Telemach wrote: ↑01/12/2023 15:25
made_in_sarajevo wrote: ↑01/12/2023 15:23
ma vala koja svrha. super vi radite svoj posao pa pucate copy paste jedno te isto. vise puta prijavljivao smetnje, ovdje te ismijavaju kupi jos 14 rutera,antena,modema pa ces imat super signal. aman tehnologija, gige brzine odem u wc signal wifi se prepolovi. sjedim pored rutera zasteka facebok, zasteka forum, zasteka viber... nije to kraj svijeta daleko od toga, to je ako sam platio uslugu koju reklamirate kao perfektnu onda i dajte mi to, a ne da svako malo steka internet, spor tv, zastopa tv... jos zgrada izgradjena prije 3 godine, optika u ruter ulazi.
dakle konkretno pitanje, ja fino mogu doci sa svim vasim stvarima, platiti sta god sam duzan po racunu i dana sto sam koristio u decembru i cao do drugi vremena?
Pozdrav @made_in_sarajevo,
Kompanija Telemach garantuje punu brzinu i stabilnu internet konekciju isključivo putem mrežnog kabla, na brzinu i stabilnost internet usluge ne možemo utjecati kao niti jedan drugi operater u državi, regionu i svijetu. Potrebno je da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, a kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima će Vam pružiti odgovore na sve Vaše upite. Čekamo na Vaše povratne informacije.
zasto onda prodajete uslugu WIFI i vi i svi operateri na svijetu kad ne mozete garantovati za takvo nesto? prilikom prodaje vase usluge meni niko nije rekao ne mogu ti garantovati WIFI dobar. nigdje u papirima ne pise da se ne garantuje za WIFI. da li postoji kabal na koji mogu Iphone nakaciti i tako se spojiti direktno sa ruterom? mozda preko kuce pruzim UTP kabal pa se skopcam na laptop kad treba.
nema potrebe za podacima jer sam vec rekao vise puta prijavim i ne treba meni WIFI da bi hakovao satelit od NASA nego standardno svakodnevna upotreba, nista specijalno. zadnji put sam dobi odgovor eto skinete aplikaciju pa vidite signal koji je dobar, znate puno ljudi u zgradi zivi. hocete iskreno povratnu informaciju, zaboli me neka stvar jel 5 ili 50 stanara u zgradi, meni usluga ne valja. produzio sam prije pola godine mozda ugovor, mozda i jace pa hajde, ali vala ta sitna stekanja su mi se na vrh glave popela. da bi danas koristio sasvim obicnu uslugu moras savladiti 3 kursa IT programiranja u najmanju ruku.
eh kad meni u mom poslu mogu reci "ja sam platio i hocu to i sto nisam platio ima da mi rjesis problem jer ti necu nikad posao dati vise" - prevedeno slobodnim rjecnikom, onda tako i ja vama. placam vam za nesto sto nije uredu, jos sad ne garantujete WIFI pa eto prijedlog da izmislite kabal na koji mozemo mobitel nakaciti na ruter da bi garantovali nesto.
Cekam i ja vasu povratnu informaciju, a napisali ste na tv-u vec to, skupim opremu, na salteru platim zadnji racun i dana u decembru sto sam koristo i to je to?