Život samaca u srednjim godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
emko1234

#776 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by emko1234 »

mk ultra wrote: 19/09/2024 12:24
emko1234 wrote: 19/09/2024 12:23
orbita12 wrote: 18/09/2024 14:36 Ja koliko sam shvatio ti si curu uspio procijeniti nakon par rečenica a nisi joj dao ni šansu da na kafu odete
Ako sa 32 godine biras ljude na osnovu nekih glupih kriterija , poslije ćeš se kajati
Posto sam evo ja godinu stariji samo , znam da godinama prilika ima sve manje i manje , i da je sve manje i manje raspoloživih žena kako ideš u godine
Samo jedno pitanje, da li govoris iz perspektive nekoga ko živi u većem gradu ili u nekom manjem mjestu?
Ja sam malo stariji i od tebe i od lika kojem daješ savjet. Nikad više slobodnih žena u dobi 30+ u Sarajevu konkretno nije bilo. Svih vrsta i iz raznoraznih đireva.
Ako sam šta fulio, izvinjavam se. Nisam pročitao sve postove.

Inače mislim da je život muškarca samca u srednjim godinama na današnjem vaktu puno bolji nego ranije. Ako pristojno izgledaš, vodiš računa o sebi i imaš interese i zanimacije koji prevazilaze gledanje zadruge, listanje tiktoka i pušenje šiše, kraja mogućnostima nema.
to što je slobodna ne znači da je raspoloživa :mrgreen:
Nije ona, ali stvar je što takvih kao ona ima još 50. I na gornji post bih dodao da treba malo love za taj lijep život.
orbita12

#777 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by orbita12 »

orbita12 wrote: 18/09/2024 14:36 Ja koliko sam shvatio ti si curu uspio procijeniti nakon par rečenica a nisi joj dao ni šansu da na kafu odete
Ako sa 32 godine biras ljude na osnovu nekih glupih kriterija , poslije ćeš se kajati
Posto sam evo ja godinu stariji samo , znam da godinama prilika ima sve manje i manje , i da je sve manje i manje raspoloživih žena kako ideš u godine
Samo jedno pitanje, da li govoris iz perspektive nekoga ko živi u većem gradu ili u nekom manjem mjestu?
Ja sam malo stariji i od tebe i od lika kojem daješ savjet. Nikad više slobodnih žena u dobi 30+ u Sarajevu konkretno nije bilo. Svih vrsta i iz raznoraznih đireva.

Inače mislim da je život muškarca samca u srednjim godinama na današnjem vaktu puno bolji nego ranije. Ako pristojno izgledaš, vodiš računa o sebi i imaš interese i zanimacije koji prevazilaze gledanje zadruge, listanje tiktoka i pušenje šiše, kraja mogućnostima nema.
manji grad je u pitanju od 30 hiljada stanovnika
Ozimician

#778 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Ozimician »

emko1234 wrote: 19/09/2024 12:27
mk ultra wrote: 19/09/2024 12:24

to što je slobodna ne znači da je raspoloživa :mrgreen:
Nije ona, ali stvar je što takvih kao ona ima još 50. I na gornji post bih dodao da treba malo love za taj lijep život.
Eh onda dolazimo do drugog problema, zasto bi jedan takav muskarac kakav ga opisujes (da ima sve navedeno) uopste gledao zene iznad 30 god ili uopste bio samac?

Jedino ako mu zena nedaj Boze umre pa bude udovac.
yoda82

#779 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by yoda82 »

ShnjaZZZ wrote: 19/09/2024 09:46
mayab wrote: 19/09/2024 06:41
suspect_zero wrote: 19/09/2024 00:41 E kad kažeš najljepši osmijeh, onda se ona tebi baš sviđa...haj ti živ bio koliko sutra njoj to isto reci :wink: ako te iskulira onda ništa, ako krene neka priča samo opušteno.

I bježi ba ti sa 32 godine sa ove teme, ovo je za one što gaze petu i šestu deceniju a sami.
Podržavam , nema tu šta uvijati (kad je takav tvoj stav u vezi sa izgledom dotične) , idi direktno pa šta bude :thumbup:
Ako budem uopšte i prilazio tako će i bit. Pokušat ću bit lagan, nasmijan, casual i reći ću kako mi je zapala za oko i kako bih baš volio da je upoznam.
fortaleza wrote: 19/09/2024 08:14
Realno niti ne znaš još sviđa li ti se, nisi je još upoznao.

Moj moto je da curi uvijek dam priliku pa barem za kavu.
A vidi, 6 mjeseci treniramo u praktično istom terminu, nekoliko puta smo razgovarali i šta sve ne, jednostavno tako je. Nisam je upoznao? Osjećam se užasno ali i nemam neku želju da je upoznam jer jednostavno ne znam. Baš baš mi nije privlačna :sad:
fortaleza wrote: 19/09/2024 08:29 Pa dobro je rekao, mora postojati način da iziđeš iz kuće.
Masa ekipe prijeđe 30tu i samo sjeda po kavama, eventualno teretana, i jednom u pola godine klub kad prijatelj slavi rođendan i tako. I onda ne mogu nikog upoznati.

Planinarsko društvo je vrhunska stvar jer me si u prirodi, opuštenija je atmosfera (curu nikad nisam zbario u noćnom klubu), zdravo je i bude na desetine ljudi na turi.

Znao sam otići i na promatranje ptica, prilike su svuda oko nas. Naravno ne ideš ti s tim ciljem, cilj je ustvari proširiti krug ljudi prije svega, napraviti nešto korisno od života.
Ma jasno je to meni, tj mislim da je mnogima jasno i nema potrebe da se stalno ponavlja. Evo ja sam pokušao sa planinarenjem vjerovali ili ne, to je toliko zatvorena ekipa da je to strašno. Išao sam čak preko vikenda na Boračko jezero i oni se uopšte nisu potrudili npr da smisle neke zajedničke aktivnosti, kad se hoda po turama koje nisu tu okolo grada ima ta ekipa i poprilično su zatvoreni, jako teško se upada. Doduše ovo je slučaj sa Zenicom odakle sam ja, ovdje su ljudi nenormalni teški. Dakle vikend na jezeru i par tura i ja nikom ime nisam saznao kamoli šta više. Ok, ima i do mene jer sam ispočetka šutljive prirode ali opet... Meni kad neko novi dođe na posao ili bilo gdje ja dam svoj maksimum da tu osobu primim i da se osjeća dobrodošlo.

Ali slažem se da treba hodati i eventualno isprobavat nove stvari. Ja sam razmišljao npr da upišem kurs jezika, a bogami i fakultet. Naravno, cilj mi je da radim na sebi, da sebe poboljšam nekim novim skillom a ako koga upoznam extra.
Ja sam jednu dvije ture odradio sa Vedrom i Čini mi se Azimutom i meni su djelovali ok (oni su koliko znam iz Zenice). Naravno da će trebati vremena da te neka grupa "prihvati", pogotovo ako se radi o ljudima koji se duže vremena druže ili hodaju zajedno. Nemoj da te to obeshrabri. Još uvjek odgovorno tvrdim da su planinarenje i trčanje najbolji način za upoznati djevojke. :D Sada ima i onaj Steel trail Zenica. Koliko sam upratio imali su ili još imaju neku školu/klub trčanja. To ti isto nije loša opcija.

P.S. Ako traba, skupićemo se svi, doći u Zenicu i svi te neofirno nahvaliti toj djevojci :D
ShnjaZZZ

#780 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

Ljudi, sad bez zajebancije, evo me u Italiji par dana, dogovorio sam večeras dejt preko Tindera sa Italijankom. Savjeti?

Izgleda ipak nisam toliko gadan nego sam na pogrešnom tržištu :D
ultima_palabra

#781 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ultima_palabra »

Refko i Combe bacaju bombe
ShnjaZZZ

#782 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

Druže hoćeš foto da ti pošaljem? :D
Capajebo

#783 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Capajebo »

Znas da od toga nema nista ni potencijalno ozbiljno, pa si odmah opusteniji i pristajes na stvari na koje u Zenici nebi pristao.
Nisi ti gadan ni u Zenici, nego imas gadnu psihu u Zenici :)
Last edited by Capajebo on 20/09/2024 20:33, edited 1 time in total.
dale cooper

#784 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by dale cooper »

Toliko priče, a liku je u suštini samo potrebno da guzi. :mrgreen:
ultima_palabra

#785 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ultima_palabra »

Meni se vazda cinilo da ovaj lafine prosipa. Toliko samosazalijevanja djeluje neiskreno.
ShnjaZZZ

#786 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

Capajebo wrote: 20/09/2024 16:54 Znas da od toga nema nista ni potencijalno ozbiljno, pa si odmah opusteniji i pristajes na stvari na koje u Zenici ne bi pristao.
Nisi ti gadan ni u Zenici, nego imas gadnu psihu u Zenici :)
Mislim da ima istine u ovome, ovo je bila čista zajebancija i valjda je zato i upalilo :roll: mada mislim da je ovdje svijet opušteniji po tom pitanju.
dale cooper wrote: 20/09/2024 17:00 Toliko priče, a liku je u suštini samo potrebno da guzi. :mrgreen:
Ma vjeruj to je zadnje što želim. Ne bukvalno zadnje, naravno kao i svaki muškarac i živo biće uostalom imam potrebu za tim ali više žudim za tim da imam društvo djevojke, da odemo kafu popit prozborit, da se nađemo jedno drugom, da se ispričamo, ismijemo, izjadamo, odemo na ručak, prošetamo, otputujemo. Seks je samo cherry on the top tog cijelog odnosa.

Zato se i premišljam za ovo večeras jer to jednostavno nisam ja. :D plus ne znam kako se izvući iz društva u kojem sam, a da me ne podjebavaju vječnost za to.
ultima_palabra wrote: 20/09/2024 17:14 Meni se vazda cinilo da ovaj lafine prosipa. Toliko samosazalijevanja djeluje neiskreno.
Ma ja otvoreno kažem, imam velikih problema sa samopouzdanjem iako vjerujem da u suštini ne izgledam loše ali glava je nekad toliko u haosu da je to nevjerovatno. Imam jednu drugaricu koja je udata i sve, cura je baš normala i čaršija, ona se ne može načudit kako sam toliko single i sve...ali ona nema pravi uvid u moju psihu. Ima dana kad mislim da nisam dovoljno vrijedan da čovjek nasloni biciklo na mene, kamoli da budem nekom dobar u romantičnom smislu. I ne znam kako da se izvučem iz toga bez odlaska psihologu ili kome se ide.
Spoiler
Show
Image
Al' haj, valjda će me raja sa foruma oženit eventualno, svi ostali su digli ruke od mene. :mrgreen:

I stvarno ne lažem ništa nit imam potrebu, ovo jest anonimno ali ima ovdje forumaša koji me uživo poznaju, ne bih zbog njih prosipao šupljake ebemu miša
NediM17

#787 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by NediM17 »

Samo pazi da ne bude k'o iz onog vica, "probih li te ja to jadjo". :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#788 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Velkoski »

brt, umrijet ćeš sam svakako, kupi tinder gold, kockaj, drogiraj se i uživaj u životu dok ti još nije petobanka :mrgreen:
kuglanje_ze

#789 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by kuglanje_ze »

Meni je interesantno ovo što pričate samo zato što ljude u ranim 30-tim godinama označavate kao osobe u srednjim godinama.
U srednjim smo mi sa 50, a ovi sa 30+ su u najboljim jebačkim godinama i ako će poslušati "starca sjede brade" idite i grizite, ne silazite sa nje, samo udrite... Poslije kad budete htjeli nećete moći. :izet:
NediM17

#790 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by NediM17 »

Vrijeme qrcu prolazi. :mrgreen:
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#791 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by laserShow »

ma kao i svi, kako mu godine budu odmicale smanjivat ce kriterije. Posebno to zene rade. Moze on reci da nece smanjivati kriterije, ali ce onda ostati sam, tako da ili ili.

Kada kaze sta fali ostati sam, malo sutra sa 50g kada se svi sebi okerenu, ti ces se okrenuti kome, macki?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#792 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Velkoski »

AI pomoćniku ili nekom servisu za stare, ili još bolje, predozirati se kokainom i cijalisom na dvadesetogodišnjoj eskort dami, bjudifl
dale cooper

#793 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by dale cooper »

Velkoski wrote: 20/09/2024 17:39 brt, umrijet ćeš sam svakako, kupi tinder gold, kockaj, drogiraj se i uživaj u životu dok ti još nije petobanka :mrgreen:
kuglanje_ze wrote: 20/09/2024 17:43 Meni je interesantno ovo što pričate samo zato što ljude u ranim 30-tim godinama označavate kao osobe u srednjim godinama.
U srednjim smo mi sa 50, a ovi sa 30+ su u najboljim jebačkim godinama i ako će poslušati "starca sjede brade" idite i grizite, ne silazite sa nje, samo udrite... Poslije kad budete htjeli nećete moći. :izet:
Glasovi razuma na ovoj temi. :thumbup: :D

A ne ove gluposti tipa teretane i planinarenja. :-) :mrgreen:
kuglanje_ze

#794 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by kuglanje_ze »

dale cooper wrote: 20/09/2024 18:01
Velkoski wrote: 20/09/2024 17:39 brt, umrijet ćeš sam svakako, kupi tinder gold, kockaj, drogiraj se i uživaj u životu dok ti još nije petobanka :mrgreen:
kuglanje_ze wrote: 20/09/2024 17:43 Meni je interesantno ovo što pričate samo zato što ljude u ranim 30-tim godinama označavate kao osobe u srednjim godinama.
Glasovi razuma na ovoj temi. :thumbup: :D

A ne ove gluposti tipa teretane i planinarenja. :-) :mrgreen:
Ko planinari? Tridesetogodišnjaci?
Svijet je definitivno otišao u onu stvar.

Ljudi, stara perzijska kaže "Ko trči, ne prči"
Hvatajte se pičetine, planinariti možete i sa 50.
dale cooper

#795 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by dale cooper »

Velkoski wrote: 20/09/2024 17:56 AI pomoćniku ili nekom servisu za stare, ili još bolje, predozirati se kokainom i cijalisom na dvadesetogodišnjoj eskort dami, bjudifl
Lagano zapisujem u listu opcija kad stvarno omatorim. :mrgreen:
nekome

#796 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by nekome »

ShnjaZZZ wrote: 20/09/2024 16:36 Ljudi, sad bez zajebancije, evo me u Italiji par dana, dogovorio sam večeras dejt preko Tindera sa Italijankom. Savjeti?

Izgleda ipak nisam toliko gadan nego sam na pogrešnom tržištu :D
provjeri ti je li zaista talijanKA!
vernes81

#797 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by vernes81 »

Eh posto sam procitao sve da pokusam ukratko sumirat ( ako pogrjesim ispravite me).
Decku se svidja djevojka u teretani i trazi nacin kako da je zbari ?
Ponudjena rjesenja su:
1. Planinarenje
2. Gledanje u ptice
3. Da ponudi orgije djevojci
4. Predoziranje.
Nije lose :D :thumbup:
dale cooper

#798 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by dale cooper »

Predoziranje i orgije su opcija za nas što starimo da kada odapnemo to uradimo sa stilom. :mrgreen:
vernes81

#799 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by vernes81 »

dale cooper wrote: 20/09/2024 18:47 Predoziranje i orgije su opcija za nas što starimo da kada odapnemo to uradimo sa stilom. :mrgreen:
E jesmo za orgijanja :lol: .
1 na 1 rizicni a kamoli orgije.
dale cooper

#800 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by dale cooper »

vernes81 wrote: 20/09/2024 18:52
dale cooper wrote: 20/09/2024 18:47 Predoziranje i orgije su opcija za nas što starimo da kada odapnemo to uradimo sa stilom. :mrgreen:
E jesmo za orgijanja :lol: .
1 na 1 rizicni a kamoli orgije.
Pa vidiš da sam napisao da je to opcija za momenta kada budemo spremni da odapnemo. :mrgreen:
Post Reply