Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
palermo

#81526 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 10/02/2023 09:46
palermo wrote: 10/02/2023 09:40

Nisam siguran da sam te najbolje skontao. Ho'š da kažeš da je najbolje šutiti i u sebi to prevladati (kako kružni tramvaj sugerira) ?
Ne do bog, samo tvrdim da Komso i Bake nisu zastitnici i lajavci kakve ih predstavljate nego demagozi, i pod B da ako imas mogucnost da uradis nesto za svoju domovinu umjesto da lajes radi dizanja svog rejtina onda to i uradi, pa makar te kostalo mandata. Valjda je drzava vaznija od stolice.

Lajati bez ucinka je kao pisati se u gace u svrhe grijanja!

I disclaimer, Osmorka jos nista nije uradila za drzavu u ovome mandatu, ni dobro ni lose, bumo vidli
Pobogu sused, pa naravno da su demagozi, bave se politikom, a politika je po definiciji istureno odjeljenje demgaogije. I naravno da nisu znali šta hoće i kako će, al makar su znali ili nešto znali o tome šta neće....jebat ga, meni i to više od ovih klimoglavaca....

I ta priča pustite ih da rade.....bogati, kada će nešto pokazati...spreman sam ja odmah da kažem aferim Dino, tako se radi....al nek progovori, nešto kaže, opsuje.....kaže, neće moći tako, nešto ne da, nešto, nešto.....
pemanapemani

#81527 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by pemanapemani »

palermo wrote: 10/02/2023 09:49
pemanapemani wrote: 10/02/2023 09:43

I koji je rezultat toga što su ga nekad Komšo i metaforički Bakir slali u neku stvar?
Komšo i Bakir su imali 20 godina da zaustave ili barem uspore Dodika.

Njihovi rezultati su takvi da je Dodik za vrijeme prvog Komšinog mandata priznavao genocid, a za vrijeme zadnjeg doslovno piša po žrtvama genocida. Ne kažem da je to Komšina zasluga, ali očito da slanje u neku stvar ne daje rezultate, naprotiv.
Dakle, Komšo je na početku dobio "dobrog" Dodika koji ne negira genocid, bosanski jezik i sl.. Poslije 17 godina imamo fašistoidno separatističkog Dodika.

Trojka je dobila fašistoidno separatističkog Dodika, ali se od njih očekuje da za mjesec dana fašistoidnog Dodika smjeste gdje mu je mjesto ili ga pretvore u dobrog Dodika.

Problem je u tome što su neki dobijali šansu 20 godina, a nekima se ne da ni pola godine. Nego se još optužuju da su za 15 dana vlasti napravili gore stvari za državu nego oni koji vladaju 20 godina.

Kada je Dodik prvi put negirao genocid i bosanski jezik trebalo je toliko zategnuti stvari i pokazati MZ da postoji crvena linija.

Umjesto toga smo dobili odbijanje Aprilskog paketa i izjave Silajdžića kako se on samostalno može dogovoriti sa Dodikom.
Onda smo imali Zlaju i Komšu koji su ga proglasilli drugom Mićkom, sa kojim se može raditi.
Pa Bakira koji nikad neće u NATO bez pristanka Srba i koji se isto može dogovoriti sa Dodikom...

I niko nije kriv do trojke, čijih se poteza, prema vlastitom priznanju, pravo bojiš.
Jebi ga, nije te bilo strah 20 godina Dodikovog divljanja, nije te bilo strah kada mu je SDA dala totalnu kontrolu DN, kada mu je Bakir u kafani u I. Sarajevu dao pare od MMF i izvadio ga iz govana, nije te bilo strah kada mu je dopušten referendum..., ali te danas pravo strah jer je Konaković otišao na utakmicu u Laktaše i prodao državu.

Ma hajte molim vas.
ma iskreno da ti kažem....nije me baš pravo strah.....mislim, ako bude stani pani ja ću svakako pripasti Čovketovoj strani....to će biti prosperitetnija strana

al da ovi ne znaju jesu pošli ili došli....bogami je tako (najblaže rečeno )
A kako smo došli do toga da pričamo o tome da ćeš pripasti Čovićevoj strani ako bude stani pani?
Nije valjda da je trojka za dvije hefte toliko usrala i dovela do toga da te prodaju Čoviću, a Komšić i Bakir te štitili ovih 27 godina od završetka agresije.

Da se bilo ovako zabrinuto i uplašeno prošlih 27 godina, te da se vršio približan medijski i javni pritisak na tzv.proBiH stranu, mi bi danas imali temelje moderne europske Bosne i Hercegovine.
Point.

#81528 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

dr_Evil wrote: 10/02/2023 09:49
Point. wrote: 10/02/2023 09:44
Kad se nema argumenata onda ide ta šuplja spin, bot, p materina. Halo momčino, to da Osmorka ne smije prdnuti ni Dodiku ni Čoviću a i da Dodik i dalje, dok je počela relaksacija odnosa i dan poslije nakon što je Konaković bio kod njega, i dalje jedan narod ne zove pravim imenom je činjenica a ne spinovanje.
To sto si ti rekao da je nesto cinjenica ne pije vode ni u tvojoj vlastitoj kuci. Osmorka jos nije uradila nista, ni dobro ni lose, formiraju vlast bez konflikta kako su i obecali prije izbora. Do kada ce to tako moci vidit cemo.

Za lokalne klaune zeljne medijske paznje imate gospodina "Milion potpisa za gradjansku BiH". I sta bi?

Gospodin Milion Potpisa je svaki put Dodiku samar opalio na to "muslimani", cak i kad je to govorio u Briselu pred citavom Europom, i tad je presutio, a makar tada je trebao reagovati! Pljuc.
Opet se vraćaš u prošlost. Pričamo o novim pregovaračima.

Je li činjenica da je Konaković bio kod Dodika? Jeste. Je li činjenica da Dino na sva zvona trubi o relaksaciji i nekom novom Dodiku? Jeste. Je li činjenica da dan poslije Dodik i dalje naziva jedan cijeli narod, kojem i ti pripadaš, vjerskom skupinom umjesto pravim imenom? Jeste.

Je li to toliko teško priznati?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#81529 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by izvrsni direktor »

palermo wrote: 10/02/2023 09:55 [I naravno da nisu znali šta hoće i kako će
Dobro se znalo sta hoce. Samo sto nepismeni botovi to nikad nisu znali skontat u ovih 20 godina
palermo

#81530 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

pemanapemani wrote: 10/02/2023 09:58
palermo wrote: 10/02/2023 09:49

ma iskreno da ti kažem....nije me baš pravo strah.....mislim, ako bude stani pani ja ću svakako pripasti Čovketovoj strani....to će biti prosperitetnija strana

al da ovi ne znaju jesu pošli ili došli....bogami je tako (najblaže rečeno )
A kako smo došli do toga da pričamo o tome da ćeš pripasti Čovićevoj strani ako bude stani pani?
Nije valjda da je trojka za dvije hefte toliko usrala i dovela do toga da te prodaju Čoviću, a Komšić i Bakir te štitili ovih 27 godina od završetka agresije.

Da se bilo ovako zabrinuto i uplašeno prošlih 27 godina, te da se vršio približan medijski i javni pritisak na tzv.proBiH stranu, mi bi danas imali temelje moderne europske Bosne i Hercegovine.

Pa što se nije vršio ? Ko je trebao vršiti pritisak ? Ja ću ti reći, oni koji navodno zastupaju multietničku, sekularnu, prosperitetnu Bosnu i Hercegovinu. Đe su bili, kud se skrili....

I kada su dobili podršku....od međunarodne zajednice, od komsijsko/susedskih zemalja, od tzv pro bih elite,od forumske elite, od qrc palca.....dobili su onda kada su ušli u koaliciju sa rigidnom nacionalističkom strankom, kada su pristali da budu samo bošnjačka kvota, kada su pristali da se kompromisom zove pristajanje na sve zahtjeve drugih strana....kako bi Komšo i ti rekli, ma hajte molim vas....
BHCluster

#81531 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BHCluster »

Spit_fire wrote: 09/02/2023 23:48
meridiyan wrote: 09/02/2023 23:35 Azra Pašalić iz Kukicevog PDA, koalicionog partnera "Trojke", osudila imama iz Kozarca:
Ograđujem se od svega što je rekao Amir ef. Mahić
"Uznemirena sam činjenicom da je efendija Amir svojom hutbom povrijedio osjećaje jednog naroda s kojim živimo ovdje u zajednici i gradimo bolju budućnost. U dijelu hutbe dotakao je Svetog Savu, prosvetitelja, kojeg srpski pravoslavni narod cijeni i poštuje, i mi koji tu živimo uvijek smo podržavali sve svece i praznike da zajedno proslavljamo. Ovo je težak udarac za mene. Ograđujem se od svih riječi koje je efendija izrekao rekla je, između ostalog, Pašalić

Kolicina mazohizma i gazenja sebe kod Bosnjaka je nevjerovatno..eto onaj napd na ilidzi ...ok osuda nasilja na kraju jedini nacionalizam od strane hrvata ..Nasi nema ko se nije izvinuo jos samo spomenik da dignu kod hilsa..hrvati niko nista..eto trener bacio izjavu

Dodje imam kaze ono sto cak i srbi ne kriju ..al eto
djes to rec..ok mozda je u nekom pogledu preostar nastup bio al jbt..
Dovoljno je samo pogledati istinu u oci i vidjeti sta su ti svetosavski prosvetiteljski teroristi uradili u tom Kozarcu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#81532 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

To dosta govori kakvu im je poziciju SDF ostavio
dr_Evil

#81533 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

Point. wrote: 10/02/2023 10:00

Je li činjenica da je Konaković bio kod Dodika? Jeste. Je li činjenica da Dino na sva zvona trubi o relaksaciji i nekom novom Dodiku? Jeste. Je li činjenica da dan poslije Dodik i dalje naziva jedan cijeli narod, kojem i ti pripadaš, vjerskom skupinom umjesto pravim imenom? Jeste.

Zasto pricamo o novim pregovaracima? Ja bas hocu da pricam o onim starim pregovaracima sta jos uvijek drze skoro sve poluge vlasti.

Kifla bio kod Dodika u bosanskom gradu Banjaluci, Kifla trubi na sva zvona o relaksaciji, bravo Kifla! Ne, nego treba da blokira pa da zavrsi na crnoj listi kao Novalic, doduse Novalic je tamo zbog kriminala iz namjenske industrije.

Safet Orucevic je Bosnjake Mostara svrstao na pobjednicku stranu, a UZP-ovce na stid srama postavio, i to kada je citava europa podrzavala UZP krizare, prvi predstavnik za Mostar nije smio da predje na istocnu stranu jer je ocekivao teroriste koji ce ga na banderu postavit. Kako je to uradio, pa upravo time sto je zagovarao jedinstven multietnicki grad, demokratski grad, pomirenje, suzivot.

Na stranu sad da je taktika dosla od Durakovica, i da je SDA sve to izdala u miru.

Kifla radi sada sta je Orucevic radio onda. Da je Orucevic imao iza sebe radikale odnos MZ prema Mostaru nikada ne bi bio isti, niti bi Mostar danas bio jedan grad.

Ne vjerujem ja da iko ima vlazne snove o novom Dodiku ili novom Draganu. ALi ocito da je Komso dobio ban od svih europskih politicara.
Point.

#81534 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

sajber87 wrote: 10/02/2023 09:35
Point. wrote: 10/02/2023 09:03
Eno, i dalje uvijek ista priča. A šta su Bake i SDA kmeee. Oni su istorija. Hajde da vidimo tu relaksaciju, novog Dodika, nove pregovarače. Gdje su, pokaži ih!

Mojne se više vaditi a šta je SDA radila.
Aha znaci priznajes da sda df nisu valjali, sad ti ne valja osmorka, koga onda podrzati pa da dodik preko noci prestane ga govori to sto govori, sta predlazes. Rs zasluzuje dodika zbog svog zla zlocina i genocida na kojem je nastala, pas koji laje ne ujeda, a zavrsice kako je i radio samo sa kamatom kad dodje vrijeme za to. Da ponovim ubjedljivo najgora opcija za bosnjake je da ostanu antizapadni sda i df, a najbolja je da vlast budu opcije koje podrzava zapad. To ko ne shvata u ovom vremenu svjetskog preslagivanja najveci je neprijatelj bosne i bosnjaka svjesno ili nesvjesno
Kad sam rekao da je sda ikada valjala, ne pretpostavljaj jer je to, kao što znamo, majka svih zajeba.

Čuj kad dođe vrijeme za to? Newsflash, to vrijeme nikad neće doći. Lik godinama vrijeđa najbrojniji narod, strane diplomate, visoke predstavnike, negira zakone, genocid, otvoreno i javno priča o separatizmu, u sred ove frke sa Rusijom i Ukrajinom kada su i ta popljuvana sda i Komšić stali uz civilizovani svijet i Zapad on odlikuje jebenog Putina i taj isti Zapad, kojem eto treba slijepo vjerovati i poklopiti se ušima, kurca nije mrdnuo da ga sankcioniše i ukloni. I ti nama sada ovdje bajke pričaš kad vrijeme dođe. Nemoj svega ti.

I onda pojedine botine Osmorke, u nemoći, propagiraju nekakav bošnjački radikalizam kao najveći problem u BiH, citirijaći par nekih fb naloga mentalno bolesnih osoba. E TO je veliki problem, slati sliku Zapadu da su Bošnjaci radikalni da bi te oni pomilkili po uglađenoj kosici i rekli good boy i dali jednu šećerlamu.
palermo

#81535 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

Point. wrote: 10/02/2023 10:11

Aha znaci priznajes da sda df nisu valjali, sad ti ne valja osmorka, koga onda podrzati pa da dodik preko noci prestane ga govori to sto govori, sta predlazes. Rs zasluzuje dodika zbog svog zla zlocina i genocida na kojem je nastala, pas koji laje ne ujeda, a zavrsice kako je i radio samo sa kamatom kad dodje vrijeme za to. Da ponovim ubjedljivo najgora opcija za bosnjake je da ostanu antizapadni sda i df, a najbolja je da vlast budu opcije koje podrzava zapad. To ko ne shvata u ovom vremenu svjetskog preslagivanja najveci je neprijatelj bosne i bosnjaka svjesno ili nesvjesno
Kad sam rekao da je sda ikada valjala, ne pretpostavljaj jer je to, kao što znamo, majka svih zajeba.

Čuj kad dođe vrijeme za to? Newsflash, to vrijeme nikad neće doći. Lik godinama vrijeđa najbrojniji narod, strane diplomate, visoke predstavnike, negira zakone, genocid, otvoreno i javno priča o separatizmu, u sred ove frke sa Rusijom i Ukrajinom kada su i ta popljuvana sda i Komšić stali uz civilizovani svijet i Zapad on odlikuje jebenog Putina i taj isti Zapad, kojem eto treba slijepo vjerovati i poklopiti se ušima, kurca nije mrdnuo da ga sankcioniše i ukloni. I ti nama sada ovdje bajke pričaš kad vrijeme dođe. Nemoj svega ti.

I onda pojedine botine Osmorke, u nemoći, propagiraju nekakav bošnjački radikalizam kao najveći problem u BiH, citirijaći par nekih fb naloga mentalno bolesnih osoba. E TO je veliki problem, slati sliku Zapadu da su Bošnjaci radikalni da bi te oni pomilkili po uglađenoj kosici i rekli good boy i dali jednu šećerlamu.
To ti o Safi govoris. O o om Safi koji je prvi prodao stan na desnoj obali, onom Safi koji je devastirao dusu Mostara....koji je bio gospodar zivota I smrti na lijevoj obali...

Bjez sused bogati
Haris.ba

#81536 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Haris.ba »

Point. wrote: 10/02/2023 10:11 I onda pojedine botine Osmorke, u nemoći, propagiraju nekakav bošnjački radikalizam kao najveći problem u BiH, citirijaći par nekih fb naloga mentalno bolesnih osoba. E TO je veliki problem, slati sliku Zapadu da su Bošnjaci radikalni da bi te oni pomilkili po uglađenoj kosici i rekli good boy i dali jednu šećerlamu.
Mozda Dino nije dobro preveo.

Mozda su mu govorili da Bosnjaci treba da budu radikalniji. Jer, ocigledno danas se radikalizam isplati. :D
internazionale

#81537 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by internazionale »

palermo wrote: 10/02/2023 09:21

Naravno da je smio.....ali bi gam makar nekad Komšo poslao u neku stvar, znao je i Bake par puta (metoforički poslao) a ovi se samo smjehulje i hihoću......meni bio draži pristup Komšin...šta god ko drugi mislio
I koji je rezultat toga što su ga nekad Komšo i metaforički Bakir slali u neku stvar?

Njihovi rezultati su takvi da je Dodik za vrijeme prvog Komšinog mandata priznavao genocid, a za vrijeme zadnjeg doslovno piša po žrtvama genocida. Ne kažem da je to Komšina zasluga, ali očito da slanje u neku stvar ne daje rezultate, naprotiv.
Dakle, Komšo je na početku dobio "dobrog" Dodika koji ne negira genocid, bosanski jezik i sl.. Poslije 17 godina imamo fašistoidno separatističkog Dodika.

Trojka je dobila fašistoidno separatističkog Dodika, ali se od njih očekuje da za mjesec dana fašistoidnog Dodika smjeste gdje mu je mjesto ili ga pretvore u dobrog Dodika.

Problem je u tome što su neki dobijali šansu 20 godina, a nekima se ne da ni pola godine. Nego se još optužuju da su za 15 dana vlasti napravili gore stvari za državu nego oni koji vladaju 20 godina.

Kada je Dodik prvi put negirao genocid i bosanski jezik trebalo je toliko zategnuti stvari i pokazati MZ da postoji crvena linija.

Umjesto toga smo dobili odbijanje Aprilskog paketa i izjave Silajdžića kako se on samostalno može dogovoriti sa Dodikom.
Onda smo imali Zlaju i Komšu koji su ga proglasilli drugom Mićkom, sa kojim se može raditi.
Pa Bakira koji nikad neće u NATO bez pristanka Srba i koji se isto može dogovoriti sa Dodikom...

I niko nije kriv do trojke, čijih se poteza, prema vlastitom priznanju, pravo bojiš.
Jebi ga, nije te bilo strah 20 godina Dodikovog divljanja, nije te bilo strah kada mu je SDA dala totalnu kontrolu DN, kada mu je Bakir u kafani u I. Sarajevu dao pare od MMF i izvadio ga iz govana, nije te bilo strah kada mu je dopušten referendum..., ali te danas pravo strah jer je Konaković otišao na utakmicu u Laktaše i prodao državu.

Ma hajte molim vas.
:thumbup:
Očekivati to od sdfa pizdurina i uhljebara :-)
Login77777

#81538 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Login77777 »

A zasto neki misle da ce EU poduzeti nesto protiv Dodika radi saradnje sa Rusijom. Pa oni u svojim redovima imaju ruske igrace sa Hrvatskom i Madjarskom odnosno Milanovicem i Orbanom. Jos ih cak finansiraju kroz EU fondove.
Point.

#81539 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

dr_Evil wrote: 10/02/2023 10:09
Point. wrote: 10/02/2023 10:00

Zasto pricamo o novim pregovaracima? Ja bas hocu da pricam o onim starim pregovaracima sta jos uvijek drze skoro sve poluge vlasti.

Kifla bio kod Dodika u bosanskom gradu Banjaluci, Kifla trubi na sva zvona o relaksaciji, bravo Kifla! Ne, nego treba da blokira pa da zavrsi na crnoj listi kao Novalic, doduse Novalic je tamo zbog kriminala iz namjenske industrije.

Safet Orucevic je Bosnjake Mostara svrstao na pobjednicku stranu, a UZP-ovce na stid srama postavio, i to kada je citava europa podrzavala UZP krizare, prvi predstavnik za Mostar nije smio da predje na istocnu stranu jer je ocekivao teroriste koji ce ga na banderu postavit. Kako je to uradio, pa upravo time sto je zagovarao jedinstven multietnicki grad, demokratski grad, pomirenje, suzivot.

Na stranu sad da je taktika dosla od Durakovica, i da je SDA sve to izdala u miru.

Kifla radi sada sta je Orucevic radio onda. Da je Orucevic imao iza sebe radikale odnos MZ prema Mostaru nikada ne bi bio isti, niti bi Mostar danas bio jedan grad.

Ne vjerujem ja da iko ima vlazne snove o novom Dodiku ili novom Draganu. ALi ocito da je Komso dobio ban od svih europskih politicara.
Ti jednostavno ne razumiješ i samo po svom. Nemam ja problem gdje se sastaju, to uopšte nije poenta, nego je poenta da Osmorka trubi i na sva zvona priča o relaksaciji odnosa a to relaksiranje izgleda nije obosmjerno. Zašto Dino ne traži to relaksiranje da njegov narod koalicioni partner poštuje i cijeni? On je preuzeo MVP, on je novi pregovarač.
Point.

#81540 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

palermo wrote: 10/02/2023 10:14

To ti o Safi govoris. O o om Safi koji je prvi prodao stan na desnoj obali, onom Safi koji je devastirao dusu Mostara....koji je bio gospodar zivota I smrti na lijevoj obali...

Bjez sused bogati
Izgleda pogrešnog si citirao :-D
Spit_fire

#81541 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

tramvajtrojka wrote: 10/02/2023 09:24

Naravno da je smio.....ali bi gam makar nekad Komšo poslao u neku stvar, znao je i Bake par puta (metoforički poslao) a ovi se samo smjehulje i hihoću......meni bio draži pristup Komšin...šta god ko drugi mislio
I sta je Komšić sa svojim virtualnim udaranjima po prstima dobio nista osim ispijanja rakije sa tim istim Dodikom u njegovom kabinetu :oops: :oops: :cry:
Pa i Dodikovo je "virtuelno" vrijedjanje...vratis istom mjerom
Spit_fire

#81542 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

Ma hajte molim vas.
Isti rezultat ko i Dodikovo nazivanje Bosnjaka muslimanima..al ipak treba malo pokazat i ponosa i dostojanstva a ne da pisa po tebi kako ko stigne
pemanapemani

#81543 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by pemanapemani »

palermo wrote: 10/02/2023 10:05
pemanapemani wrote: 10/02/2023 09:58

Pa što se nije vršio ? Ko je trebao vršiti pritisak ? Ja ću ti reći, oni koji navodno zastupaju multietničku, sekularnu, prosperitetnu Bosnu i Hercegovinu. Đe su bili, kud se skrili....

I kada su dobili podršku....od međunarodne zajednice, od komsijsko/susedskih zemalja, od tzv pro bih elite,od forumske elite, od qrc palca.....dobili su onda kada su ušli u koaliciju sa rigidnom nacionalističkom strankom, kada su pristali da budu samo bošnjačka kvota, kada su pristali da se kompromisom zove pristajanje na sve zahtjeve drugih strana....kako bi Komšo i ti rekli, ma hajte molim vas....
Pa i ja pitam gdje su bili i što su se skrivali od 1996. do danas.
Ali tebe očito to ne zanima, nego te samo i isključivo zanima zašto trojka za 15 dana nije sjebala Dodika i Čovića.

Ako je neko imao podršku MZ, pa i susjednih zemalja onda je to bio Komšić. Nije Konaković bio ambasador u Srbiji, nije Konakoviću Milanović sipao salve pohvala na predizbornom skupu 2010. Nije Konaković bio jaran sa Mesićem i Tadićem. Nisu Konaković i supruga bili u gostima kod Clintona i Obame...

Dakle, ta priča o tome kako trojka ima podršku MZ i susjeda, a kao jadni Komšić bio odjebavan čitavo vrijeme, je prilično bezobrazna i zlonamjerna.
tramvajtrojka

#81544 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

Spit_fire wrote: 10/02/2023 10:30
tramvajtrojka wrote: 10/02/2023 09:24

I sta je Komšić sa svojim virtualnim udaranjima po prstima dobio nista osim ispijanja rakije sa tim istim Dodikom u njegovom kabinetu :oops: :oops: :cry:
i sta smo dobili sa tim prepucavanjima zadnjih osam godina apsolutno nista :zjev: osim najava rata svakih četiri mjeseca , jesmo li u milimetar ostvarili napredak drzave sa tim ti meni vojvodo ja tebi serdare prepucavanjima :-)
Spit_fire

#81545 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

BHCluster wrote: 10/02/2023 10:08

Kolicina mazohizma i gazenja sebe kod Bosnjaka je nevjerovatno..eto onaj napd na ilidzi ...ok osuda nasilja na kraju jedini nacionalizam od strane hrvata ..Nasi nema ko se nije izvinuo jos samo spomenik da dignu kod hilsa..hrvati niko nista..eto trener bacio izjavu

Dovoljno je samo pogledati istinu u oci i vidjeti sta su ti svetosavski prosvetiteljski teroristi uradili u tom Kozarcu.
Da smo mi nacisto..pitaj srbe koji imaju gram mozga cak i ove sto su proSprski nastrojeni..svaki ce ti rec da ustvari SPC nema veze sa vjerom pravosljavljem nego da je to ustvari politicka orgnaizacija...jednako je odgovorna za sva zla koliko i srpski politcki/vojni vrh
BHCluster

#81546 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BHCluster »

Ja ne znam sta ti nije jasno? Kad predsjednik Hrvatske Zoran Milanovic negira genocid nad Bosnjacima, naziva ih pogrdnim imenima, dovodi u svoj kabinet osudjene ratne zlocince, odlikuje ih, drzi govore sa istim; kad Dragan Covic porucuje da se cuva "rs" i dok slavi njen "dan", kad Bozo Ljubic naziva Bosnjake Turcima i dosljama na ovim prostorima, misa za zrtve Bleiburga i nakon osude Svjetskog jevrejskog kongresa, itd itd sve je bosnjacki radikalizam.
dulekrele

#81547 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dulekrele »

BHCluster wrote: 10/02/2023 10:08

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/28 ... pravu.html
Last edited by dulekrele on 10/02/2023 11:01, edited 1 time in total.
Spit_fire

#81548 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

tramvajtrojka wrote: 10/02/2023 10:36
Spit_fire wrote: 10/02/2023 10:30

i sta smo dobili sa tim prepucavanjima zadnjih osam godina apsolutno nista :zjev: osim najava rata svakih četiri mjeseca , jesmo li u milimetar ostvarili napredak drzave sa tim ti meni vojvodo ja tebi serdare prepucavanjima :-)
Pa evo sta smo dobili s ovim? Udavaraju mu se po laktasima i podrumima ne smiju slova zucnut protiv njega...on gori nego ikad
palermo

#81549 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

Point. wrote: 10/02/2023 10:21

Bjez sused bogati :-D
Izgleda pogrešnog si citirao :-D
Jesam, sorry :-D
dr_Evil

#81550 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dr_Evil »

Bjez sused bogati
E bas o tom Safi, onom kojem je ALija dao 8 miliona KM bespovratno da pokrene tv, kao kompenzaciju sto nije dobio mjesto premijera u stranackim preslaganjima.

Mnogo toga loseg imam ja reci o Safi, ali upravo ovaj dio je uradio brilijantno, jest da je dosao na to mjesto preko zenine mladomuslimanske struje ali je ovaj dio perfektno uradjen. I kao sto rekoh Nijazova pamet, ali bez obzira!
Locked