ShnjaZZZ wrote: ↑18/09/2024 17:29
Bez uvrede brate, ali ne znam šta da ti kažem. Daješ neke generalne savjete tipa kad neko kaže e ide mi loše u životu, a ti uletiš sa onim "radi na sebi".

ili tipa kako da upoznam nekog, a ti kažeš upiši se u planinarsko društvo.
Mada, ovo si boldirano si upravu. Nisam vidio da je iko ikome prišao a ima tako lijepih i nenormalno zgodnih djevojaka. Mislim da je ovoj baš jedan pokušao tako "situaciono" uletit i dan danas nemaju nikakvu komunikaciju. Doduše, on je sav creepy, baš ima taj vibe da dolazi samo da pokuša šta zbarit.
Mene koči što sam krenuo sa dosta kg viška i izgledao sam ko smetljar. Imao 120 kila sigurno. Sad pola godine kasnije sam na 100 tačno što je neloše za mojih 197 cm ali imam neku kočnicu u glavi, prvo da mi je to malo urazumit se.
Ako i budem prilazio (to bi mi bio prvi put u životu) mislim da ću bit direktan pa kud puklo da puklo.
Mada, ne znam koliko se ona može ubrojati u ljepotice. Zgodna jest, ali je totalno nekako izvan kalupa i to me najviše privuklo. Nekonvencionalno lijepa. Ne uklapa se u standarde ali opet nekako zrači.
Fizički me baš privlači ali nekako je to čak i izraženije na nekom drugom nivou, baš bih volio da je upoznam malo bolje, da vidim ko je šta je, ima li hobija, šta su joj životni interesi itd.
Od svakog se nesto moze nauciti, bitno je da nisi odustao od mene
Svako ima svoje iskustvo i poglede na stvari i nesto sto je palilo meni ne mora znaciti da ce paliti tebi i obratno. Ja sam covjek nekog drugog vremena, godinama se nikome ne udvaram i vidim da su se pravila igre promijenila. Sad se sve svelo na drustvene mreze, slikanje, snimanje i neki luksuz sta znam.
Ja kad sam kretao u sve ovo long log time ago bilo je ono u fazonu pridjes joj, kazes nesto u fazonu slatka si mi, svidja mi se kako se lijepo smijes, hoces da se vidimo sutra u 8 kod Sata i to je to. Nit znas ko je ni sta je ni hoce li doci....ides od nule.
Sad joj cijeli zivot imas na dlanu kad joj pregledas profil. Jbg....
Ali rad na sebi i uclanjenje u drustva su ti generalni hack a ostalo je do tebe. Eto da nisi odlucio da radis na sebi i uclanis se u teretanu ne bi ti uletila ta od 23 godine a i ne bi tu nekonvencionalnu ljepoticu tako cesto vidjao
Ja bih joj na tvom mjestu prisao najvise zbog sebe da vidis da to nije neki bauk. Poslije ce biti sve lakse. Pa sta i da te torpedira bit ce ti smijesno kroz par mjeseci. Ja i danas pricam o nekim slavnim korpama koje sam dobio a neke su bile bas brutalne.

boze moj, bilo proslo, nesto se iz toga naucilo, nisam ni ja a nisi ni ti Mikele Morone da se one same bacaju pod noge, moramo delati, jebes ga sta je tu je, takav si špil karata dobio i igraj najbolje sto znas...
Jednostavno "zdravo, cesto te srecem ovdje i zelim da se upoznamo" ce odraditi posao trust me