u Libiji
LSD

#3516 Re: Libanon

Post by LSD »

black wrote: 02/10/2024 18:23 cista provokacija, pa sto to kabiri nije organizovao npr u zagrebu
Pojedincima sa ove teme nije problem sto Kabiri i ekipica stovatelja cinonizma pokusavaju provocirati, vec sto niko u Sarajevu nije nasjeo na tu provokaciju- a ko biva trebali su :lol: :lol: i to samo da se cionisti slucajno ne bi naljutili na nas :lol:
Last edited by LSD on 02/10/2024 18:41, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#3517 Re: Libanon

Post by Bosanski_kralj »

Daj dosta više o izložbi.

Ima li gdje snimki kako su ovih 14 zaplatili u sulobu sa hezbolahom
SmokingMan

#3518 Re: Libanon

Post by SmokingMan »

Imaju oni neki poseban odnos sa Izraelom, ne znam da li je u pitanju lobiranje u pogledu spoljašnje politike ili ekonomska razmjena. Dugo su oni meni sumnjivi, kao Kosovari. U pet deka.
narcisaa

#3519 Re: Libanon

Post by narcisaa »

potpis
Da nije Amera i embarga uvedenog Bosancima i Hercegovcima (nisu je branili samo Bosnjaci :P ) Rapublika Bosna i Hercegovina bi bila bez i jednog tora i podtorova, imala bi svoj Ustav.
Ovako, svjesno su joj navukli ludjacku kosulju jer niko od tih "demokratskih" zapadnih drzava nije ocekivao onakav otpor.
Ludzak

#3520 Re: Libanon

Post by Ludzak »

Image
Bošnjaci?
Ni dan danas ne razumiju ni da li su Bošnjaci, ni da li su Muslimani. Albanci imaju državu svoju. Kosovari dobili državu. A Bošnjaci imaju državu od Zenice do Sarajeva.
Moraš se složiti, ipak je to neuporedivo.
BiBi911

#3521 Re: Libanon

Post by BiBi911 »

skrbavi-admin wrote: 02/10/2024 18:23
jos samo da navedem da je u toku obavezne vojne sluzbe prema ARBIH svaki jevrej u ratnom SA bio postedjen maksimalno, dobio bjanko cek i pasos i uredno ponudjena evakuacija avionom koju su trebale obezbijedit snage USAFa zajedno sa tom istom ARBIH kojoj su herojski ostavili Hagadu na cuvanje. O cuvanju zidova u BIH pod NDH pod okriljem zarova samija i muslimanskih kuca kao sto je gaćak moje nane rahmetli cinio, sa cijim NDH reliktima daanas uzajamno primaju i daju zadovoljstveno pisanja po bosnjacima muslimanima, nekom drugom prilikom.....Ponozi sirotu na svoju sramotu a poznata mi je ta prica odnekud .....

Koliko me sjecanje sluzi mi smo kod čika Aloiza isli u kucu u skolu. Jevrej koji je bio citav rat u Sarajevu sa surugom ona je radila u bolnici i snajper ju je negdje pogodio.

Dok bakir i ostali veliki muslimani jbga pogodilo ga u prst dok je zarobljavao cetnike u turskoj
splinter

#3522 Re: Libanon

Post by splinter »

Držimo se teme, a tema je aktualna agresija na Libanon, kao i herojski otpor branitelja koji tamburaju cionističke drekavce kad god im se ukaže prilika

Prevod :
Hezbolah:

Uništili smo tri tenka Merkava navođenim projektilima dok su napredovali prema gradu Maroun al-Ras.
skrbavi-admin

#3523 Re: Libanon

Post by skrbavi-admin »

narcisaa wrote: 02/10/2024 18:41
potpis
Da nije Amera i embarga uvedenog Bosancima i Hercegovcima (nisu je branili samo Bosnjaci :P ) Rapublika Bosna i Hercegovina bi bila bez i jednog tora i podtorova, imala bi svoj Ustav.
Ovako, svjesno su joj navukli ludjacku kosulju jer niko od tih "demokratskih" zapadnih drzava nije ocekivao onakav otpor.
cinjenica je historijska da smo narod na svoju ruku, blentavi, mahniti, neodredjeni, nedoreceni, kada se sirilo krscanstvo - papa slao svoje izaslanike prijetio, konstanTNI prijetio isto tako - nasi stari u inat svemu i svakome uzmu islam, pa nas jebavo turcin zulum nam cinio i u vojne nas slao ko topovsko meso a za to nam dao od sake do lakta.... obzirom na to da smo takvi nikakvi i muhanati, jos imamo taj biljeg vjere ma kako europeizirani bili nismo bas nikom puno pozeljni za miraz i to je nesto s cim mi moramo da zivimo i racunamo - od porodice pa dalje - jer istorijski osim par likova ala Dzemo Bijedic, Branko Mikulic, Pozderci, svi bijahu predmetom progona, ubistava i zajebavanja ove ili one vrste.....

tako i ameri..... mi smo njima kusur kao i ostalima..... imamo kapacitet, ima se i cim, ima se i s kim - ali nema trusta mozgova koji bi bio iznad stranaka, iznad politike, koji bi radio za bosansku stvar (kao i albanci), svojeglavi smo i sjebani dobro, dobro i korumpirani, dobro prodajni, i dobro profiterni.... zato takvi u rangu cerge, ni sa kim ni sa cim i nicemu nismo prispjeli...... nazalost.
Last edited by skrbavi-admin on 02/10/2024 18:50, edited 1 time in total.
tramvajtrojka

#3524 Re: Libanon

Post by tramvajtrojka »

narcisaa wrote: 02/10/2024 18:41
potpis
bi bi ovako pisati prema amerima koji su ti dali drzavu i ocuvali je zadnjih tridesetak godina moze samo zlonamjerna osoba

da su nam ameri pomogli kao turci u proslom ratu i nakon njega dns bi ti ovdje bila velika srbija, bas me zanima ko je naoruzavao ovaj narod zadnjih tridesetak godina ti ameri sto ih pljujete toliko il majcica turska
Benjo34

#3525 Re: Libanon

Post by Benjo34 »

Jucer kazu napad odbijen, rakete presretnute. Danas kazu pogodili nam baze..nista nisu bolji od ovih iz Hezbollaha kad kazu nema poginulih I onda sutra kazu otisao vodja.
Post Reply