A_A_AKCIJA wrote: ↑24/08/2023 08:19
W0rM wrote: ↑24/08/2023 07:56
De da cujemo kome je i sta to NiP ustupio?
Da su nesto vele uradili ne znam sta da ti kazem niti se vele sjecam, ali manje drzavnog obraza daju nego sto to radi trojka. Opsuje Dodo Srebrenicu u Konjicu, niko sem Heleza nije pisnuo. Ma daj. Bake kakav je da je, usred Beograda nije sutio na izjave Covica nego je rekao da to nije stav Predsjednistva nego clana iz reda Hrvatskog naroda. Vise politickog respecta ima SNSD za SDA kao protivnika nego sto ima za SDP, NiP ili gluho bilo NS.
Kakva je SDA moze se raspravljati i ima citava tema na osnovu toga, je li na drzavnom nivou bolja alternativa trojci, da, zapravo nema cini mi se bitnije stranke koja nije bolja alternativa na drzavnom i federalnom nivou trojci. To su takve jajare, strasno gledati... Niksic sa svojim glasovima za mjesnu zajednicu premijer... OK.
Sve si ponovio što sam rekao za tebe.
Pobjegao u EU, a meni bi ovdje nametao SDA koja i sam kažeš nije uradila ništa, ali se dobro svađala sa Dodikom.
Kakve veze imaju EU zakoni, veći budžet države za 244 miliona, oružanih snaga za 90 miliona, koga to briga.
Ti bi da živiš u EU, a da mene ostaviš pod Bakirovom čizmom, da ovisim o Sebiji i Osmici, da mi kradu izbore, da kradu državni novac preko tendera, da nas ubijaju respiratorima... Ali se zato dobro svađaju sa Miletom.
Pobjegao
nije dobar izraz, jer i ti mozes migrirati gdje hoces, samo se malo treba potruditi, sto je vecini ljudi ala tebe i mrsko. Lakse je kukati da ti je sistem (koji je truhao i los) za sve u zivotu kriv.
Ti bi da živiš u EU, a da mene ostaviš pod Bakirovom čizmom
Sta to uopste znaci? Ja i dalje imam bosanski pasos, redovno sam dole, mati, otac, brat, zenina familija, kuca, svi su mi u Bosni. Nisam ja u inozemstvo dosao prije 10 godina!?
Znam ja dobro i sta je kirBa rekao i radio i Sebija i Osmica itd. Neeeeeeee, ja cu bas biti za ljude koji sjednu s njim tolerisu njegovo bahacenje i psovanje i daju mu drzavu na tacni.