NIje HDZ moj koalicioni partner nego predstavlja mene izborom vecine mojih sugradjana koji zaokruzise HNS. Mislim da ni oni nisu najsretniji izborom, ali sta ces, svaka porodica ima jedno ili dvoje u drzavnom, razumijem ih, iako ne postujem. Nasi partneri u vlasti su na gradskoj razini SDA(koji HDZu dadose gradonacelnika) i DF, na kantonalnom SDA, DF i SDP, na federalnom SDP,NIP, i NS. Drugo su moje politicke simpatije prema necemu sta ne postoji, i podrzavanja necega sta lici na to ali nije ni slicno, u nedostatku prave stvari.sumirprimus wrote: ↑08/02/2024 11:46
ja pricam o mostaru, gradu, ne ponosis se ti svijetom kantonom nego starim mostom i gradom jel tako? sta je kanton? pricas im o konjicu, prozor rami jel, cisto sumnjam, ono citluk dika haha, dakle pricam o lokalnom nivou, na lokalnom nivou vi ste vecinski da i na lokalnom nivou, lasta skok u netervu koalicioni partner 29 godina hdz![]()
![]()
ALi nazalost nisi upravu, moc je tamo gdje je lova, Tuzla(znas sta mislim o tome takodjer) je zaokruzila SDA. Nema niko nista od te ko fol price da je Tuzla crvena. Tuzla je crvena samo kad je treba koristiti za dnevnopoliticka prepucavanja.
Ja ako hocu ista da mjenjam mogu samo uzeti pusku pa u sumu.