Što se ruke i penala tiče većina se slaže da se pod hitno mora vratiti “proximity” pravilo.JohnnyS wrote: ↑30/06/2024 17:02Ja koliko vidim na forumu, a i Twitteru, najviše se ljudi ljute jer je milimetar ofsajda. Ja sam stava da je bolje ovo nego prije. Savršeno nije, ali sudačkih grešaka je puno manje. I bit će ih još manje u budućnosti kako tehnologija bude napredovala. Jedino će ostati natezanje s faulima i rukama jer tu nema mašine, tu je sudačko uvjerenjeDugarry wrote: ↑30/06/2024 17:00Mislim da nisi razumio problem.JohnnyS wrote: ↑30/06/2024 16:52 Pa ne možeš, da se uvede da je dozvoljeno 10 centimetara, ljudi bi pizdili kad bi aparat svirao ofsajd na 10,1 centimetar.
Ovako ima čista, objektivna i izmjerljiva točka kad je ofsajd i gotovo.
Zamislimo da u Formuli 1 netko pizdi jer je zaostao za nekim 0,001 sekund pa da je osvojio lošiju poziciju zbog toga. Nemoguće. Tehnologija je došla, priviknite se na nju, bit će vam lakše
Ako je 0.1cm ofsajd, onda je ofsajd.
Danci se bune jer misle da mozda nije ofsajd, i da je covjek koji kontorlise VAR odlucio da bude ovako, jer je tesko precizirati kad je lopta dodana. Kada je lopta nije imala dodir sa nogom....Znaci, kada su ovakve situacije da su igraci skoro pa na liniji jedan sa drugim, tesko je ili ne moguce biti siguran da li je ofsajd ili ne. Danci misle da u takvim situacijama ne mozes pitati VAR jer i VAR ce biti neka procjena sudije, a nikakva cinjenica.
Je li ono i Hrvatskoj sviraš bez veze penal?