Život samaca u srednjim godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
suspect_zero

#751 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

Sefket007 wrote: 18/09/2024 15:05
orbita12 wrote: 18/09/2024 14:36 Ja koliko sam shvatio ti si curu uspio procijeniti nakon par rečenica a nisi joj dao ni šansu da na kafu odete
Ako sa 32 godine biras ljude na osnovu nekih glupih kriterija , poslije ćeš se kajati
Posto sam evo ja godinu stariji samo , znam da godinama prilika ima sve manje i manje , i da je sve manje i manje raspoloživih žena kako ideš u godine
Ma kako to da u tridesetim imas manje i manje prilika, kako godine prolaze... Sta vam je ljudi...

Pa muškarac u tridesetim ako vodi računa o sebi i ima posao i pare može imati samo vise i vise prilika...

Bukvalno širi ti se raspon dostupnih cura puno više neko kada imaš 24.... Mozes izlaziš sa curama od 20 ali i sa onima od 30+

Vala baš, tek ušao u 30-te.....tek se prilike stvaraju i koriste 8-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#752 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by _BataZiv_0809 »

suspect_zero wrote: 18/09/2024 16:33
_BataZiv_0809 wrote: 18/09/2024 16:20 Šnjaz me ignorise @ShnjaZZZ :(
Smaraš ga, dosadan si mu...ne zna kako da ti to kaže na lijep način :oops:

Zezam vas :lol:

Joj ovo devet brojem :twisted:
Ja mu dodjem ko ta od 23 godine :lol:
orbita12

#753 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by orbita12 »

suspect_zero wrote: 18/09/2024 16:36
orbita12 wrote: 18/09/2024 14:36 Ja koliko sam shvatio ti si curu uspio procijeniti nakon par rečenica a nisi joj dao ni šansu da na kafu odete
Ako sa 32 godine biras ljude na osnovu nekih glupih kriterija , poslije ćeš se kajati
Posto sam evo ja godinu stariji samo , znam da godinama prilika ima sve manje i manje , i da je sve manje i manje raspoloživih žena kako ideš u godine
Ma kako to da u tridesetim imas manje i manje prilika, kako godine prolaze... Sta vam je ljudi...

Pa muškarac u tridesetim ako vodi računa o sebi i ima posao i pare može imati samo vise i vise prilika...

Bukvalno širi ti se raspon dostupnih cura puno više neko kada imaš 24.... Mozes izlaziš sa curama od 20 ali i sa onima od 30+

Meni nisu, skoro svi drugovi otišli vani tako da od prijašnjih 2, 3 kafe sedmično , sad toliko popijem u mjesec dana možda i to više sa poznanicima nego što su mi prijatelji , tako da i ne izlazim ni blizu vise kao prije pa se nema sanse ni upoznati
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#754 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by _BataZiv_0809 »

ShnjaZZZ wrote: 18/09/2024 15:11
Nema, uvijek sama trenira. Zapravo u posljednje vrijeme se udruži sa ovom jbm ti život pa zajedno nekad odrade trening :lol: ali nekako je baš, kad je vidim strefi me nešto :D smrknuta, djeluje ko da je zafrkana i da baš ima neki stav, a opet kad se nasmije srce mi se razgali. Jučer sam imao idealnu priliku da nešto beknem jer smo zajedno izašli sa treninga (bila je 5 metara iza mene) ali sam se sjebo i zatrokiro dok ona ode svojim poslom

Nepopravljiv sam slučaj, znam
Eto sanse za upad
suspect_zero

#755 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

_BataZiv_0809 wrote: 18/09/2024 16:45
suspect_zero wrote: 18/09/2024 16:33
Smaraš ga, dosadan si mu...ne zna kako da ti to kaže na lijep način :oops:

Zezam vas :lol:

Joj ovo devet brojem :twisted:
Ja mu dodjem ko ta od 23 godine :lol:
Ah, sad' šta da ti kažem.....bolje ko ova dosadna nego ko ova što mu je napeta.....razumiješ šta hoću reći :D
suspect_zero

#756 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

orbita12 wrote: 18/09/2024 16:45
suspect_zero wrote: 18/09/2024 16:36

Meni nisu, skoro svi drugovi otišli vani tako da od prijašnjih 2, 3 kafe sedmično , sad toliko popijem u mjesec dana možda i to više sa poznanicima nego što su mi prijatelji , tako da i ne izlazim ni blizu vise kao prije pa se nema sanse ni upoznati

Nisu ti problem godine, vjeruj te su najbolje, nego što raja odlazi....to je već druga problematika.
ShnjaZZZ

#757 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

_BataZiv_0809 wrote: 18/09/2024 08:49
ShnjaZZZ wrote: 17/09/2024 19:22
Kad smo kod teretane ima jedna kuću bih joj prepiso ali naravno nije me ni registrovala osim kad me uhvati da buljim u nju ko debil koji prvi put vidi ženu uopšte :lol:
Pridji joj.
Iskoristi neki situacioni momenat za to. Dodas joj peskir/flasu koja je ispala, kazes evo zavrsio sam na ovoj spravi jesi li ti htjela vidim da gledas, pitas je je li ona izgubila mobitel/kljuceve/naocale koje si šatro vidio negdje na podu itd.....

Lijepim zenama niko ne prilazi uzivo. Idioti salju vatrice na story

Bez uvrede brate, ali ne znam šta da ti kažem. Daješ neke generalne savjete tipa kad neko kaže e ide mi loše u životu, a ti uletiš sa onim "radi na sebi". :D i misle yebat. Netje da moze osim ako si Mikele Morone a 99% muskaraca nije.

Dakle ako nista prevalit ces u sebi jedan strah koji imas i to ce ti donijeti hektolitre serotonina u mozak i sta je najgore sto se moze desiti. Kaze nisam zainteresovana. Otrese te. Sta god da kaze negativno (ako kaze) ti joj vratis Bakirom Izetbegovicem-JA I? :mrgreen:

Za pozitivan odgovor ti ne treba savjet :kiss:

Idemooo!!!
Bez uvrede brate, ali ne znam šta da ti kažem. Daješ neke generalne savjete tipa kad neko kaže e ide mi loše u životu, a ti uletiš sa onim "radi na sebi". :D ili tipa kako da upoznam nekog, a ti kažeš upiši se u planinarsko društvo.

Mada, ovo si boldirano si upravu. Nisam vidio da je iko ikome prišao a ima tako lijepih i nenormalno zgodnih djevojaka. Mislim da je ovoj baš jedan pokušao tako "situaciono" uletit i dan danas nemaju nikakvu komunikaciju. Doduše, on je sav creepy, baš ima taj vibe da dolazi samo da pokuša šta zbarit.

Mene koči što sam krenuo sa dosta kg viška i izgledao sam ko smetljar. Imao 120 kila sigurno. Sad pola godine kasnije sam na 100 tačno što je neloše za mojih 197 cm ali imam neku kočnicu u glavi, prvo da mi je to malo urazumit se.

Ako i budem prilazio (to bi mi bio prvi put u životu) mislim da ću bit direktan pa kud puklo da puklo.

Mada, ne znam koliko se ona može ubrojati u ljepotice. Zgodna jest, ali je totalno nekako izvan kalupa i to me najviše privuklo. Nekonvencionalno lijepa. Ne uklapa se u standarde ali opet nekako zrači.

Fizički me baš privlači ali nekako je to čak i izraženije na nekom drugom nivou, baš bih volio da je upoznam malo bolje, da vidim ko je šta je, ima li hobija, šta su joj životni interesi itd.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#758 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by _BataZiv_0809 »

ShnjaZZZ wrote: 18/09/2024 17:29 Bez uvrede brate, ali ne znam šta da ti kažem. Daješ neke generalne savjete tipa kad neko kaže e ide mi loše u životu, a ti uletiš sa onim "radi na sebi". :D ili tipa kako da upoznam nekog, a ti kažeš upiši se u planinarsko društvo.

Mada, ovo si boldirano si upravu. Nisam vidio da je iko ikome prišao a ima tako lijepih i nenormalno zgodnih djevojaka. Mislim da je ovoj baš jedan pokušao tako "situaciono" uletit i dan danas nemaju nikakvu komunikaciju. Doduše, on je sav creepy, baš ima taj vibe da dolazi samo da pokuša šta zbarit.

Mene koči što sam krenuo sa dosta kg viška i izgledao sam ko smetljar. Imao 120 kila sigurno. Sad pola godine kasnije sam na 100 tačno što je neloše za mojih 197 cm ali imam neku kočnicu u glavi, prvo da mi je to malo urazumit se.

Ako i budem prilazio (to bi mi bio prvi put u životu) mislim da ću bit direktan pa kud puklo da puklo.

Mada, ne znam koliko se ona može ubrojati u ljepotice. Zgodna jest, ali je totalno nekako izvan kalupa i to me najviše privuklo. Nekonvencionalno lijepa. Ne uklapa se u standarde ali opet nekako zrači.

Fizički me baš privlači ali nekako je to čak i izraženije na nekom drugom nivou, baš bih volio da je upoznam malo bolje, da vidim ko je šta je, ima li hobija, šta su joj životni interesi itd.
Od svakog se nesto moze nauciti, bitno je da nisi odustao od mene :kiss:

Svako ima svoje iskustvo i poglede na stvari i nesto sto je palilo meni ne mora znaciti da ce paliti tebi i obratno. Ja sam covjek nekog drugog vremena, godinama se nikome ne udvaram i vidim da su se pravila igre promijenila. Sad se sve svelo na drustvene mreze, slikanje, snimanje i neki luksuz sta znam.

Ja kad sam kretao u sve ovo long log time ago bilo je ono u fazonu pridjes joj, kazes nesto u fazonu slatka si mi, svidja mi se kako se lijepo smijes, hoces da se vidimo sutra u 8 kod Sata i to je to. Nit znas ko je ni sta je ni hoce li doci....ides od nule.

Sad joj cijeli zivot imas na dlanu kad joj pregledas profil. Jbg....

Ali rad na sebi i uclanjenje u drustva su ti generalni hack a ostalo je do tebe. Eto da nisi odlucio da radis na sebi i uclanis se u teretanu ne bi ti uletila ta od 23 godine a i ne bi tu nekonvencionalnu ljepoticu tako cesto vidjao :kiss:

Ja bih joj na tvom mjestu prisao najvise zbog sebe da vidis da to nije neki bauk. Poslije ce biti sve lakse. Pa sta i da te torpedira bit ce ti smijesno kroz par mjeseci. Ja i danas pricam o nekim slavnim korpama koje sam dobio a neke su bile bas brutalne. :-x :lol: boze moj, bilo proslo, nesto se iz toga naucilo, nisam ni ja a nisi ni ti Mikele Morone da se one same bacaju pod noge, moramo delati, jebes ga sta je tu je, takav si špil karata dobio i igraj najbolje sto znas...

Jednostavno "zdravo, cesto te srecem ovdje i zelim da se upoznamo" ce odraditi posao trust me :kiss:
ShnjaZZZ

#759 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

Prije 10-ak godina je bilo dosta lakše, istina. Sve je nekako bilo opuštenije. Da sam bio pametan pa tad tražio, ja samo loptu ganj'o :mrgreen: prekasno sam shvatio da neću nikad zaigrat za Arsenal ili United :mrgreen: ali dobro, nisam bio zreo, sad kud i kamo jesam.

Što se tiče ove morat ću nešto smislit, a poznavajući sebe u jednom trenutku će mi puknuti film i uletit ću ko debil pa bit pukovnik :-D nije zdravo ovo što sad radim, mislim da ima riječ u engleskom jeziku za to, limerence.

Onako kad me odbije napokon ću se razrahatit i past opet u beznađe i depresiju ali to je dobro jer znam kako izvući najbolje iz toga :mrgreen: win-win situacija realno.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#760 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by konektovan »

Ðe treniras, da dodjem pa da te nahvalim tim curkama,...ono u prolazu,.. :mrgreen:
suspect_zero

#761 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

Nikad iz teretane veze nisu opstajale....dugo godina sam išla, redovno, sa pauzama....ali samo za jedan par znam koji se upoznao u teretani, vjenčao i ispalili se vani.
A nagledala sam se šema i šema, i žena koje su pratile muževe i ulijetale da se "za kosu"....i ljubomornih frajera, poznatih ličnosti (koji ti padnu u očima, čast samo Musemiću koji je normalan)....batali ti to jarane, ako se na steper popelo da pokaže dupe u helankama a kofol tangice same izletile....nije ona tu zbog zatezanja zadnjeg trapa.
nekome

#762 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by nekome »

Nije?!! Ojj zivim u lazi cijeli zivot 😱
ShnjaZZZ

#763 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

suspect_zero wrote: 18/09/2024 23:01 Nikad iz teretane veze nisu opstajale....dugo godina sam išla, redovno, sa pauzama....ali samo za jedan par znam koji se upoznao u teretani, vjenčao i ispalili se vani.
A nagledala sam se šema i šema, i žena koje su pratile muževe i ulijetale da se "za kosu"....i ljubomornih frajera, poznatih ličnosti (koji ti padnu u očima, čast samo Musemiću koji je normalan)....batali ti to jarane, ako se na steper popelo da pokaže dupe u helankama a kofol tangice same izletile....nije ona tu zbog zatezanja zadnjeg trapa.
Ma nije takav tip, makar ne djeluje, a vjeruj mi znam poprilično dobro ocijenit osobu. Mada skonto sam otprilike u svom terminu ko koga napada i zagleda. Zato mi ona i jest nešto simpatična, totalno u svom svijetu sa sluškama na ušima, izgleda zajebano i prkosno, a najljepši osmijeh kad se nasmije jednom mjesečno :D

Na kraju kad ispadne udata :mrgreen: ali da se razumijemo ja u teretanu nisam ni krenuo radi upoznavanja i šta ti ja znam nego sam htio malo aktivnosti i da smršam pa sam eto za pola godine napravio baš dobar rezultat.
konektovan wrote: 18/09/2024 22:35 Ðe treniras, da dodjem pa da te nahvalim tim curkama,...ono u prolazu,.. :mrgreen:
Nismo u istom gradu :cry:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#764 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by _BataZiv_0809 »

Hos da te ja dodjem nahvalit :mrgreen:

Necu bit dule smarač obecavam :kiss:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#765 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by Bobi »

Najbolje se pridruzit planinarima, žena ko salate. Eto neki dan skupljali smeće na Smetovima, za dan upoznas 30 ljudi sad pa sad :D.
MMM1977

#766 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by MMM1977 »

ShnjaZZZ wrote: 18/09/2024 15:11
Razgovarali smo 3-4 puta, jednom baš duže tipa 45 min,
a ostatak po 10-15 minuta i ovako ponekad nešto kratko između vježbi progovorimo.

Nije da je nezanimljiva, da ovo da ono, rekao sam već cura je sasvim ok ali jednostavno meni ne sjeda u tom romantičnom smislu nikako. I vjerujte mi osjećam se grozno zbog toga jer znam da nemam prilika, da se pogotovo više neće ponovit situacija da druga strana napravi prvi korak ali jednostavno sekunde u meni nije probudila interes i čak je i meni krivo što je tako ali Bože moj.

I vjeruj mi skoro sam bez kriterija i uslova, baš sam open minded ali eto potrefilo se tako. Šta sad, da se zavlačimo oboje to mi je bezveze.
suspect_zero wrote: 18/09/2024 14:44 Priđi ti toj što ti se sviđa ako je sama, ako vidiš da vazda ima muške raje oko nje onda zaobiđi...ta traži najbolju lovinu.
Nema, uvijek sama trenira. Zapravo u posljednje vrijeme se udruži sa ovom jbm ti život pa zajedno nekad odrade trening :lol: ali nekako je baš, kad je vidim strefi me nešto :D smrknuta, djeluje ko da je zafrkana i da baš ima neki stav, a opet kad se nasmije srce mi se razgali. Jučer sam imao idealnu priliku da nešto beknem jer smo zajedno izašli sa treninga (bila je 5 metara iza mene) ali sam se sjebo i zatrokiro dok ona ode svojim poslom

Nepopravljiv sam slučaj, znam
Predloži trojku :D
suspect_zero

#767 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by suspect_zero »

E kad kažeš najljepši osmijeh, onda se ona tebi baš sviđa...haj ti živ bio koliko sutra njoj to isto reci :wink: ako te iskulira onda ništa, ako krene neka priča samo opušteno.

I bježi ba ti sa 32 godine sa ove teme, ovo je za one što gaze petu i šestu deceniju a sami.
DebelinJoe

#768 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by DebelinJoe »

Stankica Stanojević...Banja Luka
Gospođica Savršena...39 godina. Single.
ultima_palabra

#769 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ultima_palabra »

Ma nije ni to prilazenje za svakoga… ako nisi taj tip jos ce ti ostati trauma koja ce te dodatno unazaditi. Mada, ne valja imati ni opsesije nekakve, bolje presjeci jednom i ne gubiti vrijeme.
mayab

#770 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by mayab »

suspect_zero wrote: 19/09/2024 00:41 E kad kažeš najljepši osmijeh, onda se ona tebi baš sviđa...haj ti živ bio koliko sutra njoj to isto reci :wink: ako te iskulira onda ništa, ako krene neka priča samo opušteno.

I bježi ba ti sa 32 godine sa ove teme, ovo je za one što gaze petu i šestu deceniju a sami.
Podržavam , nema tu šta uvijati (kad je takav tvoj stav u vezi sa izgledom dotične) , idi direktno pa šta bude :thumbup:
fortaleza

#771 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by fortaleza »

ShnjaZZZ wrote: 17/09/2024 21:11 Džaba, meni se ne sviđa i ne privlači me. Gubit džaba i svoje i njeno vrijeme nemam namjeru.
Realno niti ne znaš još sviđa li ti se, nisi je još upoznao.

Moj moto je da curi uvijek dam priliku pa barem za kavu.
fortaleza

#772 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by fortaleza »

ShnjaZZZ wrote: 18/09/2024 17:29 Bez uvrede brate, ali ne znam šta da ti kažem. Daješ neke generalne savjete tipa kad neko kaže e ide mi loše u životu, a ti uletiš sa onim "radi na sebi". :D ili tipa kako da upoznam nekog, a ti kažeš upiši se u planinarsko društvo.
Pa dobro je rekao, mora postojati način da iziđeš iz kuće.
Masa ekipe prijeđe 30tu i samo sjeda po kavama, eventualno teretana, i jednom u pola godine klub kad prijatelj slavi rođendan i tako. I onda ne mogu nikog upoznati.

Planinarsko društvo je vrhunska stvar jer me si u prirodi, opuštenija je atmosfera (curu nikad nisam zbario u noćnom klubu), zdravo je i bude na desetine ljudi na turi.

Znao sam otići i na promatranje ptica, prilike su svuda oko nas. Naravno ne ideš ti s tim ciljem, cilj je ustvari proširiti krug ljudi prije svega, napraviti nešto korisno od života.
ShnjaZZZ

#773 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by ShnjaZZZ »

mayab wrote: 19/09/2024 06:41
suspect_zero wrote: 19/09/2024 00:41 E kad kažeš najljepši osmijeh, onda se ona tebi baš sviđa...haj ti živ bio koliko sutra njoj to isto reci :wink: ako te iskulira onda ništa, ako krene neka priča samo opušteno.

Podržavam , nema tu šta uvijati (kad je takav tvoj stav u vezi sa izgledom dotične) , idi direktno pa šta bude :thumbup:
Ako budem uopšte i prilazio tako će i bit. Pokušat ću bit lagan, nasmijan, casual i reći ću kako mi je zapala za oko i kako bih baš volio da je upoznam.
fortaleza wrote: 19/09/2024 08:14
Realno niti ne znaš još sviđa li ti se, nisi je još upoznao.

Moj moto je da curi uvijek dam priliku pa barem za kavu.
A vidi, 6 mjeseci treniramo u praktično istom terminu, nekoliko puta smo razgovarali i šta sve ne, jednostavno tako je. Nisam je upoznao? Osjećam se užasno ali i nemam neku želju da je upoznam jer jednostavno ne znam. Baš baš mi nije privlačna :sad:
fortaleza wrote: 19/09/2024 08:29 Pa dobro je rekao, mora postojati način da iziđeš iz kuće.
Masa ekipe prijeđe 30tu i samo sjeda po kavama, eventualno teretana, i jednom u pola godine klub kad prijatelj slavi rođendan i tako. I onda ne mogu nikog upoznati.

Planinarsko društvo je vrhunska stvar jer me si u prirodi, opuštenija je atmosfera (curu nikad nisam zbario u noćnom klubu), zdravo je i bude na desetine ljudi na turi.

Znao sam otići i na promatranje ptica, prilike su svuda oko nas. Naravno ne ideš ti s tim ciljem, cilj je ustvari proširiti krug ljudi prije svega, napraviti nešto korisno od života.
Ma jasno je to meni, tj mislim da je mnogima jasno i nema potrebe da se stalno ponavlja. Evo ja sam pokušao sa planinarenjem vjerovali ili ne, to je toliko zatvorena ekipa da je to strašno. Išao sam čak preko vikenda na Boračko jezero i oni se uopšte nisu potrudili npr da smisle neke zajedničke aktivnosti, kad se hoda po turama koje nisu tu okolo grada ima ta ekipa i poprilično su zatvoreni, jako teško se upada. Doduše ovo je slučaj sa Zenicom odakle sam ja, ovdje su ljudi nenormalni teški. Dakle vikend na jezeru i par tura i ja nikom ime nisam saznao kamoli šta više. Ok, ima i do mene jer sam ispočetka šutljive prirode ali opet... Meni kad neko novi dođe na posao ili bilo gdje ja dam svoj maksimum da tu osobu primim i da se osjeća dobrodošlo.

Ali slažem se da treba hodati i eventualno isprobavat nove stvari. Ja sam razmišljao npr da upišem kurs jezika, a bogami i fakultet. Naravno, cilj mi je da radim na sebi, da sebe poboljšam nekim novim skillom a ako koga upoznam extra.
emko1234

#774 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by emko1234 »

Samo jedno pitanje, da li govoris iz perspektive nekoga ko živi u većem gradu ili u nekom manjem mjestu?
Ja sam malo stariji i od tebe i od lika kojem daješ savjet. Nikad više slobodnih žena u dobi 30+ u Sarajevu konkretno nije bilo. Svih vrsta i iz raznoraznih đireva.
Ako sam šta fulio, izvinjavam se. Nisam pročitao sve postove.

Inače mislim da je život muškarca samca u srednjim godinama na današnjem vaktu puno bolji nego ranije. Ako pristojno izgledaš, vodiš računa o sebi i imaš interese i zanimacije koji prevazilaze gledanje zadruge, listanje tiktoka i pušenje šiše, kraja mogućnostima nema.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#775 Re: Život samaca u srednjim godinama

Post by mk ultra »

emko1234 wrote: 19/09/2024 12:23
Samo jedno pitanje, da li govoris iz perspektive nekoga ko živi u većem gradu ili u nekom manjem mjestu?
Ja sam malo stariji i od tebe i od lika kojem daješ savjet. Nikad više slobodnih žena u dobi 30+ u Sarajevu konkretno nije bilo. Svih vrsta i iz raznoraznih đireva.
Ako sam šta fulio, izvinjavam se. Nisam pročitao sve postove.

Inače mislim da je život muškarca samca u srednjim godinama na današnjem vaktu puno bolji nego ranije. Ako pristojno izgledaš, vodiš računa o sebi i imaš interese i zanimacije koji prevazilaze gledanje zadruge, listanje tiktoka i pušenje šiše, kraja mogućnostima nema.
to što je slobodna ne znači da je raspoloživa :mrgreen:
Post Reply