Jadan je narod koji se prepao sta ce o njemu misliti cionisticka drzava i zlocinacki rezim koji upravo sprovodi genocid.
Libanon
-
LSD
#3501 Re: Libanon
Jadan je narod koji se prepao sta ce o njemu misliti cionisticka drzava i zlocinacki rezim koji upravo sprovodi genocid.
- Pandakonda
#3502 Re: Libanon
Sto je najgore sposobnost postoji. Kada su htjeli osigurali su onaj fijasko od mise za blajburg sve je proslo kako treba. Povorku ponosa su također zastitili iako je bio potreban ogroman kako ljudski tako teritorijski obim. I sad meni neko ovdje govori da ne bi mogli osigurati mali prijem u hotelu prosjecne velicine ?tramvajtrojka wrote: ↑02/10/2024 17:57vracamo se na postavke tamnog vilajeta, policija nesposobna da napravi obruc sigurnosni oko hotela, neka odrze samo neka vide da im provokacija nije uspjela ovo su u sustini i tražiliVjecita_zavrzlama wrote: ↑02/10/2024 17:53Nazalost, tako jePandakonda wrote: ↑02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu![]()
I onda kada se neko pita što Albanci u geopolitici, a i redovnoj politici, prolaze jedno svjetlosnu godinu bolje od Bošnjaka, pogledajte ove reakcije. Albanci jasno znaju gdje i čemu pripadaju. Kod bosnje i dalje vlada razmisljanje kako roki moj cionisti i amerKanci blokiraju prosperitet demokratskih bastiona slobode poput Irana i njima slicnih, i kako su hamas i hezbolah neke oslobodilacke organizacije![]()
![]()
Turci/arapi ovdje dosta drze,nemoj mislit da je do nasih.Prije 15ak godina ovako bilo nije
Idemo na gore samo
U istom ovom hotelu su se organizovala raznorazna SDS pa cak i SNSD druzenja/skupovi i niko nikad nije otkazao niti pravio prijetnje nekim protestima. Ali je zato bosnjo spreman da se našiba na merlinka lgbt festival kad je bio i evo sada za izrael
-
splinter
#3503 Re: Libanon
U našoj državi pravila su jasna!
Nema bujruma za narkomančinu Kabirija i ugašenu navijačku skupinu kojom rukovodi (UZPjugend)
Nema bujruma za narkomančinu Kabirija i ugašenu navijačku skupinu kojom rukovodi (UZPjugend)
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#3504 Re: Libanon
Čovjek poznat po tome da je savjetovao ljude na temi o imenima da davaju zapadnjačka imena i redovno onaniše ako se davaju "manje muslimanska" imena novorođenčadi.Nebozemlja wrote: ↑02/10/2024 18:01Kakav podanički mentalitet...Pandakonda wrote: ↑02/10/2024 17:58I mene smara kad Albanac sa dobrom vanjskom politikom dobije 2 drzave a mi se prcamo u 23% jedne. I u sredini svega toga gdje su vanjski partneri sve bitniji i bitniji nađu se pametnjakovici koji glume usred evrope veće arape od njih tamo na bliskom istoku i organizuju kojekakve proteste i prijetnje hotelu za nesto sto nas se apsolutno ne tice
-
mehoxy
#3505 Re: Libanon
potpisskrbavi-admin wrote: ↑02/10/2024 18:05iako sam daleko od tog nekog islamiste koji prizeljkuje mehdije i islamsku drzavu, kako god ponosan sam sto smo dobili od sake do lakta jedne usrane rvacke polikite koja nama spocitava sve i svasta a nikad nije zahvalila za vezanje desetina hiljada cetnika doknsu se oni koprcali 4 godine sa SAO kraajinom......albanci imaju zasta da se zetoniraju dobili su 2.5 nacionapne drzave dok smo mi dobili 25 30% jerbsmo izjebani i nikakvi opkoljeni pruzili koliko toliko vojnicki otpor dok je njihovu guzicu spasavo F117 a nama istim prijetili....jebu nas sa Visokim HR predstavnikom, US ambasadI krivo radi spomenika Alagicu, dok suti velikosprskim cetnixkim hohstaplerima na navode da nismo narod i da nam treba rezervat . zabij mu i njima i amerima na tom frendshipu od kurca i graha....Pandakonda wrote: ↑02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu![]()
I onda kada se neko pita što Albanci u geopolitici, a i redovnoj politici, prolaze jedno svjetlosnu godinu bolje od Bošnjaka, pogledajte ove reakcije. Albanci jasno znaju gdje i čemu pripadaju. Kod bosnje i dalje vlada razmisljanje kako roki moj cionisti i amerKanci blokiraju prosperitet demokratskih bastiona slobode poput Irana i njima slicnih, i kako su hamas i hezbolah neke oslobodilacke organizacije![]()
![]()
nisu prema nama nikada bili prijateljski nastrojeni niti ce biti, ni zapad ni Izrael koji je prodavao oruzje srbima u toku agresije na BIH.
- Tvrtko II Kotromanić
#3506 Re: Libanon
Ne mogu da vjerujem ali se slažem sa tobom druže Prpa
Bezbeli će neko nevrijeme
- House
#3507 Re: Libanon
nikad uz izrael. taman se boje rastopile!mehoxy wrote: ↑02/10/2024 18:12potpisskrbavi-admin wrote: ↑02/10/2024 18:05iako sam daleko od tog nekog islamiste koji prizeljkuje mehdije i islamsku drzavu, kako god ponosan sam sto smo dobili od sake do lakta jedne usrane rvacke polikite koja nama spocitava sve i svasta a nikad nije zahvalila za vezanje desetina hiljada cetnika doknsu se oni koprcali 4 godine sa SAO kraajinom......albanci imaju zasta da se zetoniraju dobili su 2.5 nacionapne drzave dok smo mi dobili 25 30% jerbsmo izjebani i nikakvi opkoljeni pruzili koliko toliko vojnicki otpor dok je njihovu guzicu spasavo F117 a nama istim prijetili....jebu nas sa Visokim HR predstavnikom, US ambasadI krivo radi spomenika Alagicu, dok suti velikosprskim cetnixkim hohstaplerima na navode da nismo narod i da nam treba rezervat . zabij mu i njima i amerima na tom frendshipu od kurca i graha....Pandakonda wrote: ↑02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu![]()
![]()
nisu prema nama nikada bili prijateljski nastrojeni niti ce biti, ni zapad ni Izrael koji je prodavao oruzje srbima u toku agresije na BIH.
-
Vjecita_zavrzlama
#3508 Re: Libanon
Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilomehoxy wrote: ↑02/10/2024 18:12potpisskrbavi-admin wrote: ↑02/10/2024 18:05iako sam daleko od tog nekog islamiste koji prizeljkuje mehdije i islamsku drzavu, kako god ponosan sam sto smo dobili od sake do lakta jedne usrane rvacke polikite koja nama spocitava sve i svasta a nikad nije zahvalila za vezanje desetina hiljada cetnika doknsu se oni koprcali 4 godine sa SAO kraajinom......albanci imaju zasta da se zetoniraju dobili su 2.5 nacionapne drzave dok smo mi dobili 25 30% jerbsmo izjebani i nikakvi opkoljeni pruzili koliko toliko vojnicki otpor dok je njihovu guzicu spasavo F117 a nama istim prijetili....jebu nas sa Visokim HR predstavnikom, US ambasadI krivo radi spomenika Alagicu, dok suti velikosprskim cetnixkim hohstaplerima na navode da nismo narod i da nam treba rezervat . zabij mu i njima i amerima na tom frendshipu od kurca i graha....Pandakonda wrote: ↑02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu![]()
![]()
- skrbavi-admin
#3509 Re: Libanon
jos samo da navedem da je u toku obavezne vojne sluzbe prema ARBIH svaki jevrej u ratnom SA bio postedjen maksimalno, dobio bjanko cek i pasos i uredno ponudjena evakuacija avionom koju su trebale obezbijedit snage USAFa zajedno sa tom istom ARBIH kojoj su herojski ostavili Hagadu na cuvanje. O cuvanju zidova u BIH pod NDH pod okriljem zarova samija i muslimanskih kuca kao sto je gaćak moje nane rahmetli cinio, sa cijim NDH reliktima daanas uzajamno primaju i daju zadovoljstveno pisanja po bosnjacima muslimanima, nekom drugom prilikom.....Ponozi sirotu na svoju sramotu a poznata mi je ta prica odnekud .....
- black
#3510 Re: Libanon
cista provokacija, pa sto to kabiri nije organizovao npr u zagrebu
- SpecialOffer
- Pandakonda
#3512 Re: Libanon
A jesu li Albanci prosli isto to pod Srbima ili nisu ? Je li ovdje vi meni svi pokusavate reci da zla evropa mrzi muslimane ali eto igrom slucaja samo ne gotivi bosnjake a albancima daju sto zinu ? Ljudi uozbiljite se, ovo sto vi sada ovdje govorite, ponavljaju i palestinci i zbog toga ih nema nigdje.
O kakvom podanickom mentalitetu vi pricate kada se konstelacija snaga drzava već zna ? Nije tu poenta da se ti brines sta ce neko reci, nego guranja prsta u oko onima od kojih mozes imati koristi ako kako treba iskoristis. Jer na drugoj strani HDZ i SNSD strana jedva ceka da ovo sve predstavi kako su Bosnjaci neki radikali i da u srcu evrope postoje neke hamasove i hezbolahove apologete.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#3513 Re: Libanon
Stvarno? Albanci su isto prošli kao mi? Stvarno??????
Ja sam kriv što odgovaram...
Ja sam kriv što odgovaram...
Last edited by PreWiBa on 02/10/2024 18:31, edited 1 time in total.
-
mehoxy
#3514 Re: Libanon
Upravu si, ne bi je bilo. Bila bi neka normalnija i funkcionalnija, koja ne bi bila na silu obucena u ludjacku kosulju Dejtonskog sporazuma.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑02/10/2024 18:22Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilomehoxy wrote: ↑02/10/2024 18:12potpisskrbavi-admin wrote: ↑02/10/2024 18:05
iako sam daleko od tog nekog islamiste koji prizeljkuje mehdije i islamsku drzavu, kako god ponosan sam sto smo dobili od sake do lakta jedne usrane rvacke polikite koja nama spocitava sve i svasta a nikad nije zahvalila za vezanje desetina hiljada cetnika doknsu se oni koprcali 4 godine sa SAO kraajinom......albanci imaju zasta da se zetoniraju dobili su 2.5 nacionapne drzave dok smo mi dobili 25 30% jerbsmo izjebani i nikakvi opkoljeni pruzili koliko toliko vojnicki otpor dok je njihovu guzicu spasavo F117 a nama istim prijetili....jebu nas sa Visokim HR predstavnikom, US ambasadI krivo radi spomenika Alagicu, dok suti velikosprskim cetnixkim hohstaplerima na navode da nismo narod i da nam treba rezervat . zabij mu i njima i amerima na tom frendshipu od kurca i graha....
Jedini kojima se treba zahvaliti za opstanak Bosne i bosnjaka su borci koji su je branili.
- skupljac_zeljeza
#3515 Re: Libanon
Nisu Ameri dirali Libiju?apsidejzi wrote: ↑02/10/2024 18:01Ha jooj. Dok je ovaca bice i vune. Doduse amerikanci su dosli jedino u Irak i pokusali u Afganistanu. Ostali su sami sebi skocili u stomak. Gadafiju su libijci gurnuli stap u guzicu kad su ga ubijali.skupljac_zeljeza wrote: ↑02/10/2024 16:49Zato dođu moderni i civilizovani Amerikanci, Britanci i Francuzi da barbarima uvedu red pa uniše usputno Siriju, Afganistan, Libiju, Irak....a nešto ostave i za logistike.apsidejzi wrote: ↑02/10/2024 16:27
Nije sad nego oduvijek. Ugnjetavanje drugog i drugacijeg. To je osobina svih na BI nebitno jel arap, perzijanac, jevrej il sta li vec. Neki poriv za kurcenjem i nepotrebnim pokazivanjem sile. Pitaj Kurde na primjer kad je Iran u pitanju. pa cak i ovi jadni palestinci su najebali zahvaljujuci huskanju od strane irana. Politika Saudijske arabije i ostalih zaljevskih zemalja tokom proslog stoljeca se uglavnom bazirala na strahu i oprezu od Irana. Da ne pricamo o iracko iranskom ratu gdje je sadam optuzivao iran da huska iracke sije da se bune protiv njega pa onda napade iran i izginu masa ljudi nizasta. Te drzave krse jedna drugu manje vise kao Evropa u srednjem vijeku. Bezbroj malih ratova, malih pokolja, na granici genocida. Malo malo pa negdje bukne. ne samo iran nego svi redom. Ovo sad je samo jedan u nizu. upravo ovako je izgledala evropa prije 300-400 godina
NATO snage pokrenule su bombardiranje Libije s nosača aviona. Rat su vodile Sjedinjene Države, prvo kroz zapovjedništvo Afrike, a zatim NATO pod američkim zapovjedništvom.
U sedam mjeseci američko / NATO zrakoplovstvo izvršilo je 30 000 misija, uključujući 10 000 napada, s više od 40 000 bombi i projektila. Italija – s višestranačkim konsenzusom Parlamenta (Partito democratico u prvom redu) – sudjeluje u ratu sa 7 zračnih baza (Trapani, Gioia deL Colle, Sigonella, Decimomannu, Aviano, Amendola i Pantelleria); s Tornadom, Eurofighterom i drugim borbenim bombarderima, s nosačem aviona Garibaldi i drugim ratnim brodovima. Čak i prije zračno-pomorske ofenzive, plemenski sektori i islamističke skupine neprijateljski raspoložene prema vladi financirane su i naoružane u Libiji
-
LSD
#3516 Re: Libanon
Pojedincima sa ove teme nije problem sto Kabiri i ekipica stovatelja cinonizma pokusavaju provocirati, vec sto niko u Sarajevu nije nasjeo na tu provokaciju- a ko biva trebali su
Last edited by LSD on 02/10/2024 18:41, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#3517 Re: Libanon
Daj dosta više o izložbi.
Ima li gdje snimki kako su ovih 14 zaplatili u sulobu sa hezbolahom
Ima li gdje snimki kako su ovih 14 zaplatili u sulobu sa hezbolahom
- SmokingMan
#3518 Re: Libanon
Imaju oni neki poseban odnos sa Izraelom, ne znam da li je u pitanju lobiranje u pogledu spoljašnje politike ili ekonomska razmjena. Dugo su oni meni sumnjivi, kao Kosovari. U pet deka.
-
narcisaa
#3519 Re: Libanon
Da nije Amera i embarga uvedenog Bosancima i Hercegovcima (nisu je branili samo BosnjaciVjecita_zavrzlama wrote: ↑02/10/2024 18:22Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilo
Ovako, svjesno su joj navukli ludjacku kosulju jer niko od tih "demokratskih" zapadnih drzava nije ocekivao onakav otpor.
- Ludzak
#3520 Re: Libanon
Bošnjaci?Pandakonda wrote: ↑02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu![]()
![]()
Ni dan danas ne razumiju ni da li su Bošnjaci, ni da li su Muslimani. Albanci imaju državu svoju. Kosovari dobili državu. A Bošnjaci imaju državu od Zenice do Sarajeva.
Moraš se složiti, ipak je to neuporedivo.
-
BiBi911
#3521 Re: Libanon
skrbavi-admin wrote: ↑02/10/2024 18:23jos samo da navedem da je u toku obavezne vojne sluzbe prema ARBIH svaki jevrej u ratnom SA bio postedjen maksimalno, dobio bjanko cek i pasos i uredno ponudjena evakuacija avionom koju su trebale obezbijedit snage USAFa zajedno sa tom istom ARBIH kojoj su herojski ostavili Hagadu na cuvanje. O cuvanju zidova u BIH pod NDH pod okriljem zarova samija i muslimanskih kuca kao sto je gaćak moje nane rahmetli cinio, sa cijim NDH reliktima daanas uzajamno primaju i daju zadovoljstveno pisanja po bosnjacima muslimanima, nekom drugom prilikom.....Ponozi sirotu na svoju sramotu a poznata mi je ta prica odnekud .....
Koliko me sjecanje sluzi mi smo kod čika Aloiza isli u kucu u skolu. Jevrej koji je bio citav rat u Sarajevu sa surugom ona je radila u bolnici i snajper ju je negdje pogodio.
Dok bakir i ostali veliki muslimani jbga pogodilo ga u prst dok je zarobljavao cetnike u turskoj
-
splinter
#3522 Re: Libanon
Držimo se teme, a tema je aktualna agresija na Libanon, kao i herojski otpor branitelja koji tamburaju cionističke drekavce kad god im se ukaže prilika
Prevod :
Hezbolah:
Uništili smo tri tenka Merkava navođenim projektilima dok su napredovali prema gradu Maroun al-Ras.
Prevod :
Hezbolah:
Uništili smo tri tenka Merkava navođenim projektilima dok su napredovali prema gradu Maroun al-Ras.
- skrbavi-admin
#3523 Re: Libanon
cinjenica je historijska da smo narod na svoju ruku, blentavi, mahniti, neodredjeni, nedoreceni, kada se sirilo krscanstvo - papa slao svoje izaslanike prijetio, konstanTNI prijetio isto tako - nasi stari u inat svemu i svakome uzmu islam, pa nas jebavo turcin zulum nam cinio i u vojne nas slao ko topovsko meso a za to nam dao od sake do lakta.... obzirom na to da smo takvi nikakvi i muhanati, jos imamo taj biljeg vjere ma kako europeizirani bili nismo bas nikom puno pozeljni za miraz i to je nesto s cim mi moramo da zivimo i racunamo - od porodice pa dalje - jer istorijski osim par likova ala Dzemo Bijedic, Branko Mikulic, Pozderci, svi bijahu predmetom progona, ubistava i zajebavanja ove ili one vrste.....narcisaa wrote: ↑02/10/2024 18:41Da nije Amera i embarga uvedenog Bosancima i Hercegovcima (nisu je branili samo BosnjaciVjecita_zavrzlama wrote: ↑02/10/2024 18:22Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilo) Rapublika Bosna i Hercegovina bi bila bez i jednog tora i podtorova, imala bi svoj Ustav.
Ovako, svjesno su joj navukli ludjacku kosulju jer niko od tih "demokratskih" zapadnih drzava nije ocekivao onakav otpor.
tako i ameri..... mi smo njima kusur kao i ostalima..... imamo kapacitet, ima se i cim, ima se i s kim - ali nema trusta mozgova koji bi bio iznad stranaka, iznad politike, koji bi radio za bosansku stvar (kao i albanci), svojeglavi smo i sjebani dobro, dobro i korumpirani, dobro prodajni, i dobro profiterni.... zato takvi u rangu cerge, ni sa kim ni sa cim i nicemu nismo prispjeli...... nazalost.
Last edited by skrbavi-admin on 02/10/2024 18:50, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#3524 Re: Libanon
bi bi ovako pisati prema amerima koji su ti dali drzavu i ocuvali je zadnjih tridesetak godina moze samo zlonamjerna osobanarcisaa wrote: ↑02/10/2024 18:41Da nije Amera i embarga uvedenog Bosancima i Hercegovcima (nisu je branili samo BosnjaciVjecita_zavrzlama wrote: ↑02/10/2024 18:22Za Izrael ne tvrdim ali koja glupost izvaljena za Zapad jer da ti nije Amerike zapadnjacke ove Bosne nebi odavno bilo) Rapublika Bosna i Hercegovina bi bila bez i jednog tora i podtorova, imala bi svoj Ustav.
da su nam ameri pomogli kao turci u proslom ratu i nakon njega dns bi ti ovdje bila velika srbija, bas me zanima ko je naoruzavao ovaj narod zadnjih tridesetak godina ti ameri sto ih pljujete toliko il majcica turska
-
Benjo34
#3525 Re: Libanon
Jucer kazu napad odbijen, rakete presretnute. Danas kazu pogodili nam baze..nista nisu bolji od ovih iz Hezbollaha kad kazu nema poginulih I onda sutra kazu otisao vodja.