Tabijat wrote: ↑14/03/2023 21:26
Iskreno @Chmoljo , malo ko je ovdje naricao nad njenom sudbinom, ili spominjao je ikako, osim vas par kojima je histerična luda koja pretjeruje.
Ja evo par dana čitam samo naslove, i došla do zaključka da je Rambo nekoga poslao u klinac zato što blabla, good for Rambo. Inače sam i ja poštovalac djela, ako već lika i ne znam.
I onda Rambo napiše ovo saopštenje. Pa hebemu sve, ko da se neko zajebavao.
Jedini koji kuka, kmeči i prenemaže se, je lično on, sa ovom "ogromnom uznemirenosti" i pravedničkim gnjevom, u kojem je, eto drugarski alarm, nekoga dirao po guzici. Sekund, nije više. Ali zaboga, ta emisija, to neslaganje, ispravljanje njegovih rečenica! Grozota, horor!
e čuj, što se njega tiče teško mi se ne složiti sa većinom kvalifikacija koje su ovdje prišivene.
po meni je najviše ispao glup, što mi je netipično za njega, jer inače nije. ali ne bi bio prvi koji je inteligentan u jednom, a glup u drugom životnom aspektu.
a onda sirov i krkan. ja po dupetu jedino pucam ženu, obično iz zasjede, ali koliko mogu rastumačiti, ne zamjera mi. apsolutno ne mogu zamisliti situaciju u kojoj bih to uradio. ni kad sam bio mlađi i blesaviji. možda je to i dio nekog njegovog egotripa.
meni lično smeta prenemaganje oko svega. osjećam susramlje oko tih stvari. znam, bila je jedna, deverala je ono fakat ne daj bože nikome. baš ono da se pitaš šta je jadna bogu zgriješila. i onda napiše post na društvenoj mreži da ja, jebiga, osjetim susramlje i munjevito skrolam dalje. njoj je možda ispušni ventil, ali jebiga, ja podržavače vidim ko one što podržavaju slabe pjevače i performere sa životnim pričama, slijepi, bolesni i sl.
il ukratko, ne volim na rende kora. najradije bih joj napiso: đevojko, ne prenemagaj se. prijavi i obavještavaj javnost dokle je došlo, već je prizno. nema se šta istraživati.
ultimativna podrška nije dobra ni oko čega. i malo propitkivanja neće nikome naštetiti. relativizatori se u suštini brzo razotkriju i ne mogu sakriti svoj motiv.