he he avaz za sve ima znanje
mozda neko psiho testiranje sa vozackom/registracijom pa mora nalijepiti kao ono "P" za pocetnike da znamo sa kakvom budalom smo u saobracajukB27 wrote: ↑07/07/2024 19:59Semper123 wrote: ↑07/07/2024 19:13 U Sarajevu svaki muskarac mora biti fizički spreman da se odbrani ako treba. Žrtve su obično fancy muskarci od 70 kg koji nose smjesne naočale i čekaju narandzasto da se ugasi pa da krenu sa autom. Naravno da to nas malo jace momke nervira i onda moramo da trubimo, pa ako i tad ne krenu moramo izaci i fizičkim im objasniti kako da voze. A vi koji ne drzite do sebe, ne trenirate u teretani, jednostavno kao što Balašević kaze:"neko se rodi da postane plen".![]()
![]()
![]()
Mozete li vi malo jaci momci koji drzite do sebe imati neke naljepnice na autima, poput Baby on Board?
Predlazem natpis "Malo jaci momak, drzim (onom) do sebe".
Cim vi birate mete, niste mi bas malo jaci momci. Ali drzite do sebe, istina (i do zuba).![]()
Semper123 wrote: ↑07/07/2024 19:13 U Sarajevu svaki muskarac mora biti fizički spreman da se odbrani ako treba. Žrtve su obično fancy muskarci od 70 kg koji nose smjesne naočale i čekaju narandzasto da se ugasi pa da krenu sa autom. Naravno da to nas malo jace momke nervira i onda moramo da trubimo, pa ako i tad ne krenu moramo izaci i fizičkim im objasniti kako da voze. A vi koji ne drzite do sebe, ne trenirate u teretani, jednostavno kao što Balašević kaze:"neko se rodi da postane plen".
insaneinthebrain wrote: ↑07/07/2024 21:38 ........ a frajko na svirenu ko da sam mu svu familiju pobio.......
jedini ministar koji je uradio nešto konkretno za svoje glasačeHakiz wrote: ↑07/07/2024 23:08Kod istog brice brade održavamo svi. Sredio Ramo.
Otrov je za zene
Zavisi koji je razlog sviranja, to sto je guzva na primjer ne znaci da treba cekati da onaj ispred tebe ode 50m pa onda polako ubaciti u brzinu i krenuti, ostavljati prevelik razmak ispred u kolonama i time zajebati ljude iza sebe koji su mogli proci na semaforu i slicno. Pogotovo u guzvi treba voditi racuna da se uradi sve sto se moze da sto vise auta prodje na semaforu, da se kolona sto vise krece i da je sto manje zastoja. Ima likova koji spavaju, zajebavaju se po mobitelu i slicno, i onda naprave jos veci haos, podrzavam da se takvima svira.DonieBrasco wrote: ↑07/07/2024 19:16 Vrhunac su debilcine koje sjede na na sireni u Sarajevskoj spici, ide saobracaj mic po mic znamo svi iz koji razloga, ali gospodinu se zuri pa sjeo na sirenu.
To je strasno, ljudi koji treba da uce djecu podlozni takvim teorijama zavjere, siguran sam da takvi to i djeci prenose i nadju nacin da ubace i nek svoje licne stavove koji nemaju veze sa naukom i sa nastavnim planom i programom.Laplace wrote: ↑07/07/2024 21:59Tokom poplava 2014. sam pokušavao da potaknem kolege da krenemo pmagati ljudima pogođenim poplavama (bila je tačka i na sjednici Nastavničkog vijeća, a zaključak je bio "kasnije ćemo" - to kasnije ni nakon deset godina nije stiglo). Neuspješno, svi su šupljirali o tome kako nam je Amerika HAARP-om donijela poplave. Ja nisam mogao (auto bilo u kvaru). Nije bilo šanse ikog ubijediti da poplave nisu djelo HAARP-a.Chmoljo wrote: ↑05/07/2024 13:44drug, ja znam neke ljude koji su vrlo ubijeđeni u HAARP, u kemtrejlse, u masone i zavjere i to vrlo agresivno zastupaju. ne kažem da nije u konačnici zajebancija, ali lako može biti i usijana tin-foil glava kojoj je prekipilo na "laganja pobičnog naroda" i koji želi "otvarati oči drugima".konektovan wrote: ↑05/07/2024 12:43
Ne znam citate li komentare na njegove prognoze, kad gdje ispadne..na nekom od portala, to je komedija. Raja ko fol nekakve upite postavlja, onaj mu prijeti sto mu je paradajz propao..zahebancije na kilometre, mada eto, ko zna...svakavih budala ima.
Btw, kasnije sam saznao da je par kolega otišlo da pomogne, jasno oni koji nisu šupljirali.
Znači, među onima koji bi trebali mlade učiti nečemu ima bar 80% teoretičara zavjera. A svi visokoobrazovani i kao neki kvaziintelektualci.
Drugo je isto kao i prvo (uticaj Alana Forda).
Itekako su nespremni, i tad su bili a sto kazes ni sad nema nekog konkretnog plana i opet bi bile neke improvizacije da se tako nesto desi. Problem je sto su politicari pod pritiskom donosili mjere da pokazu da brinu za ljude, znaci reda radi da se vidi da kao nesto rade i smao kopirali druge, bez stvarnog plana i bez ukljucivanja raznih struka i analiziranja koristi ali i stete mjera sa raznih aspekata.Laplace wrote: ↑07/07/2024 22:06Što je pokazalo koliko su vlade nespremne za ovave izazove. Mnogi su se pogubili i donosili pogrešne i nelogične odluke. Sa voe tačke sve izgleda glupo, ali u tom vremenu mnogi nisu znali šta uraditi.Ateista wrote: ↑05/07/2024 15:47Kad je bila corona, puno toga sto se desavalo nije imalo veze sa naukom, na primjer da sa odredjenim pasosom mozes putovati i ne predstavljas rizik dok sa drugim predstavljas (virus kao napada zavisno od pasosa) da ne govorim o raznim zabranama koje su bile kontraproduktivne i samo povecavale sanse za sirenje virusa, to je sve bio jedan veliki cirkus.iClass wrote: ↑05/07/2024 14:01 Koliko ih znam što su bili protiv teorija zavjera pa kada dođe Corona virus postadoše najveći pobornici teorija zavjera.
Do jučer ismijavali ravnozemljaše, ljude koji vjeruju u HAARP i bili za nauku, a kada dođe vakcina u BiH, neće je primiti. Pitaš ih što, kažu "ma joj vjerujem ja u nauku, ali znaš kako to...".
Fazon je sto je bilo i teoreticara zavjere koji su tvrdili da virus ne postoji, pricali o cipovanju vakcinama iako su nosali smartphone i slicno, samo ne treba to mijesati sa onima koji se nisu slagali sa nebuloznim mjerama i odlukama koje su bile politicke i ko zna kakve, ali sa naukom veze nisu imale.
Još gore je to što je glavna opasnost prošla a čini se da nismo ništa naučili iz ove pandemije. Sljedeća če nas opet dočekati nespremne, a onda možda ne budemo imali ovoliko sreće sa vakcinama.
a imamo i odlican doner u city doneru, u kvartu dobra isto hrana, ima i nargila ako hoces da se lakse malo spucas i hljeb gdje kupitikB27 wrote: ↑08/07/2024 10:10 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240708041
Pa nije ni cudo sto je kvadrat 5-6 tisuca. Sve ti na dohvat ruke, ne moras ni iz zgrade izaci. Hoces bijelo, hoces zuto, hoces gandze, sve vrata do vrata.
City doner je po meni najbolji doner u gradumade_in_sarajevo wrote: ↑08/07/2024 11:17a imamo i odlican doner u city doneru, u kvartu dobra isto hrana, ima i nargila ako hoces da se lakse malo spucas i hljeb gdje kupitikB27 wrote: ↑08/07/2024 10:10 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240708041
Pa nije ni cudo sto je kvadrat 5-6 tisuca. Sve ti na dohvat ruke, ne moras ni iz zgrade izaci. Hoces bijelo, hoces zuto, hoces gandze, sve vrata do vrata.![]()
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/91 ... tiri-osobemade_in_sarajevo wrote: ↑08/07/2024 11:17a imamo i odlican doner u city doneru, u kvartu dobra isto hrana, ima i nargila ako hoces da se lakse malo spucas i hljeb gdje kupitikB27 wrote: ↑08/07/2024 10:10 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240708041
Pa nije ni cudo sto je kvadrat 5-6 tisuca. Sve ti na dohvat ruke, ne moras ni iz zgrade izaci. Hoces bijelo, hoces zuto, hoces gandze, sve vrata do vrata.![]()
ko nije probao u City doneru nije ni jeo doner nikadliaar wrote: ↑08/07/2024 11:21City doner je po meni najbolji doner u gradumade_in_sarajevo wrote: ↑08/07/2024 11:17a imamo i odlican doner u city doneru, u kvartu dobra isto hrana, ima i nargila ako hoces da se lakse malo spucas i hljeb gdje kupitikB27 wrote: ↑08/07/2024 10:10 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240708041
![]()