Uz adekvatnu kampanju naravno da bi.
Je li Anto imao ijedan plakat?
Kad god krene prica o drzavi i njenoj odbrani u Predsjednistvu, ta 2014. je kljucna.
DF oči moje, između dva mandata u Predsjedništvu.BHCluster wrote: ↑23/01/2024 13:03To ono kad je bio u SDP-u?DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 12:56Mogao je svašta uraditi kad je bio u Parlamentu BiH.
Nijednom se javio za riječ nije.
Ovo je laz. Nije 50%. Ako Covic i Dodik ikad pristanu na novi popis stanovnistva vidjet ce te da vas je izmedju 30-40%.Truba wrote: ↑23/01/2024 13:14Sta tebe briga gdje sam ja rodjenSpoilerShowblack wrote: ↑23/01/2024 12:51dje si ti rodjen ? jel tebe i slicne tebi neko silom 'uguravao' ?Truba wrote: ↑23/01/2024 12:45
hrvati i srbi će i dalje nepoštovati bih jer su na silu ugurani u nju jer nema pravnog okvira da se razjebe bih koju rat nije uspio razjebat
ali rezultat je to što imamo danas... rupa europe i bit će rupa dokle god smo živi
nažalost to je rezultat inata kojeg imaš ti
ali i pripadnici ostala dva naroda
50% gradjana ove zemlje ju ne zele
Pitaj gdje su rodjenj bosnjake iz raske oblasti sto kace ljiljane i zelena polja po sarajevu po retrovizorima oni su pravi bosanci i bh patriote
Nije jedini koji je branio pa se ti ostali nisu naplatili toliko para ko ovaj ublehaš.PM72 wrote: ↑23/01/2024 13:03A imaš li ti obraza tako nazivati čoveka koji je branio ovaj grad i državu ,koji nema vile,kamione i avione i kojem ne mogu naći što maraka ukradenih?DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 12:55Čović radi ono što je obećao svojim glasačima.
Imaš li mentalni kapacitet da razlučiš to dvoje?
Bolji ti Čović jebote te on a ti njega.
To ti je suplja i nema veze s temomLogin77777 wrote: ↑23/01/2024 13:16Ja da nesto ne zelim ne bi tu zivio. Odselim se i sretan budem. Ha ja gdje problem labude?![]()
A gdje to? U onoj cevapdzinci? Samo on smio narucivati sta ce se jesti i piti?dječak sa šibicama wrote: ↑23/01/2024 12:45 Meni se cini Plenkovic pokazao ko je gazda i ko se pita.
Ovo ostalo ne mogu upratiti.
Ti danas bas ispravo pises i rezonujes.dječak sa šibicama wrote: ↑23/01/2024 13:18 Frajer dobijao glasove na "dacemo im po prstima" a ovi na poziciji moci, u EU i NATO paktu, mogu ga zgromiti ko sto ce ga i zgromiti.
Meni to vise govori o inteligenciji njegovih glasaca.
Sa jacim od sebe nikada nije bilo pametno ici u tucu.
Moguce i mig od Bakira._BataZiv_0809 wrote: ↑23/01/2024 13:19Uz adekvatnu kampanju naravno da bi.
Kad god krene prica o drzavi i njenoj odbrani u Predsjednistvu, ta 2014. je kljucna.
Dobroplavi_E wrote: ↑23/01/2024 13:20Ovo je laz. Nije 50%. Ako Covic i Dodik ikad pristanu na novi popis stanovnistva vidjet ce te da vas je izmedju 30-40%.
Sigurno si procitao sa kaze Mark Rutte, "Jasno mi je da je ovo kompleksna zemlja, ali mnogi su tu na raspolaganju da daju svoj doprinos. Vrijeme curi, vjerovatno do kraja marta ova prilika se može ugasiti".Ozimician wrote: ↑23/01/2024 13:18 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/plen ... /240123095
Ovog sam smatrao pametnijim likom.
Kakvi su ovo salto-mortale.
Hoce li se ko obracati iz MVP-a ? Nije valjda to to ?
vise onako pitam jer znam da si rodjen u bih i da te nije niko uguravao
I onda im treba dati jos barem 14% dodatne moci - da zavole BiH kao svoju drzavu.
Ti definitivno nemaš mentalni kapacitet da učestvuješ u diskusiji.PM72 wrote: ↑23/01/2024 13:13Netačno.Samo ne mogu da dozvolim da serete po čoveku i da me ubjeđujete da je Čović bolji od njega.Nije niti će ikad biti.
Ima tu stvari sa kojima bih se mogao sloziti ili bolje receno razumno raspravljati. Ja zapravo mislim da je SDP najveci krivac i njegovo rasulo je dovelo do toga da Komsic se mora baviti dnevnom politikom u kojoj i nije tako vjest._BataZiv_0809 wrote: ↑23/01/2024 13:19Uz adekvatnu kampanju naravno da bi.
Ili sto bi Dusanka Majkic rekla:BHCluster wrote: ↑23/01/2024 13:24Sigurno si procitao sa kaze Mark Rutte, "Jasno mi je da je ovo kompleksna zemlja, ali mnogi su tu na raspolaganju da daju svoj doprinos. Vrijeme curi, vjerovatno do kraja marta ova prilika se može ugasiti".Ozimician wrote: ↑23/01/2024 13:18 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/plen ... /240123095
DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 13:20DF oči moje, između dva mandata u Predsjedništvu.BHCluster wrote: ↑23/01/2024 13:03To ono kad je bio u SDP-u?DaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 12:56
Mogao je svašta uraditi kad je bio u Parlamentu BiH.
Nijednom se javio za riječ nije.
Kazem ja sta ockivati od premijera drzave koja je utociste ratnim zlocincima i koja je pocinila agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu?
Ali su kao takvi i dalje manjina u BiH. To da manjine ne zele drzave u kojima zive nije nikakva specificnost za BiH. Vecina Kurda ne zele danasnju Tursku. Ali vecina je u demokratiji sto bi narod reko: zakon.Truba wrote: ↑23/01/2024 13:22To ti je suplja i nema veze s temomSpoilerShowLogin77777 wrote: ↑23/01/2024 13:16Ja da nesto ne zelim ne bi tu zivio. Odselim se i sretan budem. Ha ja gdje problem labude?![]()
Da vecina hrvata i srba ne zele ovakvu bih
Ne lokaliziraj na mene jednu masovnu misao
Sve je tako kako kažeš i sreća pa svijet ostaje na takvim pametnim i pismenim ko što si ti i ovaj ugroženi Truba...živio ti meniDaysleepeR wrote: ↑23/01/2024 13:26Ti definitivno nemaš mentalni kapacitet da učestvuješ u diskusiji.
Zadrt si i očigledno dementan, upitne pismenosti i inteligencije.
Štedio sam te do sada iz respekta jer si borac, ali fakat si zadrt.
Čović je 100 puta bolji svojim glasačima nego Komšić svojim.
Od Košića njegovi glasači ama baš ništa nemaju osim fikusa u ćošku, dok od Čovića njegovi glasači imaju sve što i hoće.
Samo bi dijete iz obdaništa iz toga izvuklo zaključak da sam ja rekao da Čović valja a Komšić ne valja.
Ne valja ni jedan ni drugi, ali nemaš ti mentalni kapacitet da to skontaš iz mojih postova.
Pa Putlerovac, upravou je Komso. Isto kao sto su pojedini forumasi Putlerovci sta kace ubijanje djece da bi odmakli BiH od EU, tako i ovaj Putlerovac u kravati pokusava da ogadi Bosnjacima EU i priblizi ih Rusiji.Ozimician wrote: ↑23/01/2024 13:18 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/plen ... /240123095
Tako je.palermo wrote: ↑23/01/2024 13:26Ima tu stvari sa kojima bih se mogao sloziti ili bolje receno razumno raspravljati. Ja zapravo mislim da je SDP najveci krivac i njegovo rasulo je dovelo do toga da Komsic se mora baviti dnevnom politikom u kojoj i nije tako vjest._BataZiv_0809 wrote: ↑23/01/2024 13:19Uz adekvatnu kampanju naravno da bi.
Komsic je trebao ostati samo simbol oko kojeg se okuplja.
I pored te cinjenice da ste dobili toliko vlasti ne zelite ovakvu BiH ukazuje na to da vi ne zelite nikakvu BiH. Koliko god vam se da vlasti. To je vema opasna igra koju igrate.