Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
use your illusion wrote: ↑01/12/2023 09:39
Realno nije problem u te 3 KM ali sta se dobija zauzvrat. Ja imam internet od bh telecoma a ovo ostalo na telemachu iz razloga sto mogu putem aplikacije moja web tv gledati arene. Ovo je prevrsilo sve mjere. Evo jutros dosao na posao, ne radi internet telemachov. Kazu Jablanica, Konjic malo vjetar puhao i odmah problem kao i svaki put. Uozbiljite se. Sreca nemam ugovor zaključen pa se jednostavno prebaciti na bh telecom
Pozdrav @use your illusion,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Sigurni smo da će kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima za Vas pronaći ponudu kojoj nećete moći odoljeti. Čekamo na Vaše povratne informacije.
Toliko su osjetilljivi na najugroženiju kategoriju stanovništva (penzionere) tako da i njima redovno poskupljuju usluge kao i svima drugima. Malo empatije prema tim ljudima bi značilo puno, ali jok, daj povećaj profit i gazi preko "mrtvih".
Grof wrote: ↑01/12/2023 09:50
Toliko su osjetilljivi na najugroženiju kategoriju stanovništva (penzionere) tako da i njima redovno poskupljuju usluge kao i svima drugima. Malo empatije prema tim ljudima bi značilo puno, ali jok, daj povećaj profit i gazi preko "mrtvih".
Sramota!
Pozdrav @Grof,
Kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima su pripremile odlične pogodnosti i benefite za potrebe svih korisnika. Predlažemo da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege pozvale u što kraćem roku i za Vas prezentovale odlične pogodnosti.
Mozda je neko vec pitao nisam upratio, da li ovo znaci ako imamo jos godinu dana ugovora da zbog najavljenog poskupljenja mozemo traziti određene benefite ili da idemo na raskid ugovora?
damirc_sa wrote: ↑01/12/2023 10:08
Mozda je neko vec pitao nisam upratio, da li ovo znaci ako imamo jos godinu dana ugovora da zbog najavljenog poskupljenja mozemo traziti određene benefite ili da idemo na raskid ugovora?
Pozdrav @damirc,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i pružile Vam odgovore na sve Vaše upite. Čekamo na Vaše povratne informacije.
Mene su zvali. Nude benefite u smislu manje pretplate ali uz novi ugovor na 2 godine.
Samo mi nije jasno kako i zašto većinu korisnika degradirte zapravo. Ko se javi na forumu ili vas možda kontaktira na neki način da se požali, njemu i ponudite neke bolje uslove, ostalima jok. Ovi što se bune čine nekoliko promila.
Ja mogu raskinuti ugovor bez ikakvih obaveza nakon ovog poskupljenja? To su ta prava koja se spominju u poruci koja je iskocila na tvu jel tako? Za manje para u telekomu dobijem i arene, malo gori internet ali s obzirom da mi to ne igra presudnu ulogu kao prije svejedno mi je
shape of despair wrote: ↑01/12/2023 10:14
Mene su zvali. Nude benefite u smislu manje pretplate ali uz novi ugovor na 2 godine.
Samo mi nije jasno kako i zašto većinu korisnika degradirte zapravo. Ko se javi na forumu ili vas možda kontaktira na neki način da se požali, njemu i ponudite neke bolje uslove, ostalima jok. Ovi što se bune čine nekoliko promila.
Pozdrav @shape of despair,
Hvala Vam na povratnim informacijama. Ukoliko se odlučite da prihvatite ponudu koju su Vam kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima prezentovale, stojimo Vam na raspolaganju na ovaj način.
eldinowski wrote: ↑01/12/2023 10:14
Ja mogu raskinuti ugovor bez ikakvih obaveza nakon ovog poskupljenja? To su ta prava koja se spominju u poruci koja je iskocila na tvu jel tako? Za manje para u telekomu dobijem i arene, malo gori internet ali s obzirom da mi to ne igra presudnu ulogu kao prije svejedno mi je
Pozdrav @eldinowski,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
Maloprije sam kontaktiran od customer supporta i zelio bih da pohvalim profesionalnost Irme i brzinu kojom mi je rucno izracunala dva upita . Moje podatke imate u inboxu
solidsnake wrote: ↑01/12/2023 10:25
Maloprije sam kontaktiran od customer supporta i zelio bih da pohvalim profesionalnost Irme i brzinu kojom mi je rucno izracunala dva upita . Moje podatke imate u inboxu
Pozdrav @solidsnake,
Hvala Vam na povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni pruženom podrškom od strane kolega iz kontakt centra. Vašu poruku nismo dobili, molimo da provjerite da li ste je poslali u naš inbox. Čekamo na Vaše povratne informacije.
Nisam upratila šta se dešava, koji su razlozi za ovo poskupljenje? Imamo eon full duo, zadnje dvije godine nam je taj paket, realno moglo bi i bez njega. Šta ima od jeftinijih paketa, da dođemo na isto, umjesto ovoga što sad plaćamo plus ove tri marke, znači oko 66 maraka sa poskupljenjem
azurna_obala wrote: ↑01/12/2023 10:35
Nisam upratila šta se dešava, koji su razlozi za ovo poskupljenje? Imamo eon full duo, zadnje dvije godine nam je taj paket, realno moglo bi i bez njega. Šta ima od jeftinijih paketa, da dođemo na isto, umjesto ovoga što sad plaćamo plus ove tri marke, znači oko 66 maraka sa poskupljenjem
Pozdrav @azurna_obala,
Vrlo složena ekonomska situacija i dešavanja na geopolitičkom nivou uticali su i na telekomunikacijsku industriju, pa time uslovili povećanje određenih ulaznih operativnih troškova, energije i ostalih resursa koji su ključni za poslovanje. Kako bismo vama, našim korisnicima, nastavili pružati vrhunsku uslugu i nastavili sa novim ulaganjem, primorani smo uskladiti naše cijene sa tržišnim okolnostima. Izmjena cijene Telemach i Total TV usluga će stupiti na snagu od 01.01.2024. godine. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
shape of despair wrote: ↑01/12/2023 10:14
Ako nije tajna koliki popust su ti nudili?
@Telemach
Poslao sam mejl vašima kao što ste mi i savjetovali i napisali ovdje da učinim.
Dobio sam potpuno isti automatski odgovor kao što vi ovdje pišete. I ništa mi nije odgovoreno.
Tako da možete li mi barem u inbox javiti koja je procedura ako želim zbog poskupljenja raskinuti TOTAL TV uslugu (ako je problem ovdje napisati).
tap3ah75 wrote: ↑01/12/2023 11:06
@Telemach
Poslao sam mejl vašima kao što ste mi i savjetovali i napisali ovdje da učinim.
Dobio sam potpuno isti automatski odgovor kao što vi ovdje pišete. I ništa mi nije odgovoreno.
Tako da možete li mi barem u inbox javiti koja je procedura ako želim zbog poskupljenja raskinuti TOTAL TV uslugu (ako je problem ovdje napisati).
Hvala
Pozdrav @tap3ah75,
Hvala Vam na povratnim informacijama. U skladu sa Pravilom 69/2013 o Uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima imate mogućnost da izvršite izmjenu na Vašem Ugovoru u roku od 30 dana od dana objavljivanja obavijesti o izmjeni cijene, a najkasnije do 31.12.2023. godine. Pravilo 69/2013 možete pronaći na web stranici Regulatorne Agencije za Komunikacije. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
damirc_sa wrote: ↑01/12/2023 10:08
Pozdrav @damirc,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i pružile Vam odgovore na sve Vaše upite. Čekamo na Vaše povratne informacije.
@Telemach
I ja sam u sličnoj situaciji, da li da vam dostavim podatke pa da i mene kontaktiraju kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima, da vidim da li možemo produžiti saradnju?
I ja sam u sličnoj situaciji, da li da vam dostavim podatke pa da i mene kontaktiraju kolege iz posebnog tima za brigu o korisnicima, da vidim da li možemo produžiti saradnju?
Pozdrav @plagijator1975,
Naravno, budite slobodni da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bi Vas kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Hvala na odgovoru @Telemach
A poslije ću vam se javiti da vidim šta nudite od benefita za ovaj paket što imam - za produzenje ili da raskidamo i taj - samo me smanjenje cijene zanima - ništa dodatni kanali.
semsasuljakovic wrote: ↑01/12/2023 11:15
Nude mi 20% popusta 18 mjeseci na EON Premium.
Reko hoću EON Light Duo. Kaže javi se u poslovnicu.
Hoću. Ali prvo odoh u BH Telecom da vidim koliku mi mogu brzinu isporučiti.
Pozdrav @semsasuljakovic,
Hvala Vam na povratanim informacijama. Ukoliko se odlučite da prihvatite ponudu koju su Vam kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima prezentovale, budite slobodni da nam se obratite na ovaj način. Čekamo na Vaše povratne informacije.
tap3ah75 wrote: ↑01/12/2023 11:17
Hvala na odgovoru @Telemach
A poslije ću vam se javiti da vidim šta nudite od benefita za ovaj paket što imam - za produzenje ili da raskidamo i taj - samo me smanjenje cijene zanima - ništa dodatni kanali.
Pozdrav @tap3ah75,
Nema na čemu. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju. Čekamo na Vaše povratne informacije.