vjeshalica wrote: ↑11/04/2023 11:34Nije me banovo, meni se regularno otvara,prije da je tebe
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230411061

nasalih se - ne prikazuje ti post
Moderators: _BataZiv_0809, anex
vjeshalica wrote: ↑11/04/2023 11:34Nije me banovo, meni se regularno otvara,prije da je tebe

Došla mu žuta minuta kad je vidio koliko košta aditiv za dpf.vjeshalica wrote: ↑11/04/2023 11:34
Nije me banovo, meni se regularno otvara,prije da je tebe
A reparacija ne dolazi u obzir?
Dalje od @bitanga_sa_otesa ne trazi!konektovan wrote: ↑11/04/2023 13:14 Ima li kakav dobar dijagnosticar s macolom, pajserom....da malo rasteluje ovjes, nesto lupka, a niko ne zna sta lupka?!![]()
Stavio me na crnu listu,.....lavic wrote: ↑11/04/2023 13:23Dalje od @bitanga_sa_otesa ne trazi!konektovan wrote: ↑11/04/2023 13:14 Ima li kakav dobar dijagnosticar s macolom, pajserom....da malo rasteluje ovjes, nesto lupka, a niko ne zna sta lupka?!![]()
Odvezao ja bio nekim likovima na Stupu jednom da mi ispoliraju auto i urade tu neku lafo zastitu. To reklame på FB,to sve neke recenzije top,vristi raja u delirijumu kako im se auta cakle nakon tretmana,haj kontam isplati se dati par stoja za taj "tretman",da i ja to vidim sta je...
Hahahah, a nisam planirao vala zaštite nikave samo ispolirati zbog ogrebotina. Znaš li tačno koji su bili da zaobilazimRagibUzoriti wrote: ↑11/04/2023 14:14Odvezao ja bio nekim likovima na Stupu jednom da mi ispoliraju auto i urade tu neku lafo zastitu. To reklame på FB,to sve neke recenzije top,vristi raja u delirijumu kako im se auta cakle nakon tretmana,haj kontam isplati se dati par stoja za taj "tretman",da i ja to vidim sta je...
Krenuo iz Sarajeva ka EU,pocela padati kisa u Njemackoj, sva ta zastita,poliranje ili sta vec, sve spalo u po puta![]()
![]()
![]()
Nikad vise meni takvu foru nece niko prodati.![]()
Da li ga je pogodi, zna li se šta?Policija u Istočnom Sarajevu uhapsila je Sarajliju čiji su inicijali A. J. osumnjičenog da je iz pištolja gađao pod u autoservisu, saopćeno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.
Samo nisu naveli, je li pod automobila ili servisa?!Laplace wrote: ↑11/04/2023 15:00vjeshalica wrote: ↑11/04/2023 11:34
Nije me banovo, meni se regularno otvara,prije da je tebe
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230411061Da li ga je pogodi, zna li se šta?Policija u Istočnom Sarajevu uhapsila je Sarajliju čiji su inicijali A. J. osumnjičenog da je iz pištolja gađao pod u autoservisu, saopćeno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.
Ja radio prije gotovo 2 godine u Mostaru na Mercu i Megan. Tip radi sa restorfx i clearfx proizvodima. Mislim da jedini u BiH ima licencu da radi sa tim proizvodima. Svar je da na tvoj postojeci lak nanosi neko sredstvo i dobijas dubinu i sjaj a i debljinu laka. Ja za ove gotovo dvije godine sam samo dva puta oprao spuzvom...sva ostala pranja samo vap. Voda sama spada. Auto se jos uvijek sjaji. Za vece auto je oko 700KM ali cesto daje neke akcije pa bude i puno jeftinije. Radi i keramicku zastitu posebno sa istim proizvodjacem ali je vrhunska 10H zastita. Mozes ga pronaci na facebooku, ima dosta slika.RagibUzoriti wrote: ↑11/04/2023 14:14Odvezao ja bio nekim likovima na Stupu jednom da mi ispoliraju auto i urade tu neku lafo zastitu. To reklame på FB,to sve neke recenzije top,vristi raja u delirijumu kako im se auta cakle nakon tretmana,haj kontam isplati se dati par stoja za taj "tretman",da i ja to vidim sta je...
Krenuo iz Sarajeva ka EU,pocela padati kisa u Njemackoj, sva ta zastita,poliranje ili sta vec, sve spalo u po puta![]()
![]()
![]()
ja sam htio taj restofx, sta je to uopste, nisam bas pohvatao, haman ko neki dodatni bezbojni lak ili sta vec?preludezalude wrote: ↑11/04/2023 16:35Ja radio prije gotovo 2 godine u Mostaru na Mercu i Megan. Tip radi sa restorfx i clearfx proizvodima. Mislim da jedini u BiH ima licencu da radi sa tim proizvodima. Svar je da na tvoj postojeci lak nanosi neko sredstvo i dobijas dubinu i sjaj a i debljinu laka. Ja za ove gotovo dvije godine sam samo dva puta oprao spuzvom...sva ostala pranja samo vap. Voda sama spada. Auto se jos uvijek sjaji. Za vece auto je oko 700KM ali cesto daje neke akcije pa bude i puno jeftinije. Radi i keramicku zastitu posebno sa istim proizvodjacem ali je vrhunska 10H zastita. Mozes ga pronaci na facebooku, ima dosta slika.RagibUzoriti wrote: ↑11/04/2023 14:14
Odvezao ja bio nekim likovima na Stupu jednom da mi ispoliraju auto i urade tu neku lafo zastitu. To reklame på FB,to sve neke recenzije top,vristi raja u delirijumu kako im se auta cakle nakon tretmana,haj kontam isplati se dati par stoja za taj "tretman",da i ja to vidim sta je...
![]()
![]()
Tvoj postojeci lak se pripremi i ocisti i zatim nanosi taj proizvod koji najvise lici kao keramika. Mora se raditi brzo i bez prekida na jednom paneli. To je nesto sto prodire u lak. Dobijas dodatnu debljinu laka i super sjaj. Sve lagane parnice koje se inace ne mogu rijesiti poliranjem se popune i vise ne primjecuju. Covjek radi super i treba mu 24 sata za taj posao. Na to moze ici i keramika.Evolution_IV wrote: ↑11/04/2023 17:41ja sam htio taj restofx, sta je to uopste, nisam bas pohvatao, haman ko neki dodatni bezbojni lak ili sta vec?preludezalude wrote: ↑11/04/2023 16:35
Ja radio prije gotovo 2 godine u Mostaru na Mercu i Megan. Tip radi sa restorfx i clearfx proizvodima. Mislim da jedini u BiH ima licencu da radi sa tim proizvodima. Svar je da na tvoj postojeci lak nanosi neko sredstvo i dobijas dubinu i sjaj a i debljinu laka. Ja za ove gotovo dvije godine sam samo dva puta oprao spuzvom...sva ostala pranja samo vap. Voda sama spada. Auto se jos uvijek sjaji. Za vece auto je oko 700KM ali cesto daje neke akcije pa bude i puno jeftinije. Radi i keramicku zastitu posebno sa istim proizvodjacem ali je vrhunska 10H zastita. Mozes ga pronaci na facebooku, ima dosta slika.
Ja te keramicke u sprej bocama koristim. Ok su. Nije ko pravi keramični sloj. Ali i nije opasan da bi nesta zafrkao, kao ovi pravi.