BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#21201 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dijete izgleda otislo spavat.
- Isner
#21202 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne volim Zrinjski al volim zbog pojedinih, više nego pare..
Ta će papci, ustaše, ubi ih AZ ko mraz papriku... Amara mi malog, uvaljace im devet do kraja...
Sad ide kladionica, štela, treba javiti UEFA-i, nisu veci od "ona dva kluba" itd..
Ta će papci, ustaše, ubi ih AZ ko mraz papriku... Amara mi malog, uvaljace im devet do kraja...
Sad ide kladionica, štela, treba javiti UEFA-i, nisu veci od "ona dva kluba" itd..
- Doda37
#21203 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kakav crni Metkovic, ,mali je iz Svitave Capljina
- auspuhc
-
Zoooka
#21205 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Logo nam se vratio s trčanja, ali opet gluposti piše.
- oldtajmer
#21206 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
jebote fina lova za pobjeduBosanskohercegovački prvak je tako zaradio pola milijuna eura, koliko UEFA daje za pobjedu u grupnoj fazi. Remi donosi 166 tisuća eura. Ranije je Zrinjski za plasman u grupnu fazu zaradio 3.6 milijuna eura.
-
palermo
#21207 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne vidjeh ranije pitanje .
Pa Zrinjski je politicki projekat koji je zadnjih godina porpomognut i izraelskim parama i cime sve ne. Zbog cega je toliko cudno da se nakon sramotnog prvog poluvremena yrazila mogucnost da se izbjegne blamaza. A pobjeda.na ovaj nacin zapravo ima i veliki propagandni iliti promidzbeni efekat. Evropa ce pricati o Zrinjskom. Pare nisu problem kada je u pitanju politicki projekat.
Zasto je ovo nemoguce ?
Mislim da nisam gledao utakmicu i ja bih pomislio sam za sebe da lupam.
Al gledao je.
-
Zoooka
#21208 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Idi popij leksilijum i spavaj ne smaraj starče
-
Osmi Socrates
#21209 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Eno sad Jevreji namjestili. 
-
Piaty
#21210 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bojim se da su te godine rada već iza Zrinjskog pa ubiru plodove tog rada.
Bojim se i da su godine trofeja također iza Zrinjskog.
Ne vidim nijedan kriterij po kojem je neko drugi veći klub. Koliko ja znam, kriteriji su titule i onda kada pričaju o tebi u Europi.
S druge strane, kod nas (Željo i Sarajevo)?
Pa mi smo imali samo godine nerada, nemamo titule, a što se Europe tiče - o nama pričaju u Gruziji i Moldaviji.
I to kratkoročno o nama pričaju jer smo i takvim fudbalskim nacijama postali prelazna stepenica.
- studeni76
#21211 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sto opet nije problem Zrinjskog. Ako je neko namještao i igrao za kladaru, onda su to holandjani! Ne moze se namjestit da daš onakva 3 gola al moze da primispalermo wrote: ↑21/09/2023 23:23Ne vidjeh ranije pitanje .
Pa Zrinjski je politicki projekat koji je zadnjih godina porpomognut i izraelskim parama i cime sve ne. Zbog cega je toliko cudno da se nakon sramotnog prvog poluvremena yrazila mogucnost da se izbjegne blamaza. A pobjeda.na ovaj nacin zapravo ima i veliki propagandni iliti promidzbeni efekat. Evropa ce pricati o Zrinjskom. Pare nisu problem kada je u pitanju politicki projekat.
Zasto je ovo nemoguce ?
Al gledao je.
-
palermo
#21212 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dijeli Zooka , Gerro kako li se vwc zove, samare k'o sretni.....jebat ga, valjda su to nova forumska pravila...
A ovome sto sumnja u sposobnosti Jevreja, HDZ- a.....sta's....
A ovome sto sumnja u sposobnosti Jevreja, HDZ- a.....sta's....
-
palermo
#21213 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kako god...svatko neka.misli sto hocestudeni76 wrote: ↑21/09/2023 23:54Sto opet nije problem Zrinjskog. Ako je neko namještao i igrao za kladaru, onda su to holandjani! Ne moze se namjestit da daš onakva 3 gola al moze da primispalermo wrote: ↑21/09/2023 23:23
Ne vidjeh ranije pitanje .
Zasto je ovo nemoguce ?
Al gledao je.
- darius_maximus
#21214 Re: UEFA Conference League
Zemljo, otvori se
Jesi slušao možda probrane hitove, kao što su:
- Jebem te Bosno, jebem te ja, Hrvatska moja domovina
- Nema više Veleža, ni Staroga mosta, srušile ga ustaše, ajmo Herceg-Bosna
Okretanje leđa himni, "Neretvom leševi plove" i ostale hitove ne treba ni spominjati.
Što onda prozivate ljude što ne podržavaju Zrinjski i prozivate ih nacionalistima?
Što uvijek postoje kompleksi od toga da se ne podržavaju ustaške i četničke furke?
Kao nećemo biti kozmopolite kao dotični? E baš sam se nasikirao...
- luckylaka
#21215 Re: UEFA Conference League
Jebe se meni za njihovoj prozivanje.Ja kazem da ne volim Zrinjski zbog navijaca a brate ne volim ni taj klub da bog. da se raspaliUstaske zastave na tribinama,kukasti krizu dovoljno da im pozelio nestanak sa BiH scene.Ali kad ljudi nemaju argumente onda pita,,a placas li ti porez u BiH"darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 00:07Zemljo, otvori se
Jesi slušao možda probrane hitove, kao što su:
- Jebem te Bosno, jebem te ja, Hrvatska moja domovina
- Nema više Veleža, ni Staroga mosta, srušile ga ustaše, ajmo Herceg-Bosna
Okretanje leđa himni, "Neretvom leševi plove" i ostale hitove ne treba ni spominjati.
Što onda prozivate ljude što ne podržavaju Zrinjski i prozivate ih nacionalistima?
Što uvijek postoje kompleksi od toga da se ne podržavaju ustaške i četničke furke?
Kao nećemo biti kozmopolite kao dotični? E baš sam se nasikirao...
-
Messier
#21216 Re: UEFA Conference League
Uglavnom Zrinjski bas dobra ekipa.
Mogao ih je neki jos gol slomiti konacno, al nisu ono ekipa da kad je lose svi bjeze od lopte.
To se zove karakter.
Inace, prosla tekma Sarajevo Zrinjski, mozda i najbolja tekma u zadnjih 5 godina u ligi.
2 sekunde drzis loptu, dvojica su ti u nogama.
Jak tempo, strasno.
Prodju 3, 4 dana..izgubio si tu utakmicu.
Gubis na poluvremenu protiv ekipe iz Holandije koja ima u ligi 4-0-0, sa 0-3 i okrenes u nekom ludilu tekmu.
I ono hajmo pricat ko je bio ustasa , a ko partizan
Mogao ih je neki jos gol slomiti konacno, al nisu ono ekipa da kad je lose svi bjeze od lopte.
To se zove karakter.
Inace, prosla tekma Sarajevo Zrinjski, mozda i najbolja tekma u zadnjih 5 godina u ligi.
Jak tempo, strasno.
Gubis na poluvremenu protiv ekipe iz Holandije koja ima u ligi 4-0-0, sa 0-3 i okrenes u nekom ludilu tekmu.
-
Zoooka
#21217 Re: UEFA Conference League
Konacno fudbalski znalac na temi koji je ostavio po strani pizdarije iz devedesetih. Sta mislis dokle moze Zrinjski?Messier wrote: ↑22/09/2023 00:42 Uglavnom Zrinjski bas dobra ekipa.
To se zove karakter.
Jak tempo, strasno.
-
Messier
#21218 Re: UEFA Conference League
I sad im dolazi Zeljo, koji mora skupo prodati kozu, trener visi il je vec odletio, oni misle ovo je trening nakon Alkmara i sve je moguce tu, a spremaju se za Aston Villu u gostima.
Tamo je sve osim debakla prihvatljivo.
Poluvrijeme na Villa Parku 0-1, Bilbija 42 minuta
Tamo je sve osim debakla prihvatljivo.
Poluvrijeme na Villa Parku 0-1, Bilbija 42 minuta
- darius_maximus
#21219 Re: UEFA Conference League
Halali, ali da onako logički pitam.
Ako se čovjek predstavlja kao navijač kluba, a ono im je jedna od navijačkih pjesama, čime sam ga ja lično uvrijedio?
Samo sam čovjeku predložio da razgali dušu i otpjeva jednu noviju, nije iz 90-ih.
Pjesme su takve kakve jesu, pune emocija, nisam ih ja pisao.
Znam, pobrisan post, znam komentarisanje moderatora, ali ne mogu da skontam šta je problem u pjesmi ako je Zrinjski BiH klub i svi slavimo njegove uspjehe uz njihove pjesme?
-
Zoooka
#21220 Re: UEFA Conference League
Ja ne navijam za Zrinjski.darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 00:58Halali, ali da onako logički pitam.
Ako se čovjek predstavlja kao navijač kluba, a ono im je jedna od navijačkih pjesama, čime sam ga ja lično uvrijedio?
Samo sam čovjeku predložio da razgali dušu i otpjeva jednu noviju, nije iz 90-ih.
Znam, pobrisan post, znam komentarisanje moderatora, ali ne mogu da skontam šta je problem u pjesmi ako je Zrinjski BiH klub i svi slavimo njegove uspjehe uz njihove pjesme?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#21221 Re: UEFA Conference League
Ma ne pratim ja ta vasa nadjebavanja, dodjem kad vidim da ima prijava posta koji sadrži uvredljivu poruku. A da se ubaci kakva muzička podloga za tu pjesmudarius_maximus wrote: ↑22/09/2023 00:58Halali, ali da onako logički pitam.
-
Messier
#21222 Re: UEFA Conference League
Moze, al neka pobjednicka od veceras, nemoj Thompsona samo.
Jak Zrinjski, jako Sarajevo
Jak Zrinjski, jako Sarajevo
- darius_maximus
#21223 Re: UEFA Conference League
Say no moreBobi wrote: ↑22/09/2023 01:03Ma ne pratim ja ta vasa nadjebavanja, dodjem kad vidim da ima prijava posta koji sadrži uvredljivu poruku. A da se ubaci kakva muzička podloga za tu pjesmudarius_maximus wrote: ↑22/09/2023 00:58
Znam, pobrisan post, znam komentarisanje moderatora, ali ne mogu da skontam šta je problem u pjesmi ako je Zrinjski BiH klub i svi slavimo njegove uspjehe uz njihove pjesme??
- darius_maximus
#21224 Re: UEFA Conference League
Ako ne odgovaraš kada te se pita nešto, ne moraš ni kada te niko ništa nije pitao.Zoooka wrote: ↑22/09/2023 01:02Ja ne navijam za Zrinjski.darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 00:58
-
Zoooka
#21225 Re: UEFA Conference League
Krenuo sam ti odg ali Bobi ti obrisa post. Spasio me jer ne znam sta bih odgovorio.darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 01:09Ako ne odgovaraš kada te se pita nešto, ne moraš ni kada te niko ništa nije pitao.![]()