sumirprimus wrote: ↑30/01/2024 18:17
Ko izigrava zrtvu? Koja je tacno moja agenda, da sam sokiran u kako ekstrennoj sredini zivim? Moze biti
Placen sam? Heh jos smjesnije od onog da sam cionist
Naravno da prijavljujem uvrede, evo i ti opet serijski te prenese. Ovako sa rukama na ledjima orenesem info saizraelske strane a vi me mrzite, to je prava rijec , mrznja, dakle emotivni ste redom svi. To je vas problem a ne moj, da ste iole realni i objektivni .
Licemjerno prenijeti info sa izraelske strane, licemjerno reci jesu oni nas zalili, ruski saveznici, hocete reci da nisu
Ili je licemjerno porediti nasu casnu borbu i nase zrtve sa likovima koji predju granicu da medjunardonu granicu i ubiju hiljadu ljudi i otmu par stotina ko u srednjem vijeku . Da razlikujeno se definitvno.
Ako se meni obracas, obracaj se meni, a ne forumu kroz moje postove. Kazem ti da pises sa agendom. To sto ti mislis da to podrazumijeva da si nekakav obavjestajac (:lol:) to je upravo tako - to samo ti mislis.
Nigdje ja nisam napisao da si ti placen. Ja mislim samo da si zaslijepljen i bolesno tvrdoglav. Mozda malo prezires konzervativnije ljude, ali ne ko general.
Mislim i da si licemjeran, jer i tebi kao i generalu mogu ponovo uvod cijeli dati kako su palestinci ovo isto prozivljavali i bez hamasa. Ali to ce opet biti antisemitski sa moje strane, tako da se sigurno i ne isplati.
Nije licemjerno prenijeti vijest. Licemjerno je pokusavati opravdati ono sto se ne moze opravdati.
Glumis zrtvu, jer se rugas ljudima koji zale za mrtvima.
Licemjer si jer si do neki dan trubio o izmisljanju etnickog ciscenja i genocida pravdajuci nepostojanjem pravne reakcije, a kad je ICJ ipak zauzeo neki stav postovi su isli u smjeru - nema labavo sa izraelom, nece to niko postovati itd itd. Ti ne pokazujes da ti je zao. Pokazujes kako se divis ovome sto se desava.
Jer pravdas. Jer ne osudjujes. Jer iz tebe ne izlazi nijedna ljudska reakcija na istinsko stradanje.
Jer hej, nemoj da je izrael u medijskom mraku. Pa kad si preuzeo na sebe taj teret, trpi ga. Palestinci trpe teret izvjestavanja gdje oni umiru a izraelci bivaju ubijeni.
I vrlo, vrlo bezobrazno NE ZELIS da pokazes empatiju. Ja sam vrlo otvoreno i dosljedno branio Emira Suljagica koji je imao odredjene izjave koje se nisu svidjele dobrom broju ljudi. No to nisi vidio, a i kako bi. Ono sto napisu ljudi koji su hamasovci u tvojoj glavi to ti je nevidljivo.
Ne zelim ba vise komunicirati sa tobom. Ne salji mi ppove. Dno si.