Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SmokingMan wrote: ↑20/02/2024 09:51
The Division 2 upcoming update.
Nemam mi ništa mrže nego potrošiti barem sat hodajući iza bolokova zgrada ne bi li naišao na cinkaroša.
Konačno. Nakupio sam kamaru tekstila jer sve što trenutno možeš s tim kupit' je čisti šund. A cinkaroš nije problem, imaš youtube klipove svake sedmice koje ti pokažu gdje se nalazi.
Završio sam prvu etapu manhunta, pa dok čekam da izađe druga etapa za dvije sedmice, igram malo The Division 1. Mislim, nije loše, igra je solidna i zabavna, al' mi je bukvalno sve u dvojci bolje urađeno. Čak i ta famozna atmosfera iz jedinice koju mnogi hvale mi nije nešto aman zaman posebna, eto ima malo snijega pa šta, mislim da vas dobro jebe nostalgija i afinitet prema božićnom/holiday periodu.
Ne odgovara svima ta melanholija prvog dijela, jer ako uzmeš u obzir da je NY bio friško žarište pandemije, i da je visokokontaminirani DZ najmanje 4 puta veći površinom nego DZ.u DC.u, jasno je da je ta amosfera straha, izolovanosti i otuđenosti u poptunosti unešena u igru, ne da odsutnost ljudi doživiš na način da igra nije sadržajna, fokus je bio na audio zapisima, i mogao si ih pronaći na putu između misija. Tek tu i tamo si u ulicama NY.a povremeno mogao sresti grupice ljudi koje razgovaraju sa svojim komšijama, ako ispucaš rafal, svi se ubrzo razbježee na svoju stranu. Dollar flu je opravdao zloglasnu ulogu brzo prenosivog i visoko-zaraznog virusa, i ne možeš očekivati da ljudi tek tako dolaze u kontakti jedni sa drugima, što je sasvim razumno. Zato je prvi dio priče zapravo svijet za sebe, hladan, jednobojan, jednoličan, ogoljen, onako kako bi u stvarnosti izgledao da se jedna takva katastrofa dogodi. I dogodila se u manjem obimu, pa smo vidjeli kako izgledaju napuštene ulice, lišenje ljudi, parkovi u kojima nema djece, zatvorene radnje, tišina koja izaziva nelagodu. Vjeruješ da sam početkom kovida imao osjećaj kao da se proročanstvo ispunilo. Ali dobro je da nismo imali svog Gordon Armhersta.
Imaš ovaj od dobar YT kanal koji je posvećen ovoj igri, bukvalno ti dođe kao audio knjiga, saznaš nekih sijaset stvari na koje nisi obraćao pažnju. Eh, kako bi volio da se neko nađe i uspješno ekranizuje materijal u jednu fantastični nelinearnu priču. Definitivno Troy Bakera ovdje vidim kao Keenera.
https://www.youtube.com/@NGN
Najavili su i trojku, nadam se da će bit' još jedan korak unaprijed. Sve se nešto bojim kad vidim ove novije live service games poput Suicide Squad, da neće uhakat' sa pohlepom.
Al' opet, za svaki Suicide Squad imaš i Helldivers 2, gdje su sve maestralno odradili.
Meni nije jasno kako neko moze voliti ovo.
Prvi put probao prije 3 godine i izbrisao nakon 4 sata. Opet je instalirao i sad imam 40 sati i tek sam na pola igre.
Prica je fkt prezanimljiva ali 95% igre je pokupi nesto i donesi nesto kako bi povezao zemlje.
Bas kad mislis da ce se nesto zanimljivo desiti dodje onaj crnac i kaze eh samo trebas da dostavis pakete na 3 lokacije i da te poslije izgotive ljudi
U sustini treba hodati 5 sati samo da bi se nesto kratko desilo sto ime veze sa pricom i onda opet isto.
Sad sam instalirao super turbo speed mode i puno je bolja igra ali opet mi mrsko nositi pakete
Znaš kako kažu na engleskom: Different strokes for different folks
Meni je Death Stranding legao prvi put kad je izašao na PS4. Čeka se PC verzija nastavka, kad bude biti će. A npr. Witcher, Cyberpunk, No Man's Sky, Starfield, ne želim ni torrent paliti zbog njih.
Tako da ono, različiti ukusi.
Tabakmalac wrote: ↑20/02/2024 23:01
Znaš kako kažu na engleskom: Different strokes for different folks
Meni je Death Stranding legao prvi put kad je izašao na PS4. Čeka se PC verzija nastavka, kad bude biti će. A npr. Witcher, Cyberpunk, No Man's Sky, Starfield, ne želim ni torrent paliti zbog njih.
Tako da ono, različiti ukusi.
Dodju i razliciti periodi. Jbt sjecam se witchera svaki upitnik izganjao na mapi, obje expanzije, skupljao sve armore i oruzje. Noge na tabure, bebu na noge, ljuljam bebu i witcher po cijeli dan.
Danas mi je dirt 2.0 zanimljivija igrica od witchera. Probao sam ga ponovo igrati i uspio sam iz kafane izaci dalje mi nije interesantno.
Jbg kad vec cekam preko dvije godine, strpicu se jos malo. Znajuci Mijazakija, ocekujem najludji DLC dosad. Jedini lik cija prica je ostala nerazjasnjena je Miquella, a posto je on najslabiji od polu-bogova, ocekujem neku vrste alternativne dimenzije gdje se borimo protiv njegovih vizija, ili cak putovanje kroz vrijeme. Mozda vidimo i kraljicu Mariku u mladjim danima. I jedva cekam da se borim protiv bossa tezeg od Malenije, Miyazaki uvijek najteze borbe ostavi za DLC. A nije lako prevazici Maleniju. Osim ako nas ne natjera da se borimo protiv dvije Malenije u Miquellinoj viziji.
Ima li iko sta fino preporuciti jer sam sve dobro vec prekucao
Volim RPGs najvise tipa Dark Souls, witcher, skyrim, Nioh, Baldurs Gate, Monster Hunter, Final Fantasy.
Gledam svaki da hoce li sta fino izaci ali sve je sranje pa evo opet igram Dark Souls 1 7mi put a i dalje ne kontam plot
BAN___KAI wrote: ↑21/02/2024 12:18
Volim RPGs najvise tipa Dark Souls, witcher, skyrim, Nioh, Baldurs Gate, Monster Hunter, Final Fantasy.
Gledam svaki da hoce li sta fino izaci ali sve je sranje pa evo opet igram Dark Souls 1 7mi put a i dalje ne kontam plot
Lords of the Fallen (2023)
Lies of P
Wo Long Fallen Dynasty
Lords of the Fallen (2023)
Lies of P
Wo Long Fallen Dynasty
Svaki prekucao 2 dana cim su izasli osim We Long koji me je bas izivcirao kad se pojavio onaj boss sto leti i baca struju
Vidi hoće li ti se šta svidjeti od ovih:
Secret of Mana
Chrono Trigger
Mass Effect
Dragon Age
Jusant
Banishers: Ghosts of new Eden
Kena: Bridge of Spirits
Cyberpunk
Sea of Stars
Psychonauts & Psychonauts 2
Dragon's Dogma
Last edited by Averus on 21/02/2024 13:18, edited 1 time in total.