jos ratuju?
alah vam se smilov`o polozite tastature
gotovo je
Izmedju dokazanog kriminalca te seoskog varalice Hurde i svajcarca, uvijek biram ovog drugog. A ne branim ga dina mi, vise mi se kosa digne kad vidim Hurdino ime.
3. Otvori crne fondove za kupovinu zastupnika i medijaduh_sa_sjekirom wrote: ↑02/05/2023 08:49 SDA je definitivno privatizovana autokratska stranka. Po meni, za budućnost imaju dvije opcije:
1. Reforma i restart stranke, s novim rukovodstvom, i mogućnost ev. povratka u vlast na sljedećim izborima.
2. Nastavak autokratije i porodičnog upravljanja istom, s malim izgledima za bilo kakav uspjeh na sljedećim izborima.
Do njih je...
Opet si promasio cijelu loptu. Odnosno kao Bake kompletan kos.palermo wrote: ↑02/05/2023 08:20Ma mnogo si mi dobro upoznat sa likom I djelom Salema za jednog svajcarca.Login77777 wrote: ↑02/05/2023 08:00 Sta im @zippoo87 radi. I to kompletnu hercegovacku SDA rasturi sinoc.
Salemovi ratnici podrzani Prpom.![]()
Bogami men se prije cini da si blizi Kocerinu nego Bernu. A mozda se I varam, mozda su ipak u pitanju Mamici I to Gornji.
Mislim da ahbab Prpa jos ne moze doci sebi, dokle doslo da ni burek nije okusio sta mu je zena pravila.Login77777 wrote: ↑02/05/2023 09:11Moj @pici sta nam je ovo s Prpom? Da mu nije tender prokliznuo kroz ruke?![]()
Sve poteze sto je povukao bila su kriva.dr_Evil wrote: ↑02/05/2023 09:21Mislim da ahbab Prpa jos ne moze doci sebi, dokle doslo da ni burek nije okusio sta mu je zena pravila.Login77777 wrote: ↑02/05/2023 09:11
Moj @pici sta nam je ovo s Prpom? Da mu nije tender prokliznuo kroz ruke?![]()
Super. Mislim za biranje drugog.dr_Evil wrote: ↑02/05/2023 08:49Izmedju dokazanog kriminalca te seoskog varalice Hurde i svajcarca, uvijek biram ovog drugog. A ne branim ga dina mi, vise mi se kosa digne kad vidim Hurdino ime.
E sad salu na stranu, sta mislis hoce li Hurda & Co letit iz HNK vlade? Ne mogu zamislit takvo sto, previse su talovi bliski izmedu SDfA i HDZ na HNK.
S obzirom na dosadašnje, stavke 3, 4, 5 su samo postavke od 2., mada nisu isključene ni pod 1.dr_Evil wrote: ↑02/05/2023 09:023. Otvori crne fondove za kupovinu zastupnika i medijaduh_sa_sjekirom wrote: ↑02/05/2023 08:49 SDA je definitivno privatizovana autokratska stranka. Po meni, za budućnost imaju dvije opcije:
1. Reforma i restart stranke, s novim rukovodstvom, i mogućnost ev. povratka u vlast na sljedećim izborima.
2. Nastavak autokratije i porodičnog upravljanja istom, s malim izgledima za bilo kakav uspjeh na sljedećim izborima.
Do njih je...
4. Aktiviraj stranacke falange za zastrasivanje
5. Aktiviraj tuzilastvo i sudstvo za montirane sudske procese
Stavka 3-5 vodi do rusenja zakonski upitne ali ipak demokratske vlade i ponovno zavodjenje rezima.
Jesam pesimista, ali mislim da cemo mi jos da vidimo povratak rezima. Jedino ako krene masovni prelazak i zamijena dresova, onda ih ceka scenario SBiHa
Ma skonto Ćojk šHemu kako tenderEm, uHljebljavusom i napredovanjem moreš dobro proci u zivotu.Ono biti vjecita opozicija, ne isplati se, samo palamudaš i zivis od plate do plate.Sad Jopet u opoziciju, to boli.S konja na magarca se prešaltat, to je bolno a zivot je kratak.Login77777 wrote: ↑02/05/2023 09:11Moj @pici sta nam je ovo s Prpom? Da mu nije tender prokliznuo kroz ruke?![]()
Ma koga briga više za budućnost te stranke. Po meni, trebaju nestati sa političke scene BiH. Onoliko koliko su zla načinili svojim djelovanjem u zadnjih 30-tak godina: političkog - uticajem i dominacijom, ekonomskog - korupcijama, javnim nabavkama, postavljanjem svojih na najbitnija mjesta odlučivanja i izostajanjem odgovornosti za sve njihove greške, sve kroz nestručne zakone, nefunkcionalne ili zakone koji su besmisleni, to je toliko toga da nijedan zatvor u BiH ne može primiti.duh_sa_sjekirom wrote: ↑02/05/2023 08:49 SDA je definitivno privatizovana autokratska stranka. Po meni, za budućnost imaju dvije opcije:
Do njih je...
ja znam da sepki nema spasadr_Evil wrote: ↑02/05/2023 09:023. Otvori crne fondove za kupovinu zastupnika i medijaduh_sa_sjekirom wrote: ↑02/05/2023 08:49 SDA je definitivno privatizovana autokratska stranka. Po meni, za budućnost imaju dvije opcije:
Do njih je...
4. Aktiviraj stranacke falange za zastrasivanje
5. Aktiviraj tuzilastvo i sudstvo za montirane sudske procese
Stavka 3-5 vodi do rusenja zakonski upitne ali ipak demokratske vlade i ponovno zavodjenje rezima.
Jesam pesimista, ali mislim da cemo mi jos da vidimo povratak rezima. Jedino ako krene masovni prelazak i zamijena dresova, onda ih ceka scenario SBiHa
Problem br1: Sve ostale stranke su takve.HelaS wrote: ↑02/05/2023 09:48Ma koga briga više za budućnost te stranke. Po meni, trebaju nestati sa političke scene BiH. Onoliko koliko su zla načinili svojim djelovanjem u zadnjih 30-tak godina: političkog - uticajem i dominacijom, ekonomskog - korupcijama, javnim nabavkama, postavljanjem svojih na najbitnija mjesta odlučivanja i izostajanjem odgovornosti za sve njihove greške, sve kroz nestručne zakone, nefunkcionalne ili zakone koji su besmisleni, to je toliko toga da nijedan zatvor u BiH ne može primiti.duh_sa_sjekirom wrote: ↑02/05/2023 08:49 SDA je definitivno privatizovana autokratska stranka. Po meni, za budućnost imaju dvije opcije:
Do njih je...
Kad tu stranku nije briga za druge, a očit je primjer zadnjih pola godine od gubitka pozicije koja čini vlast, zašto bismo mi brinuli o njima. Čak ne mog reći na da tamo ima dobrih ljudi. Da su "dobri", napustili bi tu parazitsku organizaciju, da su dobri, pobunili bi se zbog svega "nedobrog", da su dobri ispravljali bi tu strannku iznutra. Ne, svima njima je sve odgovaralo, svi su u toj stranci u nekakvmo talu, ili ga očekuju, i stoje u redu da dobiju dio koruptivnog kolača, dio nepoštene vlasti... SDA treba da prestane, vrijeme je prešlo preko nje...
sad su najopasniji
Jebi ga, gradjanska, nije do mene, Bakir i Zeljko se zalazu za gradjansku i volju vecine, ne zele legitimne predstavnike. Ili je Lendo legitiman, sad sam se zbunio! Halali.palermo wrote: ↑02/05/2023 09:46Super. Mislim za biranje drugog.dr_Evil wrote: ↑02/05/2023 08:49
Izmedju dokazanog kriminalca te seoskog varalice Hurde i svajcarca, uvijek biram ovog drugog. A ne branim ga dina mi, vise mi se kosa digne kad vidim Hurdino ime.
E sad salu na stranu, sta mislis hoce li Hurda & Co letit iz HNK vlade? Ne mogu zamislit takvo sto, previse su talovi bliski izmedu SDfA i HDZ na HNK.
Ovo drugo nemam pojma, bilo bi zanimljivo Koalicija u kojoj je 80 % Hrvata, 10% ostalih I 10 % Bosnjaka......radovao bih se tome...