Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnnyS wrote: ↑21/09/2023 21:32
Koliko su kladioničari na ovoj temi stavili na europski Zrinjski kad su tako sigurni u tvrdnje da je za kladionicu odigrano. Sigurno je bila dobra kvota i na 1:3
pa nece svi stavit. ima odredjen broj ljudi koji zna.
Tipujem im na golmana. Garant ima neke hrvatske korijene.
JohnnyS wrote: ↑21/09/2023 21:32
Koliko su kladioničari na ovoj temi stavili na europski Zrinjski kad su tako sigurni u tvrdnje da je za kladionicu odigrano. Sigurno je bila dobra kvota i na 1:3
Pa što nisu bar ovi koji na ovoj temi govore da je sigurno namještaljka. Na 2:3 je sigurno bio bar 2 koeficijent na Zrinju, koja bi budala odbila da udupla ulog ako je sigurna da je namještaljka
Pa što nisu bar ovi koji na ovoj temi govore da je sigurno namještaljka. Na 2:3 je sigurno bio bar 2 koeficijent na Zrinju, koja bi budala odbila da udupla ulog ako je sigurna da je namještaljka
Bila je kvota 13 na Zrinjski dok je bilo neriješeno 3-3. Pusti stručnjake
Staviti Zrinjski i zastavu Bosne i Hercegovine u istu liniju kao sinonime je uvreda za sve one pale za ovu zemlju
Nego koja zastava bi trebala biti?
Je li prvak BiH ili Farskih Ostrva?
Samo ti stavljaj u istu liniju , to je prvak BiH.
Ja neću nikada.
Pljunuli su na Veleža.
Pljunuli su na Mostar.
Pljunuli su na ovu državu ali svaki dan od kad im je "obnovljen rad".
Last edited by teskeredzic_22 on 21/09/2023 21:40, edited 1 time in total.
Tebi nije sumnjiva utakmica ? Pa jesi li gledao prvo poluvrijeme. To je bila igra macke i misa
Jesi li vidio prvi i drugi gol Zrinjskog. Kod drugog golman jedva uspio skloniti ruku da ne bi ga slucajno pogodila.
Tebi nije sumnjiva utakmica ? Pa jesi li gledao prvo poluvrijeme. To je bila igra macke i misa
Jesi li vidio prvi i drugi gol Zrinjskog. Kod drugog golman jedva uspio skloniti ruku da ne bi ga slucajno pogodila.
Ma bojim se jarane da je poenta nešto drugo ali eto ako ti tako kažeš
Poenta je da im je ovo najveći rezultat u "stodvadesetogodišnjoj povijesti" , iznenadili su sve kladionice od Čapljine do Kupreških vrata.
Kakve koristi od petstogodišnje tradicije ako klub više ne postoji ili igra po petim ligama.
Dynamo Dresden, Notigham Forest itd.
Računa se samo ono što je jako, a Zrinjski je u BiH Real Madrid za ostale.
Ja i ne navijam za Zrinjski ali ne bih da lažem da nešto nije tako kada zapravo jeste.
Zrinjski je od već prije par godina postao najveći klub u državi. Meni to nije drago ali je to tako i jebiga.
Ovo od večeras se samo potvrđuje.
Da ga jebes, meni je sumnjivo.
Jesam dio prvog poluvremena i prebacio na Zločinačke umove
Ne znam, zdrava logika mi nalaže da kad idem namještati da ne bih nešto ovako upadljivo naštelio jer je rezultat o kojem će se sigurno pričati. Štela bi bila da je bilo 0:1 pa 2 ili 3:1
Ima jedan statističar na podforumu, broji igrače po rasama u raznim ekipama
Takve zovu rasisti,sovinisti,nacionalisti I nije im mjesto na normalnom forumu.Mozda je bolestan jebaji ga
Na jednom forumu na kojem sam bio je postojala mogućnost da na neke teme mogu pristupiti samo određeni članovi, a svi oni koji bi brojali rase, koji bi određivali zastave i gledali tko mrzi sve hrvatsko ne bi ni vidjeli da postoje te teme.
Doduše, možda postoji takva tema i ovdje, a da je ja ne vidim
Poenta je da im je ovo najveći rezultat u "stodvadesetogodišnjoj povijesti" , iznenadili su sve kladionice od Čapljine do Kupreških vrata.
Kakve koristi od petstogodišnje tradicije ako klub više ne postoji ili igra po petim ligama.
Ja i ne navijam za Zrinjski ali ne bih da lažem da nešto nije tako kada zapravo jeste.
Zrinjski je od već prije par godina postao najveći klub u državi. Meni to nije drago ali je to tako i jebiga.
Ništa to ne potvrđuje.
Prvo , ovo im je druga,treća pobjeda u Evropi uz dva remija iz 20 utakmica (govorim o ozbiljnijim utakmicama , ne pretkolima i Islandima) dakle na početku su.
Sarajevo će ove godine apsolutno biti ravnopravno za titulu ako takmičenje bude regularno.
Drugo , oteto - prokleto , ne znam šta ti tu dođavola nije jasno svaka sličnost sa sportom i sportskim nadmetanjima je slučajna ?
Nek pobjeđuju i dalje zbog koeficijenta ali neće više pobjeđivati.
Ništa to ne potvrđuje.
Prvo , ovo im je druga,treća pobjeda u Evropi uz dva remija iz 20 utakmica (govorim o ozbiljnijim utakmicama , ne pretkolima i Islandima) dakle na početku su.
Sarajevo će ove godine apsolutno biti ravnopravno za titulu ako takmičenje bude regularno.
Drugo , oteto - prokleto , ne znam šta ti tu dođavola nije jasno svaka sličnost sa sportom i sportskim nadmetanjima je slučajna ?
Nek pobjeđuju i dalje zbog koeficijenta ali neće više pobjeđivati.
Nadam se da i ti vjeruješ u to što pišeš i ako to zaista misliš sve, i potpisuješ svaku svoju riječ, onda ti nemam šta zamjeriti na mišljenju. Poštujem tvoj integritet.
Ja ipak više vjerujem svojoj logici i najprostijoj naučnoj metodi koja se zove posmatranje. U metafiziku ne bih zalazio.
Nego koja zastava bi trebala biti?
Je li prvak BiH ili Farskih Ostrva?
Oni su hrvatski sportski klub, dakle deklarisani i distancirani imenom od ostalih.
Sa druge strane ne postoji ni jedan bosnjacki a ni srpski klub, ja bar ne znam ni za jedan.
Mozete napisat I da ste MSK - marsovski sportski klub - Sve dok vam na licnim, ili ti ga osobnim, kartama pise BOSNA I HERCEGOVINA jest cete muda dok ste zivi!
Da ga jebes, meni je sumnjivo.
Jesam dio prvog poluvremena i prebacio na Zločinačke umove
Ne znam, zdrava logika mi nalaže da kad idem namještati da ne bih nešto ovako upadljivo naštelio jer je rezultat o kojem će se sigurno pričati. Štela bi bila da je bilo 0:1 pa 2 ili 3:1
Pa na poluvremenu. Ja cak i ne mislim da je nuzno bila u pitanju kladionica.
Piaty wrote: ↑21/09/2023 21:43
Ne postaje se tek tako lagano "najveći klub". Treba još godina, još rada, još trofeja i svega ostalog da bi postali najveći. Možeš lagano postati klub sa najviše titula, kupova, pobjeda u Europi, ali postati najveći, to je već teže.
Piaty wrote: ↑21/09/2023 21:43
Ne postaje se tek tako lagano "najveći klub". Treba još godina, još rada, još trofeja i svega ostalog da bi postali najveći. Možeš lagano postati klub sa najviše titula, kupova, pobjeda u Europi, ali postati najveći, to je već teže.
Postati istinski sportski klub s takvom mrljom u povijesti - najteže.