BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#21201 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

Dijete izgleda otislo spavat.
Isner

#21202 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Isner »

Ne volim Zrinjski al volim zbog pojedinih, više nego pare..

Ta će papci, ustaše, ubi ih AZ ko mraz papriku... Amara mi malog, uvaljace im devet do kraja...

Sad ide kladionica, štela, treba javiti UEFA-i, nisu veci od "ona dva kluba" itd..
Doda37

#21203 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Doda37 »

dječak sa šibicama wrote: 21/09/2023 21:20
Zoooka wrote: 21/09/2023 21:01 Treba Ćužea zvati u repku, bolji od Dzeke duplo trenutno, a obzirom da nema nastup za Hrvatsku, moze za nas zaigrati. Kad su oni nama uzeli Šutala mozemo i mi njima cuzea
Sutalo je iz Metkovica :)
Kakav crni Metkovic, ,mali je iz Svitave Capljina
auspuhc

#21204 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by auspuhc »

sagosen wrote: 21/09/2023 22:01 zar jos nisu izumrli likovi: "ma znam ti ja, kladionica sto posto"
Ma pojedose se od muke sto je Zrinjski okrenu pa se tjese.
Zoooka

#21205 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Zoooka »

Logo nam se vratio s trčanja, ali opet gluposti piše.
oldtajmer

#21206 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by oldtajmer »

Bosanskohercegovački prvak je tako zaradio pola milijuna eura, koliko UEFA daje za pobjedu u grupnoj fazi. Remi donosi 166 tisuća eura. Ranije je Zrinjski za plasman u grupnu fazu zaradio 3.6 milijuna eura.
jebote fina lova za pobjedu
palermo

#21207 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by palermo »

jeza u ledja wrote: 21/09/2023 21:41
palermo wrote: 21/09/2023 21:41

Tebi nije sumnjiva utakmica ? Pa jesi li gledao prvo poluvrijeme. To je bila igra macke i misa
Jesi li vidio prvi i drugi gol Zrinjskog. Kod drugog golman jedva uspio skloniti ruku da ne bi ga slucajno pogodila.

Da ga jebes, meni je sumnjivo.
Na koga sumnjas?
Ne vidjeh ranije pitanje .
Pa Zrinjski je politicki projekat koji je zadnjih godina porpomognut i izraelskim parama i cime sve ne. Zbog cega je toliko cudno da se nakon sramotnog prvog poluvremena yrazila mogucnost da se izbjegne blamaza. A pobjeda.na ovaj nacin zapravo ima i veliki propagandni iliti promidzbeni efekat. Evropa ce pricati o Zrinjskom. Pare nisu problem kada je u pitanju politicki projekat.
Zasto je ovo nemoguce ?

Mislim da nisam gledao utakmicu i ja bih pomislio sam za sebe da lupam.
Al gledao je.
Zoooka

#21208 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Zoooka »

Idi popij leksilijum i spavaj ne smaraj starče
Osmi Socrates

#21209 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Osmi Socrates »

Eno sad Jevreji namjestili. :lol:
Piaty

#21210 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Piaty »

Logovan wrote: 21/09/2023 22:02
Piaty wrote: 21/09/2023 21:43 Zrinjski je od već prije par godina postao najveći klub u državi. Meni to nije drago ali je to tako i jebiga.
Ovo od večeras se samo potvrđuje.
Ne postaje se tek tako lagano "najveći klub". Treba još godina, još rada, još trofeja i svega ostalog da bi postali najveći.
Bojim se da su te godine rada već iza Zrinjskog pa ubiru plodove tog rada.
Bojim se i da su godine trofeja također iza Zrinjskog.

Ne vidim nijedan kriterij po kojem je neko drugi veći klub. Koliko ja znam, kriteriji su titule i onda kada pričaju o tebi u Europi.

S druge strane, kod nas (Željo i Sarajevo)?
Pa mi smo imali samo godine nerada, nemamo titule, a što se Europe tiče - o nama pričaju u Gruziji i Moldaviji.
I to kratkoročno o nama pričaju jer smo i takvim fudbalskim nacijama postali prelazna stepenica.
studeni76

#21211 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by studeni76 »

palermo wrote: 21/09/2023 23:23
jeza u ledja wrote: 21/09/2023 21:41

Na koga sumnjas?
Pa Zrinjski je politicki projekat koji je zadnjih godina porpomognut i izraelskim parama i cime sve ne. Zbog cega je toliko cudno da se nakon sramotnog prvog poluvremena yrazila mogucnost da se izbjegne blamaza. A pobjeda.na ovaj nacin zapravo ima i veliki propagandni iliti promidzbeni efekat. Evropa ce pricati o Zrinjskom. Pare nisu problem kada je u pitanju politicki projekat.
Zasto je ovo nemoguce ?

Al gledao je.
Sto opet nije problem Zrinjskog. Ako je neko namještao i igrao za kladaru, onda su to holandjani! Ne moze se namjestit da daš onakva 3 gola al moze da primis
palermo

#21212 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by palermo »

Dijeli Zooka , Gerro kako li se vwc zove, samare k'o sretni.....jebat ga, valjda su to nova forumska pravila...

A ovome sto sumnja u sposobnosti Jevreja, HDZ- a.....sta's....
palermo

#21213 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by palermo »

studeni76 wrote: 21/09/2023 23:54
palermo wrote: 21/09/2023 23:23

Zasto je ovo nemoguce ?

Al gledao je.
Sto opet nije problem Zrinjskog. Ako je neko namještao i igrao za kladaru, onda su to holandjani! Ne moze se namjestit da daš onakva 3 gola al moze da primis
Kako god...svatko neka.misli sto hoce
darius_maximus

#21214 Re: UEFA Conference League

Post by darius_maximus »

vaučer wrote: 21/09/2023 22:04
luckylaka wrote: 21/09/2023 21:50

Biti ponosan na one koji okrecu ledja himni,na one koji BiH ne jebu ni 1%(osim kad im treba nesto od drzave) na one koji divljaju po bosnjackim mahalama...Da ne nabrajam.
Koji igrač Zrinjskog je okrenuo leđa himni? Ovo je jebanju BIH 1% sam cijeli život slušao. I cijeli život si svi ljudi koje ti tako opisao jednako kao i ti plaćali porez. Ti si neki selektivni nacionalista.
Zemljo, otvori se :lol:

Jesi slušao možda probrane hitove, kao što su:
- Jebem te Bosno, jebem te ja, Hrvatska moja domovina
- Nema više Veleža, ni Staroga mosta, srušile ga ustaše, ajmo Herceg-Bosna

Okretanje leđa himni, "Neretvom leševi plove" i ostale hitove ne treba ni spominjati.
Što onda prozivate ljude što ne podržavaju Zrinjski i prozivate ih nacionalistima?
Što uvijek postoje kompleksi od toga da se ne podržavaju ustaške i četničke furke?
Kao nećemo biti kozmopolite kao dotični? E baš sam se nasikirao...
luckylaka

#21215 Re: UEFA Conference League

Post by luckylaka »

darius_maximus wrote: 22/09/2023 00:07
vaučer wrote: 21/09/2023 22:04

Koji igrač Zrinjskog je okrenuo leđa himni? Ovo je jebanju BIH 1% sam cijeli život slušao. I cijeli život si svi ljudi koje ti tako opisao jednako kao i ti plaćali porez. Ti si neki selektivni nacionalista.
Zemljo, otvori se :lol:

Jesi slušao možda probrane hitove, kao što su:
- Jebem te Bosno, jebem te ja, Hrvatska moja domovina
- Nema više Veleža, ni Staroga mosta, srušile ga ustaše, ajmo Herceg-Bosna

Okretanje leđa himni, "Neretvom leševi plove" i ostale hitove ne treba ni spominjati.
Što onda prozivate ljude što ne podržavaju Zrinjski i prozivate ih nacionalistima?
Što uvijek postoje kompleksi od toga da se ne podržavaju ustaške i četničke furke?
Kao nećemo biti kozmopolite kao dotični? E baš sam se nasikirao...
Jebe se meni za njihovoj prozivanje.Ja kazem da ne volim Zrinjski zbog navijaca a brate ne volim ni taj klub da bog. da se raspaliUstaske zastave na tribinama,kukasti krizu dovoljno da im pozelio nestanak sa BiH scene.Ali kad ljudi nemaju argumente onda pita,,a placas li ti porez u BiH" :-)
Messier

#21216 Re: UEFA Conference League

Post by Messier »

Uglavnom Zrinjski bas dobra ekipa.
Mogao ih je neki jos gol slomiti konacno, al nisu ono ekipa da kad je lose svi bjeze od lopte.
To se zove karakter.

Inace, prosla tekma Sarajevo Zrinjski, mozda i najbolja tekma u zadnjih 5 godina u ligi.

2 sekunde drzis loptu, dvojica su ti u nogama.
Jak tempo, strasno.

Prodju 3, 4 dana..izgubio si tu utakmicu.
Gubis na poluvremenu protiv ekipe iz Holandije koja ima u ligi 4-0-0, sa 0-3 i okrenes u nekom ludilu tekmu.

I ono hajmo pricat ko je bio ustasa , a ko partizan
Zoooka

#21217 Re: UEFA Conference League

Post by Zoooka »

Messier wrote: 22/09/2023 00:42 Uglavnom Zrinjski bas dobra ekipa.
Mogao ih je neki jos gol slomiti konacno, al nisu ono ekipa da kad je lose svi bjeze od lopte.
To se zove karakter.

Inace, prosla tekma Sarajevo Zrinjski, mozda i najbolja tekma u zadnjih 5 godina u ligi.

2 sekunde drzis loptu, dvojica su ti u nogama.
Jak tempo, strasno.

Prodju 3, 4 dana..izgubio si tu utakmicu.
Gubis na poluvremenu protiv ekipe iz Holandije koja ima u ligi 4-0-0, sa 0-3 i okrenes u nekom ludilu tekmu.

I ono hajmo pricat ko je bio ustasa , a ko partizan
Konacno fudbalski znalac na temi koji je ostavio po strani pizdarije iz devedesetih. Sta mislis dokle moze Zrinjski?
Messier

#21218 Re: UEFA Conference League

Post by Messier »

I sad im dolazi Zeljo, koji mora skupo prodati kozu, trener visi il je vec odletio, oni misle ovo je trening nakon Alkmara i sve je moguce tu, a spremaju se za Aston Villu u gostima.

Tamo je sve osim debakla prihvatljivo.

Poluvrijeme na Villa Parku 0-1, Bilbija 42 minuta
darius_maximus

#21219 Re: UEFA Conference League

Post by darius_maximus »

Bobi wrote: 22/09/2023 00:35 Daj smirite se, mod ce vas žiknut bezveze. Lične uvrede nisu dopuštene to sami znate. Zooka, dje ide bus :D ?
Halali, ali da onako logički pitam. :D

Ako se čovjek predstavlja kao navijač kluba, a ono im je jedna od navijačkih pjesama, čime sam ga ja lično uvrijedio?
Samo sam čovjeku predložio da razgali dušu i otpjeva jednu noviju, nije iz 90-ih.
Pjesme su takve kakve jesu, pune emocija, nisam ih ja pisao.

Znam, pobrisan post, znam komentarisanje moderatora, ali ne mogu da skontam šta je problem u pjesmi ako je Zrinjski BiH klub i svi slavimo njegove uspjehe uz njihove pjesme?
Zoooka

#21220 Re: UEFA Conference League

Post by Zoooka »

darius_maximus wrote: 22/09/2023 00:58
Bobi wrote: 22/09/2023 00:35 Daj smirite se, mod ce vas žiknut bezveze. Lične uvrede nisu dopuštene to sami znate. Zooka, dje ide bus :D ?

Ako se čovjek predstavlja kao navijač kluba, a ono im je jedna od navijačkih pjesama, čime sam ga ja lično uvrijedio?
Samo sam čovjeku predložio da razgali dušu i otpjeva jednu noviju, nije iz 90-ih.

Znam, pobrisan post, znam komentarisanje moderatora, ali ne mogu da skontam šta je problem u pjesmi ako je Zrinjski BiH klub i svi slavimo njegove uspjehe uz njihove pjesme?
Ja ne navijam za Zrinjski.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#21221 Re: UEFA Conference League

Post by Bobi »

Ma ne pratim ja ta vasa nadjebavanja, dodjem kad vidim da ima prijava posta koji sadrži uvredljivu poruku. A da se ubaci kakva muzička podloga za tu pjesmu :D ?
Messier

#21222 Re: UEFA Conference League

Post by Messier »

Moze, al neka pobjednicka od veceras, nemoj Thompsona samo.
Jak Zrinjski, jako Sarajevo
darius_maximus

#21223 Re: UEFA Conference League

Post by darius_maximus »

Bobi wrote: 22/09/2023 01:03

Ma ne pratim ja ta vasa nadjebavanja, dodjem kad vidim da ima prijava posta koji sadrži uvredljivu poruku. A da se ubaci kakva muzička podloga za tu pjesmu :D ?
Say no more :D

darius_maximus

#21224 Re: UEFA Conference League

Post by darius_maximus »

Zoooka wrote: 22/09/2023 01:02

Ako ne odgovaraš kada te se pita nešto, ne moraš ni kada te niko ništa nije pitao. :D
Zoooka

#21225 Re: UEFA Conference League

Post by Zoooka »

darius_maximus wrote: 22/09/2023 01:09
Zoooka wrote: 22/09/2023 01:02

Ako ne odgovaraš kada te se pita nešto, ne moraš ni kada te niko ništa nije pitao. :D
Krenuo sam ti odg ali Bobi ti obrisa post. Spasio me jer ne znam sta bih odgovorio.
Post Reply