quote=Benjo34
Nemam se tebi sta pravdat. Naravno da cu se suosjecat sa narodom nad kojim se čini genocid. Uvijek. Kao što suosjećam sa Jevrejima za holokaust, Armencima za njihov genocid, Kurdima za sve zločine što svi počiniše na njima.
Žalosno je da postoji neko kao ti, ko tako hladno gleda na mrtvu djecu, opravdava Genocid I zločin, vrti priču koja je neutemeljena, bezobrazna I zločinačka na sve.
Znam da te boli, ali još jednom cu ti ponovit sljedece:
Izraelci su doseljenici na Palestinskoj državi.
Ti ocito imas problem sa osnovama sta je izraelac a sta jevrej
Izrael kao država nije postojao do 1948.
Ma bjezi? Niko drugacije nije ni tvrdio
Žive u na otetoj zemlji, u otetim kucama.
Rekla kazala, tvrdnja ti se ni na cemu zasniva.
IDF je isti kao Hamas - Nastali od terorista
...eto super onda, tamam jedni protiv drugih ratuju sta palces da prekinu onda?
Hamas je Izraelsko cedo.
I Izrael je onda cedo hamasa, a posto je Hamas palestinski samim tim, Izrael je cedo palestinaca
Isil je Izraelsko cedo.
...I Viber je Izraelsko cedo pa ga koristis
Izrael provodi Genocid
...u kontradiktornosti si sam sa sobom, teroristi kad jedni druge ubijaju nije genocid...dogovori se sam sa sobom gdje ces IDF turit.
Izrael je od Gaze napravio najveci otvoreni logor.
U logoru nema terorista samo nevini ljudi, a posto si sam Hamas nazvao teroristima...ssssss...tesko...
Sve sto se desava lose Izraelu je direktna krivica njihove politike ugnjetavanja Palestinaca.
Bili Izraelce ona stvar za palestince dok nisu napali ih na vjerski praznik,obrces stvari...
Izrael je ubio dobar dio civila 7. Oktobra, njihovi Apaci ubijali I Hamasovce I civile.
Izrael nebi ubio dobar dio civila da palestinci nisu napali Izrael
Izrael je preuvelicao broj mrtvi.
Pa sta, I Palestinci to svaki dan rade.
Izrael je slagao za zaklane bebe.
I Palestinci, idi pa provjeri.
Izrael je prva država poslije Nacističke Njemacke koja otvoreno zagovara nestanak cijelog naroda sa vijekovne zemlje.
Nope, Palestinci su ipak malo prije zagovarali
CIONISTI SU PLANSKI NASELJAVALI JEVREJE UZ POMOC BRITANACA
Pa naseljavaj i ti Palestince ko ti brani
Britanci su im dali tuđu, ne svoju zemlju.
UN Im je dao tudju zemlju, ne palestinsku...osnove ne znas povjesnicaru
Također, Jevreji su opstali u Muslimanskim državama jos zbog odnosa Poslanika prema njima, znaci akt kojeg su se sve Muslimanske države pridržavale je stitio Jevreje.
Vidi onda sto su placali rav akçesi "rabbi's tax" poslaniku...sjooo, moj historicaru.
Jevreja gotovo da nije bilo u Jerusalemu do dolaska Saladina koji je tražio da se tu naseljavaju.
Cuuj.

a Saladin je predpostavljam Englez?
Boktemazo
[/list]
Sad kmeči.
..evo znaci suza suzu stize, pa svaka cast
Za sve to sam ti ranije davao I Izvore, na sto si ti odgovarao sarkazmom. Posto te to ocito boli cim me quote I dalje eto da te podsjetim.
...Kakav ti i izvor, pola ovih stvari bi makar trebao znat sa opstim znanjem sto si napisao...eeee moj ti...