@Bossona , de molim te nadji mu onaj gdje Bake kaze da je RS nacionalni interes, imas ti to u arhivu. Izgleda da termiti opet popravljaju imidz velikog sefa i sklanjaju vijesti.W0rM wrote: ↑24/08/2023 08:43Sve ovo zeleno stoji, jer sam to slusao svojim usima, od toga nista nema. Ovo ostalo ne mogu da potvrdim jer nisam cuo i procitao.dr_Evil wrote: ↑24/08/2023 08:30
Onaj Bake sta je poslao emisare na noge Vucicu i namjerno upropastio tuzbu protiv Smrdije? ONaj Bake sta je rekao da je Republika Sumska nacionalni prioritet Bosnjaka, onaj Bake sta je rekao da BiH nece u Nato ako to ne zele Srbi i Republika Smrdska?
Onaj Bake sta si ti zbog njega i njegove stranke napustio domovinu? Bilo ti fino sa onih 100.000 radnih mjesta, islamskim zivotom bez korupcije i nepotizma?
FYI
Moja malenkost nije napustila drzavu zbog Baketa, Sebija, Niksica, Dodika, Covica itd. Niko od njih meni nijie kriv sto ja neke stvari nisam bolje radio ili novac kada sam imao priliku bolje investirao. Drzavu uopste nisam napustio zbog politike, to cisto da se zna. Kao sto sam i ranije rekao, prvo sam sam sebi kriv, pa onda dalje.
A za emisare: ,
https://www.face.ba/vijesti/bih/izetbeg ... iju/101158