SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
DonieBrasco
#82151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da USA ima HARP tahnologiju Kina i Rusija bile pod vodom i muljem, ali eto oni odulucili da je tesiraju ovdje.
Ali hajde ti objasni to pojedincima.
Ali hajde ti objasni to pojedincima.
- iClass
#82152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko ih znam što su bili protiv teorija zavjera pa kada dođe Corona virus postadoše najveći pobornici teorija zavjera.
Do jučer ismijavali ravnozemljaše, ljude koji vjeruju u HAARP i bili za nauku, a kada dođe vakcina u BiH, neće je primiti. Pitaš ih što, kažu "ma joj vjerujem ja u nauku, ali znaš kako to...".
Do jučer ismijavali ravnozemljaše, ljude koji vjeruju u HAARP i bili za nauku, a kada dođe vakcina u BiH, neće je primiti. Pitaš ih što, kažu "ma joj vjerujem ja u nauku, ali znaš kako to...".
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#82153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja sam se cepio odmah cim sam mogao
ali sam se smijao onima koji su isli u beograd
i smijao sam se onima koji neće nikako
nakon svega se osjećam prevareno...
treba donijeti zakon... ili moraš ili ne moraš
ono peglanje i reklamiranje s ove distance je bilo sranje i kontaproduktivno
osećam se prevareno
danas sam dobio 3 anestezije u desni i kiretažu zubala radio
manje me boli nego jedna inekcija protiv koronavirusa
a 2 su bile... pa peglanje... 3-4 dana izgubiš
jest kad me spucalo bilo je nešto najgore što me spucalo kasnije
i ko zna štobi bilo da nisam cepljen
ali vidim nikakve posljedice za necepljene
isto ko za neplatiše
i ove klošare lopove...
ali sam se smijao onima koji su isli u beograd
i smijao sam se onima koji neće nikako
nakon svega se osjećam prevareno...
treba donijeti zakon... ili moraš ili ne moraš
ono peglanje i reklamiranje s ove distance je bilo sranje i kontaproduktivno
osećam se prevareno
danas sam dobio 3 anestezije u desni i kiretažu zubala radio
manje me boli nego jedna inekcija protiv koronavirusa
a 2 su bile... pa peglanje... 3-4 dana izgubiš
jest kad me spucalo bilo je nešto najgore što me spucalo kasnije
i ko zna štobi bilo da nisam cepljen
ali vidim nikakve posljedice za necepljene
isto ko za neplatiše
i ove klošare lopove...
Last edited by Truba on 05/07/2024 14:08, edited 1 time in total.
-
moimoi
#82154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dvije al dvolitarke
- drug_profi
#82155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dvije bambuče
- zli_hordas
#82156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dvije dvoguze.
- Ateista
#82157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad je bila corona, puno toga sto se desavalo nije imalo veze sa naukom, na primjer da sa odredjenim pasosom mozes putovati i ne predstavljas rizik dok sa drugim predstavljas (virus kao napada zavisno od pasosa) da ne govorim o raznim zabranama koje su bile kontraproduktivne i samo povecavale sanse za sirenje virusa, to je sve bio jedan veliki cirkus.iClass wrote: ↑05/07/2024 14:01 Koliko ih znam što su bili protiv teorija zavjera pa kada dođe Corona virus postadoše najveći pobornici teorija zavjera.
Fazon je sto je bilo i teoreticara zavjere koji su tvrdili da virus ne postoji, pricali o cipovanju vakcinama iako su nosali smartphone i slicno, samo ne treba to mijesati sa onima koji se nisu slagali sa nebuloznim mjerama i odlukama koje su bile politicke i ko zna kakve, ali sa naukom veze nisu imale.
- moon_walker_90
#82158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dvije dvole
-
moimoi
#82159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Fali vam granata 
- Edin H.
#82160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Male ili klipače presječene viskozom?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#82161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nema sanse
Jedino ako je razduzio zadnju pola sata pred test
Ja sam se birvaktile zgazio votkom
I sokom na razumutu
Popio jos na to par piva
1.01
-
Hakiz
#82162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tu je logika bila da se više vjerovalo nekim državama oko mjera itd nego drugim. Pa ako ti država kojoj vjeruješ kaže da joj je građanin zdrav, pustiš ga, dok drugoj ne vjeruješ kada to isto kaže.Ateista wrote: ↑05/07/2024 15:47Kad je bila corona, puno toga sto se desavalo nije imalo veze sa naukom, na primjer da sa odredjenim pasosom mozes putovati i ne predstavljas rizik dok sa drugim predstavljas (virus kao napada zavisno od pasosa) da ne govorim o raznim zabranama koje su bile kontraproduktivne i samo povecavale sanse za sirenje virusa, to je sve bio jedan veliki cirkus.iClass wrote: ↑05/07/2024 14:01 Koliko ih znam što su bili protiv teorija zavjera pa kada dođe Corona virus postadoše najveći pobornici teorija zavjera.
Fazon je sto je bilo i teoreticara zavjere koji su tvrdili da virus ne postoji, pricali o cipovanju vakcinama iako su nosali smartphone i slicno, samo ne treba to mijesati sa onima koji se nisu slagali sa nebuloznim mjerama i odlukama koje su bile politicke i ko zna kakve, ali sa naukom veze nisu imale.
Kao što iz Njemačke neke proizvode koje prodavnica klasifikuje kao opasne možeš kupiti ako ih naručuješ iz Hrvatske, dok kada ih naručuješ iz BiH, ne možeš ih kupiti. Iako je transport isti, ne vjeruje se BiH dok se Hrvatskoj vjeruje.
Razlog zbog kojeg trebamo biti u EU.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#82163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ima svegakonektovan wrote: ↑05/07/2024 12:43Ne znam citate li komentare na njegove prognoze, kad gdje ispadne..na nekom od portala, to je komedija. Raja ko fol nekakve upite postavlja, onaj mu prijeti sto mu je paradajz propao..zahebancije na kilometre, mada eto, ko zna...svakavih budala ima.Ateista wrote: ↑05/07/2024 12:23Sumnjam da bi prijavljivao sprdanje. Ima svakakvih likova koji ne znaju prihvatiti zajebanciju, on onako djeluje malo ko neki streber kojeg ljudi vjerovatno zajebavaju, ali opet sumnjam da bi tako nesto prijavio policij, vjerovatno ima i nesto ozbiljnije pored obicne zajebancije.konektovan wrote: ↑05/07/2024 10:41 Ko mu ba prijeti,..ljudi se sprdaju s njim a on to u samopromociju okrenuo..
I on je osjetljiv i izrazenog manjka ulicne i kafanske skole
I nas narod je stoka
-
Cernes
#82164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lik je ocigledno socijalno retardiran. A rekao bih i da je gay._BataZiv_0809 wrote: ↑05/07/2024 20:23Ma ima svegakonektovan wrote: ↑05/07/2024 12:43Ne znam citate li komentare na njegove prognoze, kad gdje ispadne..na nekom od portala, to je komedija. Raja ko fol nekakve upite postavlja, onaj mu prijeti sto mu je paradajz propao..zahebancije na kilometre, mada eto, ko zna...svakavih budala ima.Ateista wrote: ↑05/07/2024 12:23
Sumnjam da bi prijavljivao sprdanje. Ima svakakvih likova koji ne znaju prihvatiti zajebanciju, on onako djeluje malo ko neki streber kojeg ljudi vjerovatno zajebavaju, ali opet sumnjam da bi tako nesto prijavio policij, vjerovatno ima i nesto ozbiljnije pored obicne zajebancije.
I nas narod je stoka
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#82165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
prijete mu iz straha da ih Sladiće neCernes wrote: ↑05/07/2024 22:06Lik je ocigledno socijalno retardiran. A rekao bih i da je gay._BataZiv_0809 wrote: ↑05/07/2024 20:23Ma ima svegakonektovan wrote: ↑05/07/2024 12:43
Ne znam citate li komentare na njegove prognoze, kad gdje ispadne..na nekom od portala, to je komedija. Raja ko fol nekakve upite postavlja, onaj mu prijeti sto mu je paradajz propao..zahebancije na kilometre, mada eto, ko zna...svakavih budala ima.
I nas narod je stoka
-
Naslovnica
#82166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakve veze ima ako je homoseksualac, ne kontam?
-
moimoi
#82167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo ne kontam?!Hakiz wrote: ↑05/07/2024 20:21Tu je logika bila da se više vjerovalo nekim državama oko mjera itd nego drugim. Pa ako ti država kojoj vjeruješ kaže da joj je građanin zdrav, pustiš ga, dok drugoj ne vjeruješ kada to isto kaže.Ateista wrote: ↑05/07/2024 15:47Kad je bila corona, puno toga sto se desavalo nije imalo veze sa naukom, na primjer da sa odredjenim pasosom mozes putovati i ne predstavljas rizik dok sa drugim predstavljas (virus kao napada zavisno od pasosa) da ne govorim o raznim zabranama koje su bile kontraproduktivne i samo povecavale sanse za sirenje virusa, to je sve bio jedan veliki cirkus.iClass wrote: ↑05/07/2024 14:01 Koliko ih znam što su bili protiv teorija zavjera pa kada dođe Corona virus postadoše najveći pobornici teorija zavjera.
Kao što iz Njemačke neke proizvode koje prodavnica klasifikuje kao opasne možeš kupiti ako ih naručuješ iz Hrvatske, dok kada ih naručuješ iz BiH, ne možeš ih kupiti. Iako je transport isti, ne vjeruje se BiH dok se Hrvatskoj vjeruje.
Eu ima svoje zakone.
Npr. ti nigdje u EU ne mozes dobiti voltaren tablete bez recepta, pa ni u Hr, u BiH ih bez problema dobijes.
Dok npr. u Eu bez problema mozes kupiti helijum u svakoj prodavnici koja prodaje gluposti, dok u BiH moras imati firmu.
Nije to da li se vjeruje nekoj drzavi ili ne.. vec zakona.
-
Hakiz
#82168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljepilo za drvo koje nema kupiti u BiH. Firma iz Njemačke ga šalje u Hrvatsku, ne šalje u BiH.moimoi wrote: ↑05/07/2024 22:12Ovo ne kontam?!Hakiz wrote: ↑05/07/2024 20:21Tu je logika bila da se više vjerovalo nekim državama oko mjera itd nego drugim. Pa ako ti država kojoj vjeruješ kaže da joj je građanin zdrav, pustiš ga, dok drugoj ne vjeruješ kada to isto kaže.Ateista wrote: ↑05/07/2024 15:47
Kad je bila corona, puno toga sto se desavalo nije imalo veze sa naukom, na primjer da sa odredjenim pasosom mozes putovati i ne predstavljas rizik dok sa drugim predstavljas (virus kao napada zavisno od pasosa) da ne govorim o raznim zabranama koje su bile kontraproduktivne i samo povecavale sanse za sirenje virusa, to je sve bio jedan veliki cirkus.
Eu ima svoje zakone.
Npr. ti nigdje u EU ne mozes dobiti voltaren tablete bez recepta, pa ni u Hr, u BiH ih bez problema dobijes.
Dok npr. u Eu bez problema mozes kupiti helijum u svakoj prodavnici koja prodaje gluposti, dok u BiH moras imati firmu.
- drug_profi
#82169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel tebi bitno ko je gay?
Last edited by drug_profi on 05/07/2024 22:18, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#82170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa nije baš. sjećam se da mi je šok u poljskoj bio da razne analgetike imaš u svakoj samoposluzi...i to ona rafa kod kase krcata, đe kod nas budu čokoladice, žvake, bobe i upaljačimoimoi wrote: ↑05/07/2024 22:12Ovo ne kontam?!Hakiz wrote: ↑05/07/2024 20:21Tu je logika bila da se više vjerovalo nekim državama oko mjera itd nego drugim. Pa ako ti država kojoj vjeruješ kaže da joj je građanin zdrav, pustiš ga, dok drugoj ne vjeruješ kada to isto kaže.Ateista wrote: ↑05/07/2024 15:47
Kad je bila corona, puno toga sto se desavalo nije imalo veze sa naukom, na primjer da sa odredjenim pasosom mozes putovati i ne predstavljas rizik dok sa drugim predstavljas (virus kao napada zavisno od pasosa) da ne govorim o raznim zabranama koje su bile kontraproduktivne i samo povecavale sanse za sirenje virusa, to je sve bio jedan veliki cirkus.
Eu ima svoje zakone.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#82171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lupeta ona vazda
-
moimoi
#82172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dragi moj bata, sta ja tacno lupetam?
Hajde molim te pitaj, ako imas koga pitati u dijaspori, da li je moje napisano tacno.
Zaista si bezobrazan.. ali fakat. Uozbilji se.
Hajde molim te pitaj, ako imas koga pitati u dijaspori, da li je moje napisano tacno.
Zaista si bezobrazan.. ali fakat. Uozbilji se.
-
moimoi
#82173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imas analgetike tipa aspirin, paracetamol…JoseMujica wrote: ↑05/07/2024 22:18pa nije baš. sjećam se da mi je šok u poljskoj bio da razne analgetike imaš u svakoj samoposluzi...i to ona rafa kod kase krcata, đe kod nas budu čokoladice, žvake, bobe i upaljačimoimoi wrote: ↑05/07/2024 22:12Ovo ne kontam?!Hakiz wrote: ↑05/07/2024 20:21
Tu je logika bila da se više vjerovalo nekim državama oko mjera itd nego drugim. Pa ako ti država kojoj vjeruješ kaže da joj je građanin zdrav, pustiš ga, dok drugoj ne vjeruješ kada to isto kaže.
Eu ima svoje zakone.
-
moimoi
#82174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je do nas… ne do njih.Hakiz wrote: ↑05/07/2024 22:15Ljepilo za drvo koje nema kupiti u BiH. Firma iz Njemačke ga šalje u Hrvatsku, ne šalje u BiH.moimoi wrote: ↑05/07/2024 22:12Ovo ne kontam?!Hakiz wrote: ↑05/07/2024 20:21
Tu je logika bila da se više vjerovalo nekim državama oko mjera itd nego drugim. Pa ako ti država kojoj vjeruješ kaže da joj je građanin zdrav, pustiš ga, dok drugoj ne vjeruješ kada to isto kaže.
Eu ima svoje zakone.
-
Hakiz
#82175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zato što nam ne vjeruju.moimoi wrote: ↑05/07/2024 22:26To je do nas… ne do njih.Hakiz wrote: ↑05/07/2024 22:15Ljepilo za drvo koje nema kupiti u BiH. Firma iz Njemačke ga šalje u Hrvatsku, ne šalje u BiH.moimoi wrote: ↑05/07/2024 22:12
Ovo ne kontam?!
Eu ima svoje zakone.