Tito_i_Partija wrote: ↑21/02/2024 20:47
Helldrivers 2 me zanima, vidjet ću tako oko Maja da je kupim, sada mi se baš ne daje toliko love, dosta me podsjeća na Starship troopers.
Starship Troopers je i bila navodno jedna od inspiracija za Helldivers 2, a sada je Helldivers 2 razlog zašto film Starship Troopers ponovo raste u popularitetu.
https://www.gamespot.com/articles/in-a-full-circle-moment-helldivers-2-has-helped-more-people-discover-starship-troopers/1100-6521194/
(ne kontam zašto ne mogu više da postam hyperlinkove, kaže mi da url komanda nije dozvoljena, šta je ovo?)
I ja čekam popust i još malo dok ne ispeglaju bugove i probleme sa serverima. Valjda će nakon mnogih ovakvih uspjeha Sony konačno skontat' da je u njihovom interesu da prave PS igre istovremeno i za PC.
Što se tiče Divisiona, zar nije Heartland najavljen da će se primarno fokusirat' na PvP elemente? Nešto u fazonu PvPvE extraction shooter? Ja lično PvP ne volim nikako, tako da nisam nešto zagrijan za Heartland. A Division 3 će potrajat' sigurno, jer moraju prvo završit' Star Wars Outlaws (koji isto isčekujem) da bi prebacili tim na ovaj projekat.
[/quote]
Obično se igra ispegla pola godine nakon izlaska, ovisno kakav je engine, Snowdrop je dosta osjetljiv izgleda sa driverima grafičkih kartica, barem sam ja to primjetio po zadnja 2x updatea za AMD. Iskreno, kod mene je malo stariji GPU, no može da se sasvim dobro nosi sa dosta novijih igara.
Heartland će i biti takave prirode, ne treba baš vjerovati da će u potpunosi biti bespaltan, tako svaki put upecju igrače i na kraju shvate da njihov progres karaktera u 60% ovisi o kupovini onih kutiješina na naviđeno, pa šta te zapadne.
Manje više to ti je kao onaj Div 2 mod Countdown gdje trebaš za 15 minuta nakon main objective.a stići sa ekipom od 2 x 4 igrača da vas pokupi helikopter.